billythebuilder
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Βασικά,είμαι της άποψης πως όταν παίρνεις μισθό για κάτι,δεν έχει νόημα να μιλάμε για λειτούργημα.Μην το ειρωνευεσαι καθολου.
Κατά το Συνταγμα ειναι λειτούργημα οντως.
Βασικά,είμαι της άποψης πως όταν παίρνεις μισθό για κάτι,δεν έχει νόημα να μιλάμε για λειτούργημα.Μην το ειρωνευεσαι καθολου.
Κατά το Συνταγμα ειναι λειτούργημα οντως.
Επίσης να μη ξεχνάμε και τις εκπτώσεις που είχαν πολλές κατηγορίες πολιτών
Το λειτουργημα δεν ειναι εθελοντισμος.Βασικά,είμαι της άποψης πως όταν παίρνεις μισθό για κάτι,δεν έχει νόημα να μιλάμε για λειτούργημα.
Χωρίς να ξέρω με σιγουριά αλλά νομίζω ότι είναι κάπου στο 10% ή κάτι τέτοιο.πες μας και για τις εκπτωσεις που εχει ακομα ο μπαμπας απο τον ποτε![]()
ρε αυτον πρεπει να τον δεσουν με την σταματη μαζι....και επιτελους ας δουν τι κανουν εκει στη νδ γιατι με σουργελα δουλεια δεν θα γινει
Καλά αυτός δεν έλεγε το 2012 ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει; Άρα μάλλον φταίει γι αυτό η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ (με τη σειρά που θέλει ο καθένας) και κανένας άλλος.
Υ.Γ Η γυναίκα του τι θα γίνει;![]()
.
Επίσης να μη ξεχνάμε και τις εκπτώσεις που είχαν πολλές κατηγορίες πολιτών
Μπορείς να μου πεις για τη γυναίκα του αν ξέρεις. Καλό μιλφόνι αν και θέλει να της κλείσεις το στόμα στο πήδημα γιατί παίζει να φας και μεγάλη ξενέρα. Ελπίζω να μη χρεώνει πολλά. Να είναι βαλιου φορ μονειρε αυτον πρεπει να τον δεσουν με την σταματη μαζι....και επιτελους ας δουν τι κανουν εκει στη νδ γιατι με σουργελα δουλεια δεν θα γινει
Φίλε μου,έτσι που είχε καταντήσει η Ολυμπιακή,συμφωνώ απόλυτα με την πώλησή της(θυμίζω πως το ΠΑΣΟΚ έλεγε πως μόλις κέρδιζε τις εκλογές το 2009 θα την επανακρατικοποιήσει,όπως και τις μετοχές του ΟΤΕ που είχαν αγοράσει οι Γερμανοίσυνολικα χασουρα ειχε παντα - τι με νοιαζει το εσωτερικο και το εξωτερικο - και την πληρωναμε ολοι απο τους φορους μας - τον πουλο λοιπον οπως πρεπει να γινει σχεδον και με καθε αλλο δημοσιο οργανισμο που μας τα τρωει. ας βαλει ο οποιοσδηποτε βασιλακης ή βγενοπουλος τα λεφτακια των μετοχων τους και ας επωφεληθουν αυτοι τα κερδη ή ας την κλεισουν αν μπαινει μεσα και δεν το αντεχει η τσεπα τους
Διάβασε. Εγώ υπολόγισα τους 2150 που ήταν οι ΜΟΝΙΜΟΙ που μπήκαν τη περίοδο 1976-81 Οι άλλοι 4000 δεν τους υπολόγισα. Αυτοί έγιναν μόνιμοι επί Αντρέα.
πότε μονιμοποιήθηκαν θα μας πείς ???? μήπως το 1981 ???![]()
Ναι. Δε το ήξερα. Τ ανακάλυψα τελείως τυχαία όταν γυρνούσα με έναν συμφοιτητή μου μαζί από Ελλάδα Μανστεστερ και έτυχε να κάτσουμε μαζί. Εγώ είχα 25 κιλά βαλίτσα ή κάτι τέτοιο και έπρεπε να πληρώσω και αυτός είχε 3 βαλίτσες (η μία μες το κρέας) και δε πλήρωσε φράγκο. Όταν τον ρώτησα γιατί μου είπε "αφού ο πατέρας μου δούλευε στην Ο.Α". Και όταν κάτσαμε μαζί δίπλα δίπλα του λεώ "ρε μαλάκα 100+χιλιάρικα με Ολυμπιακή ενώ η Λουφτ είναι κατά κάτι πιο φτηνή.Μαλακία. Και μου λέει "εσυ πληρώνεις τόσα. Εγώ έδωσα 10000". Δε μπορούσα να κλείσω το στόμα μου. Μετά από 1-2 χρόνια τσακωθήκαμε άγρια γιατί έλεγε μαλακίες ότι "οι πολιτικοί γάμησαν την Ο.Α ενώ μπορούσε να σωθεί" και μου γύρισαν τα μάτια.τις εκπτωσεις (100%) σε πολιτικους και συγγενολογια ιπταμενων (συμβολικο αντιτιμο) ξεχασες.
