alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ξερω. Με σωνει οτι ειμαι ΑΕΚ.Και εσύ μαλάκας, αλλά μη με αναγκάζεις να σου το θυμίζω συνέχεια. Κατα βάθος σε πάω και ας ψήφισες ΚΙΔΗΣΟ
Ξερω. Με σωνει οτι ειμαι ΑΕΚ.Και εσύ μαλάκας, αλλά μη με αναγκάζεις να σου το θυμίζω συνέχεια. Κατα βάθος σε πάω και ας ψήφισες ΚΙΔΗΣΟ
Τι έκοψε;εδω εκοψε ολοκληρο συρματοσχοινο το πιπερι τον πειραξε;
ΗΛΙΘΙΕ
Όχι μόνο αυτό ρε. Γουστάρω τ άτομα που είναι πιστά στα ιδανικά τους και στα πιστεύω τους και ας είναι απέναντί μου. Δε μου αρέσουν τ "όπου φυσάει ο άνεμος" άτομα.Ξερω. Με σωνει οτι ειμαι ΑΕΚ.
Βασικά όχι και αυτό γιατί η εργασία μου είναι στον τομέα της ναυτιλίας, η οποία (κακώς) βάση συντάγματος έχει το αφορολόγητο, οπότε ότι μέτρα και να πάρουν αν δεν αλλάξει το συγκεκριμένο άρθρο του συντάγματος δεν επηρεάζει τον κλάδο της ναυτιλίας ακόμα και αν δώσουν ολόκληρο το ΑΕΠ ενός χρόνου στους δανειστές.
Βρε μαλάκα ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑ. Εσύ που είσαι 60έλα αν φας πεπερσπρέι στα μάτια από μηδενική απόσταση, νομίζεις ότι θα είσαι κουλ και θα πας μετά από 5 λεπτά να γαμήσεις τα μπάζα που γαμάς; Στο νοσοκομείο θα πας και μάλιστα τρέχονταςμάλιστα... τώρα έγινε 90αρης...
ας δούμε και μερικά συμβάντα από το αστυνομικό δελτίο...
"Στην Ελλάδα έχει καταγραφεί τα τελευταία χρόνια σωρεία δολοφονιών από ηλικιωμένους ανθρώπους.
Ιανουάριος 2014: 74χρονος στο Αίγιο τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι 14χρονο γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος από το παιχνίδι του.
Ιανουάριος 2014: 71χρονος σκότωσε 26χρονη στα Φάρσαλα την οποία είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια υπό την προστασία του.
Φεβρουάριος 2014: 73χρονος στη Λάρισα μαχαίρωσε την 69χρονη γυναίκα του στην κοιλιά, η οποία και υπέκυψε στα τραύματά της.
Μάρτιος 2014: 79χρονος σκοτώνει στο χωριό Αβδέλλα Εβρου με μπαστούνι και μαχαίρι την 73χρονη σύζυγό του.
Μάιος 2013: έπειτα από καβγά 74χρονος σκότωσε στον Αγιο Παντελεήμονα την 32χρονη εγγονή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Σεπτέμβριος 2013: 74χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα στο χωριό Κόσμιο Κομοτηνής την 69χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Αύγουστος 2012: Στον Μεσόπυργο Αρτας ένας 75χρονος σκότωσε με την καραμπίνα του τον 40χρονο γιο του γιατί τον κακομεταχειριζόταν. Ενα περιστατικό με εντυπωσιακές ομοιότητες με αυτό του Αστρους Κυνουρίας.
Αύγουστος 2011: 72χρονος στα Μαρεδιανά Κισσάμου σκότωσε τον 33χρονο γαμπρό του για οικογενειακές διαφορές.
Οκτώβριος 2011: 72χρονος σκότωσε έναν 43χρονο στην Κοκκινιά ύστερα από φιλονικία.
Μάιος 2010: 74χρονος σκότωσε στην Ηγουμενίτσα τον 59χρονο αδελφό του έπειτα από έντονο διαπληκτισμό για οικογενειακά και κληρονομικά θέματα.
Αύγουστος 2010: 77χρονος έσφαξε με μαχαίρι σε καφενείο στην περιοχή Ζωγράφου τον 62χρονο ιδιοκτήτη γιατί το θύμα δεν του δάνειζε χρήματα.
Μάιος 2009: 81χρονος στον Νέο Κόσμο πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε την 78χρονη πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Οκτώβριος 2008: 80χρονος στο Ηράκλειο σκότωσε τον 47χρονο γαμπρό του επειδή του πήρε μια στοίβα καυσόξυλα από την ταράτσα του.
Και ασφαλώς κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον πενταπλό φόνο στο Αγρίνιο, τον Νοέμβριο του 2006, όταν ένας 73χρονος κτηνοτρόφος και ο 37χρονος γιος του σκότωσαν εν ψυχρώ πέντε κυνηγούς γιατί τους… πατούσαν τα τριφύλλια και γιατί μίλησαν με άσχημο τρόπο στον 73χρονο.
