Τύπε,κοίτα μην μάθει ο Σόιμπλε τον έκλυτο βίο που διάγεις με τις Σλάβες σειρήνες,γιατί προβλέπω να σε απελαύνει προσωπικά ο σπάγκος προτεστάντης
Ναι,ρε οι πούστηδες.Μη δείξεις μόνο οτι περνάς καλά.Ειδικά αυτές οι σκύλες οι Γερμανίδες είναι έτοιμες να σε καρφώσουν από παντού.Ατυχώς άμα γαμάς και είσαι άνετος φαίνεται πάρα πολύ στη Γερμανία και δεν τους αρέσει καθόλου γιατί γίνεσαι τύπος στα αρχίδια μου εντελώς με το χαμόγελο στα χείλη ενώ αυτοί είναι συνέχεια μίζεροι.Πέραν αυτού περπατάς και με το ανώτερο βαλκανικό στυλ σας γαμώ το κέρατο το οποίο δεν τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης θα έλεγα.Μιλάμε όταν βγαίνεις έξω σε παρακολουθούν όλοι νέοι γέροι τι ρουφ είναι αυτοί?
Επίσης στο δυτικό πολιτισμό πρέπει να αποδέχεσαι τους χοντρούς,τους ανάπηρους,τα φρικιά,τα πουσταριά και άμα δείξεις οτι δυσανασχετείς έχεις πρόβλημα.Δεν μπορούν να καταλάβουν την ανωτερότητά μας.
Ο Γερμανός θέλει συνέχεια να τον λαμβάνεις υπόψιν.Θέλει να τον χαιρετάς να αναγνωρίζεις την παρουσία του να του αφήνεις χώρο κτλ.Για αυτό πέφτουν πάνω σου να σε σπρώξουν να νιώσεις την παρουσία τους.Μπαίνουν μπροστά σου κτλ.Εγώ στα αρχίδια μου άμα πάει ο άλλος να πέσει πάνω μου ή να σπρώξει μανουβράρω ξαφνικά και πέφτει στο κενό.Μετά του αμολάω και μια βρισιά στα ελληνικά και οι τύποι μπαρουτιάζουν.Αμα αργεί να εξυπηρετήσει στο μαγαζί βγάζω στη μάπα του το κινητό και παίζω για να του δείξω οτι τον γράφω στα αρχίδια μου.Γενικά αυτοί θέλουν συνέχεια να τους νιώθεις οτι υπάρχουν δε θέλουν να τους αγνοείς όπως οι Ελληνες που είναι πιο μουλωχτοί.