απο αυριο θα τους παω γαμιώντας τους ΣΥΡΙΖαίους φιλους μουΟτι ο Τσίπρας είναι ΑΚΟΜΑ χειρότερος και εθνικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ...
και γνωστους
οχι εδω στο σάιτ,αλλα στην πραγματικη ζωη
απο αυριο θα τους παω γαμιώντας τους ΣΥΡΙΖαίους φιλους μουΟτι ο Τσίπρας είναι ΑΚΟΜΑ χειρότερος και εθνικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ...
Εγώ δε σου είπα ότι έπρεπε (που έπρεπε αλλά λέμε τώρα, μη κοιτάς που εσύ είσαι Αλβανός και οι προγόνοι σου άνοιξαν τα πόδια στους Ιταλούς) να ξέρει ποιος είναι. ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ να ξέρει ότι σε ένα που είναι 80+ (οκ τράμυ τώρα) ετών άνθρωπο ΔΕ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ πεπερσπρέι από μηδενική απόσταση. Πως να το κάνουμε ρε ξεραμένο σπέρμα;τι το βγαλατε το ραμολι ρε ΗΛΙΘΙΕ;
και γιατι επρεπε να ξερει ο αστυνομικος ποιο ηταν το ραμολι ;
Α! Και ας έκλεινε την αξιολόγηση η ΝΔ το καλοκαίρι του 14 που έπρεπε και όχι να την τρέναρε. ΤΟΤΕ θα βλέπαμε πραγματικά τι θα γινόταν.
Axaxaxaxaxaxa τι εγινε βρε μοντελογαμια, ο μεγαλος αγραμματος αρχηγος σου ο Καζακης τι λεει για την επικειμενη συμφωνια?![]()
Τι εγινε εχουμε καμια συνωμοτικο εβραικο δαχτυλο εδω?
ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να γεμισουμε τα ταμεια!![]()
![]()
![]()
Εγώ δε σου είπα ότι έπρεπε
Μα δεν τ έχω κρύψει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μ ενδιαφέρει η Ελλάδα.
Για την ιστορία πάντως θεωρώ ότι τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μέτρα λιτότητας. Όχι όλα, αλλά μερικά.
Απλά δε μπορώ να κατανοήσω αυτούς που λένε "στο ευρώ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ" και όταν έρχονται τα μέτρα για να μείνουμε στο ευρώ λένε "μα τι μέτρα είναι αυτά". Εμένα να σου πω την αλήθεια με ξεπερνάει.
Και μη μου πεις για το μέηλ Χαρδούβελη. Ήταν μια ένα μέηλ που σκοπό είχε να "αναγνωρίσει" το τι θέλουν οι δανειστές. Οι δανειστές ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΝ.
Α! Και ας έκλεινε την αξιολόγηση η ΝΔ το καλοκαίρι του 14 που έπρεπε και όχι να την τρέναρε. ΤΟΤΕ θα βλέπαμε πραγματικά τι θα γινόταν.
Βλάκα βγάλε το κεφάλι σου από την κολοτρυπίδα σου και διάβασε τι γράφω. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ να ρίχνουν πεπερσπρέι και ειδικά από μηδενική απόσταση.αι κοιμησου τοτε
Παλι το παραμυθι με τις αυτοκτονιες. Εμετός.
Βλάκα βγάλε το κεφάλι σου από την κολοτρυπίδα σου και διάβασε τι γράφω. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ να ρίχνουν πεπερσπρέι και ειδικά από μηδενική απόσταση.
Βλάκα Αλβανέ
Άρα ΑΥΤΟΙ που θέλουν ευρώ ΠΑΣΗ θυσία δεν έχουν λόγο να φωνάζουν. Γιατί αυτή η κυβέρνηση, η προηγούμενη και η προποηγούμενη αυτό κάνουν. Ευρώ πάση θυσία (λάθος για μένα αλλά ΟΚ)1. Το χρέος της χώρας με οποιοδήποτε εθνικό νόμισμα θα εκφράζεται πάντα σε ευρώ και δολλαρια.
