Επισκέπτης
μονος σου τα γραφεις - μονος σου πας και κανεις αγροτικες εργασιες
Αυτό που δεν μπορείς να διαχωρίσεις άλλο η εργασία και άλλο το χόμπι
μονος σου τα γραφεις - μονος σου πας και κανεις αγροτικες εργασιες
Φίλε σόρρυ που θα στο πώ αλλά αφού δεν έχεις πλέον το ελαφρυντικό των πρώτων οργισμένων νιάτων οι απόψεις σου είναι είτε αφελείς είτε ρομαντικές.
Πάντως είσαι ευπρεπής - παρόλο που οι απόψεις σου είναι εξοργιστικές κάποιες φορές - οπότε σόρρυ για τα γαμοσταυρίδια που - κακώς - κατά καιρούς σου έριξα.
λες να ψάχνει στο google ο τρόμπας; όχι ότι δεν τον έχω ικανό δηλαδή...
να γίνεις, ούτως ή άλλως χειρότερος είσαι, βγάλε τα πόστ ρε σιχαμένο πουσταριό...σου πα εγώ τζωνης δεν θα γίνω
Ναι ναι. Γάματα. Πάντως έχω μάθει ότι έχουν κάτι σφαίρες από το 70 οι αστυνομικοί. Εγώ λέω να τις αδειάσουν σήμερα στα ιδάλματα κάποιων. Πες το "εναλλακτική διαχείριση σκουπιδιών"
Οι απόψεις μου είναι ξεκάθαρα ιδεολογικές μαρξιστικές λενιστικές. Αγωνίζομαι και πιστεύω για μια κοινωνία σοσιαλιστική όπου κατάληξη θα έχει μια αταξική κομμουνιστική κοινωνία ισότητας
ο μισθος μας ομως μετραει παραπανω απο του (κ)λεφτη .... που την ειδες και συ την ισοτητα
Ναι ναι. Γάματα. Πάντως έχω μάθει ότι έχουν κάτι σφαίρες από το 70 οι αστυνομικοί. Εγώ λέω να τις αδειάσουν σήμερα στα ιδάλματα κάποιων. Πες το "εναλλακτική διαχείριση σκουπιδιών"
Οι απόψεις μου είναι ξεκάθαρα ιδεολογικές μαρξιστικές λενιστικές. Αγωνίζομαι και πιστεύω για μια κοινωνία σοσιαλιστική όπου κατάληξη θα έχει μια αταξική κομμουνιστική κοινωνία ισότητας
μαλακάκο… εφόσον το χόμπυ έρχεται σε αντίθεση με τις εντολές του γιατρού κατά την αναρρωτική άδεια ο γιατρός έχει το δικαίωμα να αρνηθεί περαιτέρω χορήγηση αναρρωτικής αδείας για την ασθένεια σου…
δηλαδή αν σου δώσει αναρρωτική άδεια για αμυγδαλές και σου επιστήσει την προσοχή σου για 3 μέρες να μην πιείς παγωμένο νερό και συ κάνεις του κεφαλιού σου και εμφανιστείς σε αυτόν πάλι άρρωστος έχει δικαίωμα να μην σου δώσει αναρρωτική άδεια με παροχή σε χρήμα … δηλαδή θα σου πεί κάτσε σπίτι αλλά πληρωμή δεν έχει …
μια ερωτηση μονοΔικά σας περαστικά τύπε. Αυτό ακριβώς να δω πως θα ξεπερασετε λοιπόν. Είστε έτοιμοι να ματώσετε απέναντι σε ένα αριστερό κράτος εχθρικό απεναντί σας? Εδώ σας θέλω κορίτσια! Το έχετε?
Παρατηρώ πχ στο FB ολημερίς να σας κράζουνε σούρνωντας σας μύρια όσα. Θα αντιδράσετε κάπως? Πως?
Χριστιανικά θα γυρίσετε το μαγουλάκι να σας ρίξουνε κι άλλες?
Η Αριστερά τύπε μου θα κυβερνάει τα επόμενα 20 χρόνια χαλαρά. Είστε ανίκανοι να αντιπαρατεθείτε απέναντι τους. Για μυριάδα λόγων.
Εμ όχι δεν ορίζει κάτι τέτοιο το εργατικό δίκαιο.Δηλαδή αν κάποιος παχύσαρκος υποφέρει λόγο του βάρους του από τη μέση του και αρνείται να χάσει βάρος ο Ιατρός του εοπυυ ικα πρέπει να προστατέψει την υγεία του και να του χορηγήσει αναρρωτική ανεξάρτητα αν αρνείται να χάσει βάρος. Επίσης το κάτσε σπίτι πληρωμή δεν έχει δεν έχει το δικαίωμα να το πράξει επίσης αν ο ιατρός δεν σου χορηγήσει αναρρωτική άδεια και κατά τη διάρκεια της εργασίας πάθεις κάτι π.χ λιποθυμήσεις από το πονόλαιμο η την αδυναμία ο ιατρός διώκεται ποινικά
μια ερωτηση μονο
Ποια αριστερά; Γιατι αυτή που κυβερνούν δεν ειναι αριστερά
μονος σου τα εγραψες και παραπανω - την επομενη φορα πες στον εργοδοτη και τον γιατρο οτι θελεις αναρρωτικη για να πας να σκαβεις το αγροκτημα (σεβασμο ζηταγες - πες τους λοιπον ολοκληρη την αληθεια)Εμ όχι δεν ορίζει κάτι τέτοιο το εργατικό δίκαιο.Δηλαδή αν κάποιος παχύσαρκος υποφέρει λόγο του βάρους του από τη μέση του και αρνείται να χάσει βάρος ο Ιατρός του εοπυυ ικα πρέπει να προστατέψει την υγεία του και να του χορηγήσει αναρρωτική ανεξάρτητα αν αρνείται να χάσει βάρος. Επίσης το κάτσε σπίτι πληρωμή δεν έχει δεν έχει το δικαίωμα να το πράξει επίσης αν ο ιατρός δεν σου χορηγήσει αναρρωτική άδεια και κατά τη διάρκεια της εργασίας πάθεις κάτι π.χ λιποθυμήσεις από το πονόλαιμο η την αδυναμία ο ιατρός διώκεται ποινικά
καλά καλά… αναρρωτική θα σου δώσει… αποζημίωση σε χρήμα δεν θα σου δώσει αν ο γιατρός γράψει στο χαρτάκι “άρνηση θεραπευτικής αγωγής” που σημαίνει μεροκάματο γιόκ…
και φυσικά μόλις ο εργοδότης δεί τέτοια αναρρωτική άδεια (που να γράφει επάνω “άρνηση θεραπευτικής αγωγής”) θα σε σεντράρει πριν πείς το καλημέρα… (και πολύ καλά θα κάνει)