tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ούτε άσχετος ούτε βλάκας... πουλημένο τομάρι και εχθρός της Ελλάδος ...
γνωρίζω άλλωστε γι αυτό έγραψα "όπως και να έχει (γενικώς) "... στο αποτέλεσμα ήθελα να στα σταθώ! ;)ούτε άσχετος ούτε βλάκας... πουλημένο τομάρι και εχθρός της Ελλάδος ...
Να έλεγε και μερικές αλήθειες οτί σαν Παπανδρέου δεν έχω ζήσει ποτέ με τόσο χαμηλά εισοδήματα και δεν ξέρω
Μαζεμένα πόστ απο εργοστασιάρχες
Θα γίνει ο χαμός αν ανέβει ο μισθός!![]()
Τι έγινε καθαρογράφεται, καθαρογράφεται;
![]()
Μπουχααχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχ.
Τι έγινε καθαρογράφεται, καθαρογράφεται;
![]()
Μπουχααχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχ.
γιατί ρε αρχίδι ?? σου στέρησε η κοινωνία που υποστηρίζω την μόρφωση σου ?? δεν σου είχε τζάμπα σχολείο ?? δεν σου είχε τζάμπα βιβλία ?? δεν σου είχε τζάμπα πανεπιστήμια ??? να έστρωνες τον κώλο σου να διαβάσεις, να μάθεις έτσι ώστε να στέκεσαι στην κοινωνία μου ...
ας μην έτρεχες πίσω από τις γκόμενες και τα σκασιαρχεία στο γυμνάσιο και στις καταλήψεις όταν φοιτούσες στα ΤΕΙ να γινόσουνα άνθρωπος με προσόντα για να μπορείς να σταθείς... αει σιχτίρι λοιπόν και πολλά δώσαμε...
έχει πιάσει τον λέφτη τενοντίτιδα και θα καθυστερήσει λίγο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δηλαδή οι απόφοιτοι του πολυτεχνείου τι να πούν που βγάινουν από το πανεπιστήμιο άνεργοι? Οι απόφοιτοι του ΕΚΠΑ και των ΑΕΙ που βγαίνουν άνεργοι? αυτοί τι να πουν δεν διάβασαν δεν κόπιασαν? δεν έστρωσαν τον κώλο τους κάπου. καλά όσο μιλάμε για 16 ώρες δουλείας μιλάμε για την απόλυτη εξαθλίωση που αγγίζει την παράνοια
Δεν πειράζει, τώρα έχει αναλάβει ο Απόκης και σε λίγο αρχίζει να γράφει ο Μεξικάνος.
Συμφωνία όνειρο.
Αμόρφωτα ζώα που θα πάτε αύριο στο σύνταγμα...φτιάξτε σωστά τουλάχιστον τις πινακίδες στα Αγγλικά μας κάνετε ρεζίλι!
Ξέρουμε ότι οι επιστήμονες την έκαναν και μείνατε πίσω όλοι οι κληρονόμοι μαυραγοριτών στην κατοχή που τελειώσατε το δημοτικό με μέσο.
Να η τιμωρία σας
![]()
Αμόρφωτα ζώα που θα πάτε αύριο στο σύνταγμα...φτιάξτε σωστά τουλάχιστον τις πινακίδες στα Αγγλικά μας κάνετε ρεζίλι!
Ξέρουμε ότι οι επιστήμονες την έκαναν και μείνατε πίσω όλοι οι κληρονόμοι μαυραγοριτών της κατοχή που τελειώσατε το δημοτικό με μέσο.
Να η τιμωρία σας
![]()