kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
εσυ να ζεις καλα και οι γυρω σου να πανε να γαμηθουνε αυτο ειναι η δικη σου ιδεολογια η η προσωπικη σου αποψη?????
εσυ να ζεις καλα και οι γυρω σου να πανε να γαμηθουνε αυτο ειναι η δικη σου ιδεολογια η η προσωπικη σου αποψη?????
Ναι οκ δεν διαφωνω αλλα πως γινεται με 2000 κοσμο να βγαζουν 3,5% διαφορα και διαδυκτιακα 11% διαφορα παλι απο 2000 κοσμο
Τυπε εννοουσα για τον απλο κοσμο,αυτοι που ειναι για παραδειγμα μεσαια στελεχη στο δημοσιο.Και αν υπαρχει διαθεση ρεβανσισμου,η μπαλλα παιρνει και πολλους αθωους συνηθως.Οσο για το σοβαρος=Τσιπρας λυπαμαι τυπε.Λαθος απαντηση εδωσες.Πιστευεις αληθεια οτι αν η Ελλαδα δεν ηταν στην κατασταση που ειναι θα μπορουσε ποτε ενα παιδακι να γινει πρωθυπουργος της?Βαλε το χερι στην καρδια, μην σκεφτεσαι Σαμαραδες και Βενιζελους και μετα απαντησε.
Εγω λοιπον σου λεω οτι δεν φταιει ο Συριζα.Το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν αυτοι που κυβερνησανε.Φταιει ομως και η αριστερα κατα ενα μερος με τις αναρθρες κραυγες της.Με την διαρκη στηριξη της στους συνδικαλιστικους αγωνες και στους εργατοπατερες του εθνους.Εχουνε η δεν εχουνε δικιο.Εδω βγηκε στελεχος του Συριζα προσφατα και ειπε οτι τα bonus που εδωσε ο Καρελιας στο προσωπικο του επρεπε να τα δωσει με την μορφη αυξησης.Δεν ξερω αν ειδες τι bonus εδωσε ο Καρελιας,αλλα αν ειναι να κανουμε τετοια κριτικη σε τετοιες περιπτωσεις το χασαμε το κορμι πατριωτη.Το κακό είναι πως το ίδιο ισχυρίζονται και οι νεοδημοκράτες.
30 χρόνια κυβερνούσαν εν' αλλάξ (τώρα κυβερνάνε μαζί) και αν τους ρωτήσεις τί φταίει που η ανεργία είναι στο 30% θα σου πούνε... ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η παράνοια στο μεγαλείο της.
Τζωνυ οπως και να το κανουμε υπαρχουν σοβαρες φωνες.Αν δεν ειμαστε φανατισμενοι μπορουμε να τις δουμε.Και αν νομιζεις οτι χρειαζεται μπορω να στους ονοματισω.Και σιγουρα ειναι περισσοτεροι απο το κινημα του Γιωργακη, και απο τον ιδιο τον Γιωργακη.Εισαι ο μοναδικος στην Ελλαδα,δεν εχω βρει αλλον που ισχυριζεται οτι ο Γιωργακης δεν εχει κανει κανενα λαθος,το ΠΑΣΟΚ με η χωρις Γιωργακη,με η χωρις Βενιζελο δεν εχει κανει τιποτα στραβο.
Και στα λεει καποιος( οτι υπαρχουν σοβαρες φωνες στον Συριζα),που δεν υπαρχει περιπτωση να ψηφισει τον Αλεξη για πρωθυπουργο,που φοβαται οτι οι Συριζαιοι θα δωσουν το τελειωτικο χτυπημα στην χωρα.
Τυπε για το παιδι που ειπα δεν αναφερομουν στην ηλικια του.Αναφερομουνα στο βιογραφικο του.Πολιτικο και επαγγελματικο αν θες.Δε βλέπω τέτοιες τάσεις από το ΣΥΡΙΖΑ, ίσα ίσα.
Τώρα για το αν είναι σοβαρός ο Τσίπρας δε ξέρω γενικά αλλά στην προκειμένη χρονική στιγμή μου φαίνεται πολύ πιο σοβαρός από τους υπόλοιπους.
Επίσης συμφωνώ ότι δε θα γινόταν πρωθυπουργός της Ελλάδας σε μια άλλη χρονική στιγμή αλλά σε αυτό φταίει η κακή νοοτροπία των Ελλήνων - σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη δε θα ήταν ταμπού να γίνει ένας 40αρης πρωθυπουργός.
Aυτες οι μαλακιουλες μού φερνουν αναγούλα...
Λαικισμοι, διαπιστωσεις χιλιοειπωμενες και σαχλαμαρα...
Εγω λοιπον σου λεω οτι δεν φταιει ο Συριζα.Το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν αυτοι που κυβερνησανε.Φταιει ομως και η αριστερα κατα ενα μερος με τις αναρθρες κραυγες της.Με την διαρκη στηριξη της στους συνδικαλιστικους αγωνες και στους εργατοπατερες του εθνους.Εχουνε η δεν εχουνε δικιο.Εδω βγηκε στελεχος του Συριζα προσφατα και ειπε οτι τα bonus που εδωσε ο Καρελιας στο προσωπικο του επρεπε να τα δωσει με την μορφη αυξησης.Δεν ξερω αν ειδες τι bonus εδωσε ο Καρελιας,αλλα αν ειναι να κανουμε τετοια κριτικη σε τετοιες περιπτωσεις το χασαμε το κορμι πατριωτη.
