Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Πωωωωωωωωωωωωωω.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ανάλογα με τι είδος μαλάκα έχω να κάνω...
...ταπεινών πλακάτ...
για πούτσα και ξύλο η κυρία...
Πωωωωωωωωωωωωωω.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακόμη μια ΣΥΡΙΖΑια παιδί του λαού... με International Baccaleureat (που σημαίνει ακριβό ιδιωτικό σχολείο) με σπουδες στο City και στο LSE... μένει Γλυφάδα... φτώχεια καταραμένη...
Τώρα καύλωσα ακόμη περισσότερο.
Τουμπανιν......
Δε μου λες, αυτό το κείμενο το σκέφτηκες εσύ; Γιατί είμαι της υποψίας ότι αυτό ακριβώς με τις ίδιες φωτογραφίες ακριβώς σας το μοίρασαν από τη ΣυγγρούTα απολειφάδια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν λυσσάξει να μιλάνε για τα 10 πλακάτ που υπήρχαν στην τεράστια συγκέντρωση της Πέμπτης στο Σύνταγμα, πλακάτ τα οποία έφτιαχνε μόνος του δυο μέρες ολόκληρες ένας άνθρωπος που αγκάλιασε την ιδέα όπως οι περισσότεοι από την πρώτη στιγμή...
Τολμάνε τα ρεμάλια και μιλάνε για χορηγία των ταπεινών πλακάτ, τη στιγμή που αυτοί την Τετάρτη είχαν ρίξει χιλιάδες ευρώ για να στολίσουν τη δική τους συγκέντρωση, που πήγε και άκλαφτη...
Ποιοι είναι οι πλούσιοι ποιοι έχουν "σκοτεινούς" χορηγούς άραγε;
![]()
![]()
Και καλά κάνεις και αμφισβητείς ότι είμαι ναυπηγός. Γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΠΗΓΟΣΈτσι μπράβο, εγώ είμαι ψεύτης.
Επειδή δεν έβγαλα φωτογραφίες.
Εγώ ας πούμε αμφισβητώ ότι είσαι ναυπηγός.
Για βάλε και εσύ φωτογραφία του διπλώματος σου.
Και ολίγον τι μπαμπάτσικοΤουμπανιν......
Ε τι να κάνουμε. Μόνο οι πλούσιοι που ζουν στα Λονδίνα και πληρώνονται σε λίρες και χαίρονται τη χαρά του Αγγλικού κράτους θα έχουν το δικαίωμα να λένε "ευρώ ρε μαλάκα Έλληνα. Ευρώ ρε και ας μην έχεις να φας" ;Η Αναστασία Γιάμαλη, κάτοχος Διεθνούς Απολυτηρίου σπούδασε Νομική στο City του Λονδίνου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία στο London School of Economics . Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εργάστηκε σε εταιρείες παραγωγής. Από το 2011 εργάζεται ως δημοσιογράφος στην ΑΥΓΗ και άρθρα της φιλοξενούνται στο RedNotebook , στο Protagon και στο Vice . Προερχόμενη από την νεολαία Συνασπισμού και τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα συμμετέχει στο Τμήμα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Zει στη Γλυφάδα.
Πως είναι δυνατόν όλοι οι Συριζαίοι να έχουν πάει σε ιδιωτικά σχολεία, να έχουν σπουδάσει στο Λονδίνο, να ζουν εκεί, να πληρώνονται σε λίρες και να μους κουνάνε από εκεί το δάχτυλο και να θέλουνε δραχμή δεν το καταλαβαίνω.
Ή μάλλον το καταλαβαίνω.
Αναστασία Γιάμαλη...
Η "δημοσιογράφος" της Αυγής που έγραψε το εμετικό άρθρο περί "πλουσίων" που έκαναν την διαδήλωση ενάντια στον φτωχό λαό, ποζάρει μπροστά στο αξιοθέατο "επιγραφή Dior", τυλιγμένη ζεστά με τη γούνα της...
Σημειώστε πως είναι και εκλεγμένο το σούργελο ως περιφερειακή σύμβουλος στην Αττική, με τη Δούρου...
Αυγά και Φτύσιμο στη μούρη όπου τη δει κάποιος αλλά κι ένα ωραιότατο σπρέι στη γούνα του τσόκαρου, με τις κατά τα άλλα οικολογικές ευαισθησίες...
![]()
Ιδού το γνωστό χυδαίο άρθρο:
Και καλά κάνεις και αμφισβητείς ότι είμαι ναυπηγός. Γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΠΗΓΟΣ![]()
![]()
![]()
Καλά ΟΚ. Για τη ταμπακιέρα έχεις να πεις κάτι; Θα βρεις να μας βάλεις τις μη "φωτοσοπιαρισμένες" φωτό των πλακάτ ή θα το κάνεις αβαβα;Ε ακόμη χειρότερα.
Διότι δυστυχώς είσαι Μηχανολόγος.