voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
τυπε μεγαλοκαταθετες των 3-5χιλ ευρω σηκωνουν
η ψαροκωσταινα δλδ
Ναι, μωρέ.
1 δισ. χθες, 1,2 δισ. σήμερα (χωρίς να κλείσει η μέρα).
Ψιλολόγια.
τυπε μεγαλοκαταθετες των 3-5χιλ ευρω σηκωνουν
η ψαροκωσταινα δλδ
εγω θα βγαλω μετα τα μεσανυχτα να παω να περασω καλαΝαι, μωρέ.
Ψιλολόγια.
κύριε κύριε να το πώ ?????
Ναι, μωρέ.
Ψιλολόγια.
γιατι θα ξεμεινοπυν ελλαδα οι αδερφες τους ....και για να φυγουν θα πεσει γαμησηαφου τα επιδοτει ο ντραγκι, τζαμπα ειναι
γιατι ρε συ δεν σταματα τον ελα να σε τελειωνει μια ωρα νωριτερα?
αφου τα επιδοτει ο ντραγκι, τζαμπα ειναι
γιατι ρε συ δεν σταματα τον ελα να σε τελειωνει μια ωρα νωριτερα?
ξέρεις η κοινή λογική λέει πρώτα η υγεία και μετά η εργασία
Τύπε, έχουν να φάνε οι γύφτοι της Αγίας Βαρβάρας κοτοπουλάκι και κουνελάκι σε κανένα δίμηνο....
Κουϊζάκι.
"Μοναδική διέξοδος για την Ελλάδα ο συμβιβασμός με τους δανειστές"
Ποιός το είπε αυτό σήμερα;
α μπραβο !
τι γυρευες λοιπον στο αγροκτημα ?
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και εκπρόσωπος της Ρωσίας στην Τράπεζα Ανάπτυξης των BRICS Σεργκέι Στορτσάκ.
Ναι ναι … ένας από αυτούς που η Ελλάδα στηρίζει το μέλλον της και τους γλύφει για να γίνει μέλος τους…
έγινες και γιατρός τώρα
ο Γιατρός του εοπυυ έκρινε ότι χρειάζομαι 2 μέρες αποχή από τα καθήκοντα μου μου έδωσε παυσίπονα νορτζεσικ και μου έδωσε και μια αλοιφή τη δευτέρα μετά την εργασία μου θα με επανεξετάσει
ξέρεις η κοινή λογική λέει πρώτα η υγεία και μετά η εργασία
επίσης μην κάνεις τον πολύξερο σίγουρα ξέρει περισσότερα από σένα ένας γιατρός
μιας και είχα χρόνο έπρεπε να γίνουν και αυτές οι εργασίες τη δευτέρα θα πάω για δουλειά και αν πονάω θα ξαναπάρω αναρρωτική
εεεε φυσικά… σαν τεμπελόσκυλο που είναι και τις σκνίπες βαριέται να διώξει….
ήθελα να ξέρω ποιοί αληταράδες γιατροί γράφουν άδειες για τέτοια πράγματα…
ρε μαλακα ειναι η βουλτεψη ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!αυτο δεν ειναι χομπυ
με κανένα δεκαρικάκι ευρώ στην τσέπη ξέρουν καλύτερα
αυτο δεν ειναι χομπυ
εδώ έχασα ήδη ένα μεροκάματο λές να τον πλήρωνα και από πάνω ρε ξέρεις ότι με αυτους τους 8 μήνες εργασίες προσπαθώ να βγάλω τα 3 προηγούμενα έτη που ήμουν άνεργος + το διάστημα μετά που θα μείνω άνεργος?
συν οτι αμα ησουν σπαρτιατης θα σε πεταγαν στον γκρεμο?εδώ έχασα ήδη ένα μεροκάματο λές να τον πλήρωνα και από πάνω ρε ξέρεις ότι με αυτους τους 8 μήνες εργασίες προσπαθώ να βγάλω τα 3 προηγούμενα έτη που ήμουν άνεργος + το διάστημα μετά που θα μείνω άνεργος?
εδώ έχασα ήδη ένα μεροκάματο λές να τον πλήρωνα και από πάνω ρε ξέρεις ότι με αυτους τους 8 μήνες εργασίες προσπαθώ να βγάλω τα 3 προηγούμενα έτη που ήμουν άνεργος + το διάστημα μετά που θα μείνω άνεργος?