Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.573
- Πόντοι
- 2.886
Μαθηματικά υποθέτω ξέρεις.
Μήπως εννοείς αριθμητική ;
Για ρώτησε τον ποιό είναι το ολοκλήρωμα του logx
αλλά και πως αποδεικνύεται...
Μαθηματικά υποθέτω ξέρεις.
Δεν συζητω νομικα μαζι σου.
Τον απαξίωσες άσχημα τον Κώστα ρε τύπεΔεν συζητω νομικα μαζι σου.
Απλως προτιμω να μην απαξιωνω τον εαυτο μου.Τον απαξίωσες άσχημα τον Κώστα ρε τύπε![]()
Δεκαετία του 1950
Από το 1951 και έπειτα, αρχίζουν τα δύσκολα χρόνια για τον νέο κρατικό αερομεταφορέα. Η επιβατική κίνηση πέφτει και το 1955 αποφασίζεται η εκκαθάριση της με σκοπό την πώληση της. Ο πλειστηριασμός ξεκινά με προσφορά 60.000.000 δραχ. Κανείς όμως δεν την θέλει και έτσι κατοχυρώνεται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Στα τέλη Ιουλίου 1956 υπογράφεται νέα συμφωνία του Ελληνικού Κράτους με τον Αριστοτέλη Ωνάση που περιλαμβάνει και την αποκλειστική εκμετάλλευση των αεροπορικών συγκοινωνιών της χώρας. Το 1957 η εταιρεία Τ.Α.Ε αγορασμένη πλέον από τον Έλληνα μεγιστάνα μετονομάζεται σε «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ» (Ο.Α) (Αγγλ. OLYMPIC AIRWAYS) και στις 6 Απριλίου κάνει το παρθενικό της ταξίδι εκτελώντας πρωϊνό δρομολόγιο στην ιστορία της ελληνικής εναέριας συγκοινωνίας το Αθήνα - Θεσσαλονίκη και μάλιστα με ελικοφόρο DC-3 που πέταξε ο κυβερνήτης Παύλος Ιωαννίδης. Η νεοσύστατη εταιρεία αποτελείται από 15 ελικοφόρα (δεκατέσσερα DC-3 και ένα DC-4) και προσωπικό 835 υπαλλήλων.
Από το βιβλίο που σου έγραψα
Οι µονιµοποιήσεις των εκτάκτων έδωσαν στην Ολυµπιακή ένα προσωπικό της τάξεως των 12.262 υπαλλήλων το 1987.
Από το ίδιο βιβλίο
Ο συνολικός αριθµός των µονίµων υπαλλήλων που προσλήφθηκαν την περίοδο 1976-1981 ήταν 2.162, ενώ την ίδια περίοδο προσλήφθηκαν άλλοι 3.800 έκτακτοι, οι οποίοι µονιµοποιήθηκαν.
Βάλε τώρα ότι το 1981 οι ΜΟΝΙΜΟΙ ήταν 3000, βγάλε τους 2.162 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ που πήρα τι μένει; 850. Εντάξει τώρα μπεκρούλιακα;
Ο Κώστας είναι άτομο με γνώσεις τύπε πάντωςΑπλως προτιμω να μην απαξιωνω τον εαυτο μου.
σοβαρεψου τοτε...Απλως προτιμω να μην απαξιωνω τον εαυτο μου.
Για αποφυγή παρεξηγήσεων. Ο θείος καλά έκανε και την έκανε δημόσιο. Όταν η πούστρα ο Ωνάσης ήθελε 50εκ δολλάρια το χρόνο επιχορήγηση (τόσα του έλλειπαν) καλά έκανε το κράτος και την αγόρασε με 70εκ δολλάρια περίπου. Απλά λέω πως ο Αντρέας απλά πήρε τη τρίχα του θείου και την έκανε σκοινί.
Το ότι έκανε καλό που την αγόρασε δε σημαίνει ότι έκανε καλό που 3πλασίασε τους υπαλλήλους διορίζοντας κομματόσκυλα. Ο Αντρέας δε προέκυψε με παρθενογέννηση ξέρεις. Απλά κάλυψε κενό.εεε τότε βγάλε το σκασμό γαμώ την πουτάνα μου ή πες τα πράγματα όπως είναι...
Για αποφυγή παρεξηγήσεων. Ο θείος καλά έκανε και την έκανε δημόσιο. Όταν η πούστρα ο Ωνάσης ήθελε 50εκ δολλάρια το χρόνο επιχορήγηση (τόσα του έλλειπαν) καλά έκανε το κράτος και την αγόρασε με 70εκ δολλάρια περίπου. Απλά λέω πως ο Αντρέας απλά πήρε τη τρίχα του θείου και την έκανε σκοινί.
Όχι διαφωνώ. Από τη στιγμή που αγοραστής ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν υπήρχε και από τη στιγμή που η χώρα χρειαζόταν αεροπορικό μεταφορέα (για πολλούς και διάφορους λόγους) καλά έκανε και την αγόρασε. Μετά τα γάμησε. Οι διοικήσεις τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ είχαν διάρκεια ζωής 10μήνες. Και στις διοικήσεις υπήρχαν ΑΣΧΕΤΑ με το αντικείμενο άτομα. Τι δουλειά είχε πχ ο Ψυχάρης; Βέβαια και πρέπει να το πούμε και αυτό οι συνδικαλιστές είχαν και αυτοί μεγάλο μερίδιο για τη κατάντια της Ο.Αsorry - ο θειος μια μαλακια εκανε - επρεπε να την εχει αφησει να κλεισει ή να περασει σε χερια αλλου ιδιωτη - ηταν ομως βλεπεις η εποχη της σοσιαλμανιας του
Όχι διαφωνώ. Από τη στιγμή που αγοραστής ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν υπήρχε και από τη στιγμή που η χώρα χρειαζόταν αεροπορικό μεταφορέα (για πολλούς και διάφορους λόγους) καλά έκανε και την αγόρασε. Μετά τα γάμησε. Οι διοικήσεις τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ είχαν διάρκεια ζωής 10μήνες. Και στις διοικήσεις υπήρχαν ΑΣΧΕΤΑ με το αντικείμενο άτομα. Τι δουλειά είχε πχ ο Ψυχάρης; Βέβαια και πρέπει να το πούμε και αυτό οι συνδικαλιστές είχαν και αυτοί μεγάλο μερίδιο για τη κατάντια της Ο.Α
Ανέλαβε εσύ τώρα. Εγώ τη κάνω. Πάω γιαΛίγες ώρες έλειψα και ακόμα μαλώνετε ρε σούργελα?![]()
Από το ίδιο λινκ
Το 1981 η δύναμη της δημόσιας επιχείρησης ήταν 3.900 άτομα.
Αλλά και
Δηλαδή σύμφωνα με το βιβλίο οι προσλήψεις τη περίοδο της ΝΔ ήταν 2162 ΜΟΝΙΜΟΙ και άλλοι 4000 έκτακτοι.
Μιλάμε για ΟΛΗ την επιχείρηση, όχι για τους ιπτάμενους ξέρεις μόνο
Από το ίδιο βιβλίο
Ο συνολικός αριθµός των µονίµων υπαλλήλων που προσλήφθηκαν την περίοδο 1976-1981 ήταν 2.162, ενώ την ίδια περίοδο προσλήφθηκαν άλλοι 3.800 έκτακτοι, οι οποίοι µονιµοποιήθηκαν.
ΑνέλαβεΑνάλαβε εσύ τώρα. Εγώ τη κάνω. Πάω για![]()
2162+3800= περιπου 6000 1976-1981
καπου τα εχεις χασει μεγαλε