gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
στον πάτο σου δηλαδή.ρε ηλιθιε μαζεψε την μονταζιερα του τσιρκουλου και βαλτην εκει που ξερεις
ΜΑΛΑΚΑ.
στον πάτο σου δηλαδή.ρε ηλιθιε μαζεψε την μονταζιερα του τσιρκουλου και βαλτην εκει που ξερεις
Υπάρχουν τόσα και τόσα. Αν συγκρίνεις έναν άνθρωπο του 2000μ.Χ με έναν του 500π.Χ είναι πιο μαλθακός. Καρκίνος, καρδιά, παχυσαρκία κτλπ.
Αν θέλει ν εκδικηθεί αυτούς που τον κατέστρεψαν να πάει στο πολιτικό γραφείο το Χ,Ψ πολιτικού και να τα κάνει πουτάνα (ακόμα και να σκοτωθεί η γραμματέας του πολιτικού δεν έχει σημασία αφού ή γυναίκα του θα είναι ή κάποιο άλλο συγγενικό του πρόσωπο). Ή στη τράπεζα ναι, αλλά στα πάνω γραφεία. Όχι στον γκισέ//
στον πάτο σου δηλαδή.
ΜΑΛΑΚΑ.
Ναι μέρος του συστήματος που σε γάμησε είναι το Δ.Σ των τραπεζών και οι πολιτικοί, δεν είναι ο ταμίας στο γκισέ και ο Χ.Ψ Έλληνας καταθέτης. Αυτό σου λέωΕγώ πάντως ρε φίλε δεν υπήρχε πιθανότητα να αυτοκτονήσω γιατί κάτι γάμησε την ζωή μου προτού έπαιρνα μαζί μου καμπόσους απο εκείνους που υπηρετούν το μέρος του συστήματος που με γάμησε ... θέμα χαρακτήρα ίσως ...
Τέλος πάντων την κάνω γιατί παίζει πολύ δουλειά αύριο.
στον δικό μου δε χωράει στο δικό σου κολυμπάει.στον δικο σου ηλιθιε που κολυμπαει
Ναι μέρος του συστήματος που σε γάμησε είναι το Δ.Σ των τραπεζών και οι πολιτικοί, δεν είναι ο ταμίας στο γκισέ και ο Χ.Ψ Έλληνας καταθέτης. Αυτό σου λέω
να φυτεψεις και κρεμμυδια να φτιαχνεις στιφαδο
Εμένα προσωπικά λες;ρε ηλιθιε οταν επαιρνες δανεια να κανεις το κομματι σου στην γκομενα ρωτησες κανενα ;
Κατά τ άλλα έχεις πρόβλημα με το χέρι σου ε;δεν έχω βάλει κρεμμύδια έχω βάλει πατάτες αγγουράκια πιπεριές μελιτζάνες μαρούλια λάχανα και καλαμπόκι. Το μόνο άσχημο είναι οτι είναι μικρο το οικόπεδο μόλις 200 τετραγωνικά και θα ήθελα να βάλω κι άλλες ρίζες από ελιές για να έχω και λάδι
ρε ηλιθιε οταν επαιρνες δανεια να κανεις το κομματι σου στην γκομενα ρωτησες κανενα ;
ειχαν συγκεντρωση οι αναρχικοι στις 5 στο συνταγμα.Λογικο να παραμεινουν εκει μεχρι την ληξη της συγκεντρωσης των ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗΑ ωραια ερμηνεια.
Καλως το εκαναν χθες, κακώς δεν το εκαναν χθες.
Δεν θα διαφωνησουμε.
Παντα να ειναι εκει τα ΜΑΤ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ?
Ρωτω τριτη φορα.
Και μου απαντας "κακώς δεν ηταν χθες". Ναι γαμω την αγανακτηση μου, κακως.
Αλλά Γ Ι Α Τ Ι ?
Τι δεν καταλαβαινεις?
Εισαι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ και ΑΓΑΜΗΤΟΣ που πιστευεις οτι οσοι πηραν δανεια, τα πηραν για να κανουν το κομματι τους στις γκομενες ?
χαχαχα. Καλό. Τ είχα ξεχάσειεισαι ηλιθιος εισαι βλακας
εισαι και παλιο
στον δικό μου δε χωράει στο δικό σου κολυμπάει.
στον δικό μου κάνει τούμπες στο δικό σου κωλοτούμπες
Στο δικό μου κάνει κρος στο δικό σου μοτοκρος
Είπες τ ένα είπες τ άλλο κάτσε τώρα να στο βάλω.
Γι αυτό είσαι τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ και ΑΓΑΜΗΤΟΣ.ναι το μεγαλυτερο ποσοστο
ναι το μεγαλυτερο ποσοστο