2. Η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού έχει πλέον αστικοποιηθεί και η εγχώρια αγροτική παραγωγή αδυνατεί να θρέψει τον ντόπιο πληθυσμό.
3. Το όποιο νέο εθνικό νόμισμα δεν θα γίνεται δεκτό στις διεθνείς συναλλαγές.
4. Το σύνολο των ζωτικών για την λειτουργία της κοινωνίας προϊόντων και υπηρεσιών εισάγεται ή προϋποθέτει αγορές από το εξωτερικό.
ΑΡΑ ...
Δραχμή = Νέος Μεσαίωνας για ΠΟΛΥ καιρό ...
ΣΥΝΕΠΩΣ ...
Ευρώ πάση θυσία μέχρι την εξεύρεση λιγότερο κακής εναλλακτικής.
Αμφιβάλλεις ότι αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες ;
Λάμπη αφού δεν θες το άτοκο εθνικό νόμισμα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΕΣ ΩΣ ΤΙΣ 31-12-2001 κάτσε να σε γαμάνε με 8 δις νέα μέτρα και σε κάνα 6μηνο παλι που δεν θα βγαίνει ο λογαριασμός ετοιμο το νέο κοστουμάκι...
κατεστραμμένος παρανοικός και βλάκας Λάμπη...βαράτε με και ας κλαιω...αλλα προσοχή ε μην σε διώξουν από το ευρώ...![]()
Τι απαγορεύεται; ΤΟ κλείσιμο των δρόμων; Που; Στις πορείες και στις διαμαρτυρίες; Που το έχεις διαβάσει αυτό;και το κλεισιμο των δρομων απαγορευεται ΒΛΑΚΑ
αλλα τους κλεινετε ΗΛΙΘΙΕ
Αμφιβάλλεις ότι αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες ;
Κατ'αρχήν, η αυτοκτονία δηλώνεται σαν αιτία θανάτου
μόνο αν επιληφθεί επίσημα η αστυνομία.
Η οικογένεια συνήθως προσπαθεί να μην γραφεί η αυτοκτονία
στο πιστοποιητικό θανάτου και δηλώνεται σαν ατύχημα, αφού
με βάση τους κανόνες της Ορθόδοξης εκκλησίας ΔΕΝ επιτρέπεται
ιερέας να ιερουργήσει στην ταφή κάποιου που αυτοκτόνησε.
Ετσι στα επίσημα στατιστικά στοιχεία ΔΕΝ αναφέρεται
ο αληθινός αριθμός των αυτοκτονιών.
Διάβασε και το άρθρο 147 του Κανονισμού της Βουλής
κε Αλεξ 71, ομορφάντρα !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα ρε παπαρα δεν αυτοκτονουν;
Το συρματοσχοινο στη γερμανικη σημαια λεει μωρε...Τι απαγορεύεται; ΤΟ κλείσιμο των δρόμων; Που; Στις πορείες και στις διαμαρτυρίες; Που το έχεις διαβάσει αυτό;
Και αν είναι έτσι γιατί χθες τους κλείσατε εσείς; Και την προηγούμενη φορά;
Θα μου πεις ποιο συρματόπλεγμα έκοψε ο Γλέζος ή έχει παει το σκατό σου στη κάλτσα από τη μαλακία που έγραψες;
Στο εξωτερικο μενει αυτος ο παπαρας?Αλλος ενας που ζει στο εξωτερικο αλλα κανει κηρυγματα για το τι πρεπει να γινει στην Ελλαδα.
Δεν μου λες ο αρχηγος σου ο Καζακης ηπιε το αμιλητο νερο?![]()
![]()
Θα μου πεις ποιο συρματόπλεγμα
τωρα ρε παπαρα δεν αυτοκτονουν;