Νοέμβριος 2008: 77χρονος σκότωσε στην Ορμυλία Χαλκιδικής 35χρονο οικοδόμο, πατέρα δύο παιδιών, γιατί δεν του είχε καταβάλει ενοίκιο της τάξεως των 300 ευρώ"
Είχαν παρατάξει τους Ματατζήδες κατά βάση για να προστατέψουν τις σκοπιές των ευζώνων και το μνημείο και να αποτρέψουν την πρόσβαση πρός τις σκάλες ... μόλις ο κόσμος κινήθηκε πρός τα έκεί οπισθοχώρησαν/αποσύρθηκαν διακριτικά κατόπιν εντόλής ... ακόμα και στις σκάλες ανόδου πρός το περιστύλιο υπήρχαν μπάτσοι με πολιτικά ... κανείς ματατζής δεν ήταν σε πλήρη εξάρτηση με μάσκα χαμηλά στο λαιμό ... δεν περίμεναν επεισόδια και δεν τα επεδίωξαν όπως άλλες φορές.
Βρε μαλάκα ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑ. Εσύ που είσαι 60έλα αν φας πεπερσπρέι στα μάτια από μηδενική απόσταση, νομίζεις ότι θα είσαι κουλ και θα πας μετά από 5 λεπτά να γαμήσεις τα μπάζα που γαμάς; Στο νοσοκομείο θα πας και μάλιστα τρέχοντας
Ακίνητα, κινητά δεν έχεις? Παιδιά, οικογένεια? Σε γιατρούς δεν πάς? Υπηρεσίες και προϊόντα δεν αγοράζεις?
Άστα φίλε, είτε ώς εργαζόμενος είτε ώς καταναλωτής θα την πληρώσεις και ΕΣΥ ... όπως και όλοι οι άλλοι φυσικά ...
Ακίνητο 1 (40 ετών παλιό)Ακίνητα, κινητά δεν έχεις? Παιδιά, οικογένεια? Σε γιατρούς δεν πάς? Υπηρεσίες και προϊόντα δεν αγοράζεις?
Άστα φίλε, είτε ώς εργαζόμενος είτε ώς καταναλωτής θα την πληρώσεις και ΕΣΥ ... όπως και όλοι οι άλλοι φυσικά ...
Βρε μαλάκα ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑ. Εσύ που είσαι 60έλα αν φας πεπερσπρέι στα μάτια από μηδενική απόσταση, νομίζεις ότι θα είσαι κουλ και θα πας μετά από 5 λεπτά να γαμήσεις τα μπάζα που γαμάς; Στο νοσοκομείο θα πας και μάλιστα τρέχοντας
Τι έκοψε;
Θες να σου ρίξω πεπερσπρει στα μάτια να δούμε πόσο θα σε πειράξει
Σπερματόδουλε
Ακίνητο 1 (40 ετών παλιό)
Κινητό (αμάξι δηλαδή) κανένα
Παιδιά όχι.
Οικογένεια πλην μάνας/πατέρα όχι
Σε γιατρούς πάω μια φορά το χρόνο (δεν αρρωσταίνω εύκολα)
Υπηρεσίες ΜΟΝΟ πουτάνες
Τι έκοψε;
Θες να σου ρίξω πεπερσπρει στα μάτια να δούμε πόσο θα σε πειράξει
Σπερματόδουλε
Όχι μόνο αυτό ρε. Γουστάρω τ άτομα που είναι πιστά στα ιδανικά τους και στα πιστεύω τους και ας είναι απέναντί μου. Δε μου αρέσουν τ "όπου φυσάει ο άνεμος" άτομα.
Δεν κατάλαβα τι διαφορά έχει ο Τσίπρας από τον Σαμαρά...
Τα ίδια και χειρότερα συμφώνησε ο Αλεξάκης............
Μα δεν τ έχω κρύψει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μ ενδιαφέρει η Ελλάδα.Τυπε μερικοι γραφουν εκ του ασφαλους γιατι δεν μενουν Ελλαδα. ;)
Τίποτα μα ΤΙΠΟΤΑ λέμε απ όσα γράφεις δεν είναι ΚΑΝ άξιο συγκεκριμένου σχολιασμού ... ούτε καν ώς αστείο ...
Παλι το παραμυθι με τις αυτοκτονιες. Εμετός.ούτε οι 7000 συμπατριώτες σου που αυτοκτόνησαν...ούτε οι 500000 επιχειρήσεις που έκλεισαν συμπατριωτων σου αφήνοντας στο δρόμο 2 εκατομμύρια ανέργους...οι οικονομικοί δολοφόνοι παραπάνω δεν έπαιξαν κανένα ρόλο...ου να μου χαθείς σιχαμένο κωλόπαιδο προδότη και μην ξανασχολιάσεις...