EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ποιος κινδυνολογει τωρα?
Εγω
Ποιος κινδυνολογει τωρα?
160.000.000.000,00 / 10.000.000. = 16000 ευρώ ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ στη τράπεζα. Δηλαδή μια οικογένεια με 2 παιδιά σχεδόν 70000 στη τράπεζα. Να πω στον κολλητό μου που δουλεύει για 400 ευρώ και μαύρη εργασία ότι κάποιος του πήρε τα 15999 να ψαχτεί.Mια χαρα λεφτα εχουν οι περισσοτεροι.
Απλως κλαιγονται.
Πώς στον πουτσο υπαρχουν 160 δις καταθεσεις?
Ποιοι τα εχουν?
Οι κλαιγοντες.
Δηλαδή όταν θα παίρνει ο αλλος 86 ευρω δεν θα είναι τριτοκοσμικη?
μη ξεχασεις να τους πεις οτι ο αλεξ τα λεει αυτα ;)160.000.000.000,00 / 10.000.000. = 16000 ευρώ ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ στη τράπεζα. Δηλαδή μια οικογένεια με 2 παιδιά σχεδόν 70000 στη τράπεζα. Να πω στον κολλητό μου που δουλεύει για 400 ευρώ και μαύρη εργασία ότι κάποιος του πήρε τα 15999 να ψαχτεί.
Και στον κουμπάρο μου που έχει 2 παιδιά και μαζί με την γυναίκα του παίρνουν και οι 2 μαζί 1500 ευρώ και κάνει το σκατό του παξιμάδι για να πληρώσει τη δόση να πα να γαμήθει αν μου ξανακλαφτεί γιατί έχει 70000 στη τράπεζα
Mια χαρα λεφτα εχουν οι περισσοτεροι.
Απλως κλαιγονται.
Ποιοι τα εχουν?
Οι κλαιγοντες.
Περιπτώντος στη Βουλγαρία γίνεται της πουτάνας. Το πόσες βιοτεχνίες και βιομηχανίες έχουν πάει εκεί προ 20ετίας (και βάλε) δε λέγεται. Για να μη πω ότι είναι και φορολογικός παράδεισος. Αλλά οι μισθοί σταθεροί και οι συντάξεις στα 150 με 200 ευρώ (μη λέω και πολλά)Προσπαθησε να καταλαβεις οτι ο μισθος και η συνταξη δε προκυπτουν απο καποια διοικητικη αποφαση η μια καλη προαιρεση καποιου. Αλλα προκυπτουν απο την οποια υλικη αναπτυξη των παραγωγικων δυναμεων της κοινωνιας.
Αν αυτη υπαρχει, τοτε μπορουν να δοθουν και μισθοι και συνταξεις και υλικες παροχες. Αν οχι, τοτε αυτη η στανη αυτο το τυρι βγαζει.
Η αριστερα εχει συμβαλλει κατα πολυ στο να εχει καταντησει ετσι η στανη παρεπιπτοντως
Οχι τύπε δεν μπορουν να το καταλαβουν.Προσπαθησε να καταλαβεις οτι ο μισθος και η συνταξη δε προκυπτουν απο καποια διοικητικη αποφαση η μια καλη προαιρεση καποιου. Αλλα προκυπτουν απο την οποια υλικη αναπτυξη των παραγωγικων δυναμεων της κοινωνιας.
Αν αυτη υπαρχει, τοτε μπορουν να δοθουν και μισθοι και συνταξεις και υλικες παροχες. Αν οχι, τοτε αυτη η στανη αυτο το τυρι βγαζει.
Η αριστερα εχει συμβαλλει κατα πολυ στο να εχει καταντησει ετσι η στανη παρεπιπτοντως
Δεν εχουν κανεναν Τσιπρα εκει να τάξει με ενα αρθρο σε ενα νομο να τα κάνει 1.000 ευρω σε μια μερα?Περιπτώντος στη Βουλγαρία γίνεται της πουτάνας. Το πόσες βιοτεχνίες και βιομηχανίες έχουν πάει εκεί προ 20ετίας (και βάλε) δε λέγεται. Για να μη πω ότι είναι και φορολογικός παράδεισος. Αλλά οι μισθοί σταθεροί και οι συντάξεις στα 150 με 200 ευρώ (μη λέω και πολλά)
Περιπτώντος στη Βουλγαρία γίνεται της πουτάνας. Το πόσες βιοτεχνίες και βιομηχανίες έχουν πάει εκεί προ 20ετίας (και βάλε) δε λέγεται. Για να μη πω ότι είναι και φορολογικός παράδεισος. Αλλά οι μισθοί σταθεροί και οι συντάξεις στα 150 με 200 ευρώ (μη λέω και πολλά)
Ενω αν πεις ΟΧΙ στις προτασεις Γιουνγκερ, θα τρωει ο αλλος με χρυσα κουταλια.Δεν διαφωνώ με το θέμα της αριστεράς...ούτε έχω ψηφίσει ποτέ αριστερά.
