kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Aπο τον roger waters ειναι αυτο;
Ναι λεβεντιά μου..
Τις καλησπέρες μου!!
Aπο τον roger waters ειναι αυτο;
Δεν ηταν και πολυ δυσκολο να τα προβλεψει κανενας ολα αυτα τύπε ;) ;)Λοιπον αυτο το σκεφτομουνα προσφατα...
Ξερω οτι εχω διαβασει πολλα αστυνομικα
Αλλα δεν ειναι λιγο υποπτο τελικα αυτο το βιντεο?
Ειναι λες και το εχει φτιαξει το μαντειο των Δελφων
ειναι προφανες οτι πολλα κωλαρακια εχουν ιδρωσει με τις συγκλονιστικες αποκαλυψεις των εγκληματων που οδηγησαν στο παρανομο χρεος της ελλαδας και προσπαθουν απεγνωσμενα να βρουν οτιδηποτε για να πληξουν ανεπιτυχως οπως παντα το κυρος και το ηθος των ελεγκτων.... κλαψτε προδοτακια γερμανοτσολιαδες, στη μπουζου θα πατε παραυτα...
Δυομισι χιλιαδες βλαμμενοι.Συγκέντρωση κατά της λιτότητας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος.
Περίπου 2.500 άτομα διαδηλώνουν, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ρήξης με τους δανειστές.
αλλη μια λαοθαλασσα απο προβατα
καλα του απαντησε η ζωη η μουσκαροκεφαλη της νεοφιλελε-αδερφαρας αυτηςAΠΑΡΑΔΕΚΤΗ,προσβλητική και πλήρως αντιθεσμική η ενέργεια της Ζ.Κωσταντοπούλου σχετικά με την έκθεση του Διοικητή της Τ.Ε. Στουρνάρα.Κρίμα.Ειλικρινά αυτή τη γυναίκα δεν μπορώ να την καταλάβω.Καλό είναι να διαβάσει και λίγο Βολταίρο...
Συγκέντρωση κατά της λιτότητας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος.
Περίπου 2.500 άτομα διαδηλώνουν, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ρήξης με τους δανειστές.
αλλη μια λαοθαλασσα απο προβατα
δεξια μπροστα ο τζωννυς παιζει να ειναι??
Ναι λεβεντιά μου..
Τις καλησπέρες μου!!
καλα του απαντησε η ζωη η μουσκαροκεφαλη της νεοφιλελε-αδερφαρας αυτης
ουστ κοπριτη θεσμικε του κωλου...
Γιατι "καλα του απαντησε" τύπε?καλα του απαντησε η ζωη η μουσκαροκεφαλη της νεοφιλελε-αδερφαρας αυτης
ουστ κοπριτη θεσμικε του κωλου...
Αυτος μπορει να νομιζει ρε τύπε οτι η Βουλη εγκρινει την εκθεση κιολας.τρόλλη έχεις κάψει φλάντζα ή κάνω λάθος ???
Δραματική έκκληση επιχειρηματιών σε Τσίπρα: «Δώστε τέλος στην ισορροπία τρόμου»
Γιατι "καλα του απαντησε" τύπε?
Τι εκανε ο Στουρναρας δηλαδη?
Δεν επρεπε να της στειλει την εκθεση για ενημερωση?
Ας ελεγε η Ζωη οτι δεν επιθυμει ενημερωση.
Δεν θα της την εστελναν.
Θα την δημοσιευαν κανονικα ουτως ή αλλως.
Σταθερη αληθεια αυτη για ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει στην ζωη μου μεχρι σημερα
"Μην τους εμπιστευεστε"
Αυτος μπορει να νομιζει ρε τύπε οτι η Βουλη εγκρινει την εκθεση κιολας.
Χάρη τους κάνει η ΤτΕ που στελνει και ενημερωση.
Αν δεν την θελουν, ας μην την παραλαβουν. Χεστηκε η ΤτΕ.
Και το αλλο το νουμερο ο Πετρακος θελει να τον καλεσουν στη Βουλη να...απολογηθει.ο Στουρνάρας έπρεπε να απαντήσει "Στ'αρχίδια μου η γνώμη σου τσόλι" ....
δεν εχει κανει καμμια προταση ποτε να βοηυησει την καταστασηΓιατι "καλα του απαντησε" τύπε?
Τι εκανε ο Στουρναρας δηλαδη?
Δεν επρεπε να της στειλει την εκθεση για ενημερωση?
Ας ελεγε η Ζωη οτι δεν επιθυμει ενημερωση.
Δεν θα της την εστελναν.
Θα την δημοσιευαν κανονικα ουτως ή αλλως.
Γιατι να την ξαναστειλει?δεν νομίζω πάντως ότι ο Στουρνάρας θα την ξαναστείλει...
Γιατι να την ξαναστειλει?
Την εστειλε, δεν την θελουνε, στ' αρχιδια του.