και στα χόμπι γίνονται εργασίες
πρωτα η υγεια δεν ειπες βρε παπαρα ?
αντε χασε και αλλο μεροκαματο αφου σε παιρνει
και στα χόμπι γίνονται εργασίες
ποιον τυπε την μιντια στρομ?αφού ρε λαμόγιο έχεις σπόνσορα…
εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι ο αδωνης και τρολαρει για να σιχαθουμε τον συριζα και ολη την αριστερα
Γιατί υπάρχουν άνεργοι του δημόσιου τομέα?
Κάτι ψιλολόγια που έγιναν για τα μάτια του κόσμου?
ναι τελειώνει τέλος Δεκέμβρη (αν δεν αλλάξει κάτι η πρωτοχρονιά θα με βρεί άνεργο)Με σύμβαση είσαι;
ποιον τυπε την μιντια στρομ?![]()
ρε μαλακα ειναι η βουλτεψη ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!
τυπε οταν δουλευει ο λεφτινς υποφερουν οι σομιεδεςτην κάντια στρομ… είναι εταιρεία λαικής βάσης…![]()
![]()
![]()
![]()
δηλαδή όσους βγάλανε σε διαθεσιμότητα τι ήταν????άεργοι??? [size=20pt]και αναίτια και χωρίς λόγο[/size]. Για να μην μιλήσουμε για τους συμβασιούχους γιατί εκεί πονάει η ιστορία τι τραβάνε μέχρι να ξαναβρούν εργασία στη Ελλάδα της κρίσης
ναι τελειώνει τέλος Δεκέμβρη (αν δεν αλλάξει κάτι η πρωτοχρονιά θα με βρεί άνεργο)
διαχαζομαι...μπορει να ειναι η σοφια αλλα αυτη νομιζα οτι ειναι ο αλεξης![]()
![]()
![]()
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΞΙΟ ΤΡΟΛ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΟΛ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ!
![]()
![]()
![]()
Ε όχι και δεξιός μπορείτε να με θεωρείτε ότι θέλετε χαπάκια μαλάκα κάποιον πάπια η ότι άλλο σας κατέβει δεξιό όμως όχι
καλύτερα νεκρός παρά δεξιός που λέγαμε στο πανεπιστήμιο στη ΠΚΣ
ρε μπας και εισαι ο τσονης?Ε όχι και δεξιός μπορείτε να με θεωρείτε ότι θέλετε χαπάκια μαλάκα κάποιον πάπια η ότι άλλο σας κατέβει δεξιό όμως όχι
καλύτερα νεκρός παρά δεξιός που λέγαμε στο πανεπιστήμιο στη ΠΚΣ
έγινες και γιατρός τώρα
ο Γιατρός του εοπυυ έκρινε ότι χρειάζομαι 2 μέρες αποχή από [size=20pt]τα καθήκοντα μου[/size] μου έδωσε παυσίπονα νορτζεσικ και μου έδωσε και μια αλοιφή τη δευτέρα μετά την εργασία μου θα με επανεξετάσει
ξέρεις η κοινή λογική λέει πρώτα η υγεία και μετά η εργασία
επίσης μην κάνεις τον πολύξερο σίγουρα ξέρει περισσότερα από σένα ένας γιατρός
www.iefimerida.gr/news/212646/o-roymeliotis-pairnei-10000-eyro-apo-el-venizelos]Ο Ρουμελιώτης παίρνει 10.000 ευρώ από το «Ελ. Βενιζέλος»[/url]
![]()
Για να θυμηθούμε λίγο ποιός είναι ο Ρουμελιώτης:
Σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου από το 1978, συμμετείχε σε διάφορες κυβερνητικές θέσεις των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.
Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, προσωπική επιλογή του Αντρέα Παπανδρέου την εποχή του "Τσοβόλα δώστα όλα".
Παρπέμφθηκε για το σκάνδαλο Κοσκωτά γιατί δεν άσκησε εποπτεία στην Τράπεζα Κρήτης αλλά δεν καταδικάστηκε γιατί ο Αντρέας τον είχε κάνει Ευρωβουλευτή.
Ο ΓΑΠ τον διορίζει εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ (μισθός 17000 € τον μήνα).
Στην αρχή έδινε συνεντεύξεις για το πόσο καλό είναι το Μνημόνιο και για την τεράστια επιτυχία του ΓΑΠ.
Όταν έπεσε η κυβέρνηση ΓΑΠ ήθελε να γίνει Πρωθυπουργός της Υπηρεσιακής αλλά δεν του έκατσε.
Έκτοτε "στραβώνει" και γίνεται "αντιμνημονιακός".
Μετά τον παίρνει ο Σάλλας στην Τράπεζα Πειραιώς ως αντιπρόεδρο.
Και επί τέλους γίνεται Συριζαίος.
Το όνομα του παίζει για το ΤΧΣ αλλά τελικά προγειώνεται στο Ελ. Βεν. αφού πρώτα περνάει από την επιτροπή της Ζωής και πετάει την λάσπη για τα σεμινάρια του ΔΝΤ την οποία μαζεύει κακήν κακώς.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ.
ρε μπας και εισαι ο τσονης?