balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ο μπαρουφα δεν ειναι πουστης νομιζω..ο τσακαλωτος δεν ξερω,,πααντως τοσο αδερφη δεν ειναι κανεις απο αυτους...και ο βαρουφάκης και ο τσακαλώτος ...
ο μπαρουφα δεν ειναι πουστης νομιζω..ο τσακαλωτος δεν ξερω,,πααντως τοσο αδερφη δεν ειναι κανεις απο αυτους...και ο βαρουφάκης και ο τσακαλώτος ...
αυτοςειναι χαζο κιε ιναι 30 χρονων μαλακας,,δεν ειναι πουστογρια,,
τογραψα,,ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΗΚΙΑ,,, ;)
Τουλαχιστον Γιαννη μου η ΝΔ υπαρχει στο 28%, δεν εξαφανιστηκε στο 4%.μπλα μπλα μπλα
τι κανει η νδ σαν αξιωματικη αντιπολιτευση;
τιποτα
ο μπαρουφα δεν ειναι πουστης νομιζω..ο τσακαλωτος δεν ξερω,,πααντως τοσο αδερφη δεν ειναι κανεις απο αυτους...
Τουλαχιστον Γιαννη μου η ΝΔ υπαρχει στο 28%, δεν εξαφανιστηκε στο 4%.
Εισαι ραγιας, δοσιλογος και γερμανοτσολιας.Aυτη η μαλακια που λενε οτι "δε μας δινουν λεφτα για τις αναγκες μας αλλα για να δινουμε στο χρεος", ειναι ολα τα λεφτα. Και γιατι να σου δινουν λεφτα για να καλυπτεις τις αναγκες σου ρε καραγκιοζη? Απο που και ως που?
Το χρεος γιατι και πως το εκανες? Λεφτα δανειστηκες για να καλυψεις αναγκες. Τι ηθελες να στα χαριζαν επειδη εχεις ωραια ματια? Ελεος με τους παπαρες
Τι να κάνει δηλαδη ρε τύπε?ναι δεν κανει τιποτα ομως απο το 4% και τον βενιζελο περιμενατε
παντα θα ακολουθειτε τον πρωτο
Εισαι ραγιας, δοσιλογος και γερμανοτσολιας.
Τουλαχιστον Γιαννη μου η ΝΔ υπαρχει στο 28%, δεν εξαφανιστηκε στο 4%.
Τωρα που ειπες για συριζαιους του σάιτ, ο ναύαρχος που ειναι σημερα?θα τον μιουτάρουν οι συριζαίοι του σάιτ
Τωρα που ειπες για συριζαιους του σάιτ, ο ναύαρχος που ειναι σημερα?
Πινει ποτακι με τον ακολουθο του φινλανδου ΥΠΕΘΑ?
Γιαννάκη νομίζω πως μόλις σε έχυσε στη μάπα και ο Αλεξ...
Aυτη η μαλακια που λενε οτι "δε μας δινουν λεφτα για τις αναγκες μας αλλα για να δινουμε στο χρεος", ειναι ολα τα λεφτα. Και γιατι να σου δινουν λεφτα για να καλυπτεις τις αναγκες σου ρε καραγκιοζη? Απο που και ως που?
Το χρεος γιατι και πως το εκανες? Λεφτα δανειστηκες για να καλυψεις αναγκες. Τι ηθελες να στα χαριζαν επειδη εχεις ωραια ματια? Ελεος με τους παπαρες
μπατζελη η φωφη τελικα ρε τζωννυ??απο τον αλλο μηνα δελτιο στα τροφιμα χανε
απο τον αλλο μηνα δελτιο στα τροφιμα χανε