Υ.Γ Και να ξερεις τυπε δεν ειναι βλακες αυτοι που ψηφιζουν ΝΔ.Ελληνες σαν και σενα ειναι με τους δικους τους φοβους και τις δικες τους αγωνιες.
Σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, η κα Βούλτεψη δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε "κούρεμα" των καταθέσεων και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι "δεν καταλαβαίνει τι γίνεται" και πως "προφανώς είναι επικίνδυνος για τη χώρα".
Τυπε για το παιδι που ειπα δεν αναφερομουν στην ηλικια του.Αναφερομουνα στο βιογραφικο του.Πολιτικο και επαγγελματικο αν θες.
Τυπε αν πιαστουμε απο δηλωσεις μπορει να μου φερεις αλλες 100 και να σου φερω εγω αλλες 200.Τι θα γινει?Πολλοί είναι βλάκες. Πχ αυτοί που πιστεύουν την τρομοκρατία του Σαμαρά της Βούλτεψη και των καναλιών. Ιδού νέα δήλωση Βούλτεψη:
Φοβούνται μη χάσουν τη συνταξούλα. Το ότι ο Σαμαράς τους την έχει πάει στα 500 και θα τη φτάσει στα 150 ευρώ το μήνα δε τους ενδιαφέρει.
Μπορεις να μου το αναλυσεις το πολιτικο του βιογραφικο αν θελεις?Το πολιτικό του βιογραφικό είναι πολύ πλούσιο. Το επαγγελματικό του όχι και τόσο. Τουλάχιστον έχει τελειώσει ΠΜ ΕΜΠ, χωρίς σχέση με κολέγια και λοιπά ελιτίστικα που οι μέχρι τώρα πρωθυπουργοί της Ελλάδας είχαν τελειώσει - αλήθεια είχαμε ποτέ πρωθυπουργό στη μεταπολίτευση που να μην είχε τελειώσει το κολέγιο ;
Ειναι πιο ωραιο εσυ ο χορτατος να μιλας στους πςινασμενους για λιτοτητα και τις ωραιες εποχες που "θα ερθουν";
Μπορεις να μου το αναλυσεις το πολιτικο του βιογραφικο αν θελεις?
Τυπε να μου το αναλυσεις ζητησα,οχι να το παραθεσεις.Εν πασει περιπτωσει,πιστευω οτι και συ καταλαβαινεις οτι ο Αλεξης συγκεκριμενα και αυτην την στιγμη δεν ειναι ετοιμος να κυβερνησει.Η μοιρα ομως ειχε αντιθετη αποψη.Το γράφει στη wikipedia.
Τυπε αν πιαστουμε απο δηλωσεις μπορει να μου φερεις αλλες 100 και να σου φερω εγω αλλες 200.Τι θα γινει?
Για παραδειγμα.Μιλησε η δεν μιλησε ο Τολλιος για σταση πληρωμων?Ειναι ψεμματα οτι ο Σταθακηε μιλησε για εσωτερικο δανεισμο ως plan B στους επενδυτες στο Λονδινο?
Δεν εχει ειπωθει οτι το ευρω δεν ειναι φετιχ?Και μην μου πεις οτι δεν εχει την σημασια του ενας τετοιος λογος?Προσωπικα πιστευω οτι υπαρχουν Ευρωπαιοι που εχουν κουραστει με τις μαλακιες μας(σαν κρατος εννοω),και δεν θα λεγαν οχι να μας σουταρουν.Υπαρχουν και ευρωπαιοι που ξερουν ποσο μαλακες ειμαστε αλλα θελουν να παραμεινουμε στην ζωνη του ευρω για χιλιους 2 λογους.Τετοιες κουβεντες ομως απο δικους μας πολιτικους σκεψου μην ειναι νερο στον μυλο οποιων δεν θα ελεγαν οχι στην απομονωση μας.
Φοβος απο δω φοβος κι απο κει.Ψυχραιμια λοιπον και αυτογνωσια τυπε.
Εγω λοιπον σου λεω οτι δεν φταιει ο Συριζα.Το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν αυτοι που κυβερνησανε.Φταιει ομως και η αριστερα κατα ενα μερος με τις αναρθρες κραυγες της.Με την διαρκη στηριξη της στους συνδικαλιστικους αγωνες και στους εργατοπατερες του εθνους.Εχουνε η δεν εχουνε δικιο.Εδω βγηκε στελεχος του Συριζα προσφατα και ειπε οτι τα bonus που εδωσε ο Καρελιας στο προσωπικο του επρεπε να τα δωσει με την μορφη αυξησης.Δεν ξερω αν ειδες τι bonus εδωσε ο Καρελιας,αλλα αν ειναι να κανουμε τετοια κριτικη σε τετοιες περιπτωσεις το χασαμε το κορμι πατριωτη.
Υ.Γ Και να ξερεις τυπε δεν ειναι βλακες αυτοι που ψηφιζουν ΝΔ.Ελληνες σαν και σενα ειναι με τους δικους τους φοβους και τις δικες τους αγωνιες.
Τυπε να μου το αναλυσεις ζητησα,οχι να το παραθεσεις.Εν πασει περιπτωσει,πιστευω οτι και συ καταλαβαινεις οτι ο Αλεξης συγκεκριμενα και αυτην την στιγμη δεν ειναι ετοιμος να κυβερνησει.Η μοιρα ομως ειχε αντιθετη αποψη.