α μπραβο - τα θυμηθηκες
Καλός ο τσακωμός σας αλλά να ρωτήσω εγώ κάτι???Γιατί είναι κακό κάποιος παλιά και επί πασοκ και επί νδ να εργάζεται στην Ολυμπιακή αεροπορία.
Αυτή η δαιμονοποίηση των δημόσιων υπαλλήλων κάποτε πρέπει να σταματήσει.
Δηλαδή για το δημοσιονομικό κακό φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοί???
τους γλενταει ο βλαδιμηρος και μεταξυ μας δεν εχει αδικο...αυτη ειναι πολυ πιο σωστη σταση για το προβλημα της ελλαδας που κανεις απο τα καθηκια τους εταιρους μας δεν συζητησε ποτεΒ. Πούτιν: Ο αγωγός θα βοηθήσει την Ελλάδα να αποπληρώσει τα χρέη της
Αμφιβολίες για το αν η ΕΕ βοηθά πραγματικά την Ελλάδα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας αργά χθες τη νύχτα σε σειρά διεθνών πρακτορείων.
Ο Ρώσος ηγέτης εκτίμησε ότι το σχέδιο κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου σε ελληνικό έδαφος θα βοηθήσει τους Έλληνες να αποπληρώσουν τους διεθνείς δανειστές, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι, που επικαλείται το Associated Press.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Β. Πούτιν υπογράμμισε ότι "εάν η ΕΕ θέλει η Ελλάδα να αποπληρώσει τα χρέη της, τότε πρέπει να ενδιαφέρεται για μια αναπτυσσόμενη ελληνική οικονομία, που θα βοηθά να ξεπληρωθούν τα χρέη". Και συνέχισε, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο, "η ΕΕ πρέπει να μας χειροκροτά. Πού είναι το κακό στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα;"
capital.gr
Φίλε μου,έτσι που είχε καταντήσει η Ολυμπιακή,συμφωνώ απόλυτα με την πώλησή της(θυμίζω πως το ΠΑΣΟΚ έλεγε πως μόλις κέρδιζε τις εκλογές το 2009 θα την επανακρατικοποιήσει,όπως και τις μετοχές του ΟΤΕ που είχαν αγοράσει οι Γερμανοί).Αυτό που σου λέει ο Γρηγόρης όμως είναι σωστό,δες τι κάνουνε οι Τούρκοι που μας έχουν πάρει τα σώβρακα με τις Turkish Airlines να τροφοδοτούν τον τουρισμό τους και να προβάλλουν την χώρα τους.Επίσης,μεταξύ μας ο Βασιλάκης εκμεταλλεύθηκε άγρια το μονοπώλιο που κέρδισε και ανέβασε τις τιμές στο ταβάνι.Μέχρι να έρθει η Ryanair και να αλλάξει το τοπίο και να σωθούμε και μεις.....
Τους εποχιακούς τους έδιωχνε όποτε ήθελε και δε θα άνοιγε ρουθούνι. Όταν όμως ο Αντρέας τους έκανε μόνιμους αρχίδια μπορούσε να διώξει. Ναι στη μονιμότητα των Δ.Υ αλλά να υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις. Δε μπορείς να κάνεις τον ταπετσέρη της Ο.Α πρόεδρο του Δ.Σ σε μια από τις θυγατρικές της Ολυμπιακής πως να το κάνουμε; Αυτό το εποχιακοί υπάλληλοι επίσης δε μπορώ να το καταλάβω.οι 4000 δηλαδη με τι πληρωνοντουσαν;
με φυστικια;
Όταν είσαι τουριστική χώρα ασφαλώς και χρειάζεσαι εθνικό αερομεταφορέα. Γιατί να μην επωφεληθείς και από τη μεταφορά των τουριστών από τις χώρες τους προς την Ελλάδα
Μιλάμε για ΜΟΝΙΜΟΥΣ. Οι εποχιακοί νομιμοποιήθηκαν μετά. Με τον Αντρίκο. Όταν έφτασαν τον 87 τους 12000+ (κάπου διάβασα ότι κάποια περίοδο ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι όλως των εταιρειών της Ολυμπιακής, μέσα και το "Μαρίκα Εξπρες", απορώ από που πήρε το όνομα "Μαρίκα" έφταναν τους 17000)
Προ κρατικοποίησης το προσωπικό ήταν 850 άτομα. Το 1981 ήταν 3900 άτομα το 85 9900. Σύρε τράβα τώρα και γαμήσου, γελοίε πρασινοφρουρε τελιωμένε, άεργο κομματόσκυλο.
ΜΟΝΟ το 88 υπάρχει μείωση του προσωπικου. Στην Ο.Α εργάζονται 6500 άτομα ΟΜΩΣ στην Ολίμπικ Κατεριγκ 2000. Κοινώς η μία η άλλη