Έσπασε ρεκορ απο ΘΑ και υποθετικά σενάρια
Διαφωνεις? Τα θεωρεις τρομολαγνικα φιλελε σεναρια?
Έσπασε ρεκορ απο ΘΑ και υποθετικά σενάρια
Έλα τ έχει πει ο Pitbull το 2011 (αν δε κάνω λάθος)κάτι μου θυμήζει ;) ;)
Aκριβως. Βεβαια εαν ανακοίνωνε πως σήμερα το βράδυ θα κατέθετε κατεπείγον νομοσχέδιο στην Βουλή δημιουργίας νέου εθνικού νομίσματος τοτε θα ειχαν φροντισει απο πριν τα ATM να ειναι κλειστα.Έσπασε ρεκορ απο ΘΑ και υποθετικά σενάρια
Έλα τ έχει πει ο Pitbull το 2011 (αν δε κάνω λάθος)
Aκριβως. Βεβαια εαν ανακοίνωνε πως σήμερα το βράδυ θα κατέθετε κατεπείγον νομοσχέδιο στην Βουλή δημιουργίας νέου εθνικού νομίσματος τοτε θα ειχαν φροντισει απο πριν τα ATM να ειναι κλειστα.
Aλλος γραφει μαλακιες 5 μηνες τωρα με ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑμαλακίες γράφει ο Γιά(ν)ης ?![]()
![]()
Έστω ότι ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε πως σήμερα το βράδυ θα κατέθετε κατεπείγον νομοσχέδιο στην Βουλή δημιουργίας νέου εθνικού νομίσματος. Σε είκοσι λεπτά θα είχαν στεγνώσει όλα τα ΑΤΜ καθώς όλοι θα γνώριζαν ότι το νέο νόμισμα θα υποτιμηθεί βάναυσα (σε σχέση με το ευρώ) μερικά λεπτά της ώρας μετά την δημιουργία του.
Ίδιο είναι το 2011 με το 2015; Ίδιο ήταν το ΑΕΠ το 2011 με αυτό του 15; Η ανεργία; Οι Έλληνες που ζουν κάτω ή στο όριο της φτώχειας;
Ποιά είκοσι λεπτά.
Σχεδόν άδεια είναι τα ATM και τώρα.
1,7 δισ. έφυγαν την Παρασκευή.
Εγώ πήγα να πάρω λεφτά την Παρασκευή στο γκισέ σχεδόν στο κλείσιμο και μου λένε μόνον 1000 Ευρώ.
Διαβάζω κάτι ποσά ότι έχουν σηκωθεί και απορώ αν ο μέσος Έλληνας είχε πριν 5 μήνες 10000ευρώ στη τράπεζα.Ποιά είκοσι λεπτά.
Εγώ πήγα να πάρω λεφτά την Παρασκευή στο γκισέ σχεδόν στο κλείσιμο και μου λένε μόνον 1000 Ευρώ.
επειδη πηγες σε περιφερειακο καταστημα ρε, εσυ με τα ποσα που διακινεις θα επρεπε να παρεις τηλεφωνο να στα φερει θωρακισμενο στο σπιτιΠοιά είκοσι λεπτά.
Α γαμήσου ρε μαλάκα μ έπνιξεςΚαι έκλαιγες στο καγίεν μετά τύπε?
Για ποιο απ όλα λες ότι ήταν 20;το 2011 ηταν 20` τωρα ποσο να ειναι?????![]()
![]()
![]()
Α γαμήσου ρε μαλάκα μ έπνιξες
Ποιο απ όλα λες; Αυτό που εγώ λέω threeblade ή σπαθί του σταυροφόρου;Είσαι ακόμα κίνα?
Βρες μου το καινούργιο φωτόσπαθο να το βάλω στην συλλογή!
επειδη πηγες σε περιφερειακο καταστημα ρε, εσυ με τα ποσα που διακινεις θα επρεπε να παρεις τηλεφωνο να στα φερει θωρακισμενο στο σπιτι![]()
Ποιο απ όλα λες; Αυτό που εγώ λέω threeblade ή σπαθί του σταυροφόρου;
Σε "κόκκινη" συνοικία των Αθηνών ήταν τύπε.
Και σε πληρφορώ ότι μπροστά μου κάτι ηλικιωμένες κυρίες σήκωναν μάτσα με 50άρικα (είχαν ειδοποιήσει από την προηγούμενη).