Μου γυρίζει το μυαλό απλά ότι βολεμένοι σαν εμένα έχουν γραμμένους αυτούς που είναι χαμηλά και μου κρατάνε πλακατ ναι στις προτασεις Γιούνκερ.
Δεν μπορώ να προσπαθώ να πείσω τον άλλον ότι το να ψάχνει να φάει απο τα σκουπίδια ή να λιποθυμάει το παιδί του απο την πείνα ότι είναι το καλό για την χώρα όταν εγω τρωω με 10 μασέλες.
Μάλλον φταίει ότι λείπω πολλά χρόνια και σταμάτησα να σκέφτομαι σαν Έλληνας
τυπε ηρωική στάσηΑν καταλαβαινω καλα, ο Παυλοπουλος ειπε οτι θα παραιτηθει αν βγουμε απο το ευρω?
Προσπαθησε να καταλαβεις οτι ο μισθος και η συνταξη δε προκυπτουν απο καποια διοικητικη αποφαση η μια καλη προαιρεση καποιου. Αλλα προκυπτουν απο την οποια υλικη αναπτυξη των παραγωγικων δυναμεων της κοινωνιας.
Δεν διαφωνώ με το θέμα της αριστεράς...ούτε έχω ψηφίσει ποτέ αριστερά.
Μου γυρίζει το μυαλό απλά ότι βολεμένοι σαν εμένα έχουν γραμμένους αυτούς που είναι χαμηλά και μου κρατάνε πλακατ ναι στις προτασεις Γιούνκερ.
Δεν μπορώ να προσπαθώ να πείσω τον άλλον ότι το να ψάχνει να φάει απο τα σκουπίδια ή να λιποθυμάει το παιδί του απο την πείνα ότι είναι το καλό για την χώρα όταν εγω τρωω με 10 μασέλες.
Μάλλον φταίει ότι λείπω πολλά χρόνια και σταμάτησα να σκέφτομαι σαν Έλληνας
Εισαι καιρο μακρια απο την Ελλαδα, και αγνοεις οτι πισω απο καθε κλαψομούνη που του φταινε ολα, κρυβεται ενα λαμογιάκι που εχει κάνει όπου μπορεί την μπάζα του.160.000.000.000,00 / 10.000.000. = 16000 ευρώ ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ στη τράπεζα. Δηλαδή μια οικογένεια με 2 παιδιά σχεδόν 70000 στη τράπεζα. Να πω στον κολλητό μου που δουλεύει για 400 ευρώ και μαύρη εργασία ότι κάποιος του πήρε τα 15999 να ψαχτεί.
Και στον κουμπάρο μου που έχει 2 παιδιά και μαζί με την γυναίκα του παίρνουν και οι 2 μαζί 1500 ευρώ και κάνει το σκατό του παξιμάδι για να πληρώσει τη δόση να πα να γαμήθει αν μου ξανακλαφτεί γιατί έχει 70000 στη τράπεζα
Ενω αν πεις ΟΧΙ στις προτασεις Γιουνγκερ, θα τρωει ο αλλος με χρυσα κουταλια.
Αυτο λες?
Τα μυαλα που κουβαλας εσυ και μερικοι αλλοι, ειναι η αιτια που η Ελλαδα δεν παει μπροστα.
Κατα διαβολικη συμπτωση βεβαια, τα κρατη που εφαρμοζουν τα μετρα που εμεις αρνουμαστε πεισματικα, μια χαρα ευημερουν.
Mια χαρα λεφτα εχουν οι περισσοτεροι.
Απλως κλαιγονται.
Ποιοι τα εχουν?
Οι κλαιγοντες.
Αν καταλαβαινω καλα, ο Παυλοπουλος ειπε οτι θα παραιτηθει αν βγουμε απο το ευρω?