kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ζησε με 300€ το μηνα και μετα μας λες
καλυτερα να αυτοκτονησει τυπε
ζησε με 300€ το μηνα και μετα μας λες
Εγω φροντισα να φτιαξω ετσι τον εαυτο μου ωστε να μην χρειαστει ποτέ να ζησω με 300 ευρω.καλυτερα να αυτοκτονησει τυπε
Δεν πηγαινες για καθημερινες μπυριτσες τυπε?Εγω φροντισα να φτιαξω ετσι τον εαυτο μου ωστε να μην χρειαστει ποτέ να ζησω με 300 ευρω.
Ε δεν ειμαστε ολοι το ιδιο, τι να κανουμε.
Εννοώ ολονυχτίες στην Εκκλησία και προσευχές περιμένοντας αποτελέσματα εκλογών,για να μη βαρέσουμε ακυβερνησία.....σιγα μην γινουν εκλογες.
θα μιλησουν για πατριωτικο καθηκον και θα τα ψηφισουν ολα με χαρα.
Τι εννοεις θρησκευομενοι?
Ολα τα προλαβαινα.Δεν πηγαινες για καθημερινες μπυριτσες τυπε?
Η ακυβερνησια δεν νομιζω οτι ειναι υπαρκτος κινδυνος.Εννοώ ολονυχτίες στην Εκκλησία και προσευχές περιμένοντας αποτελέσματα εκλογών,για να μη βαρέσουμε ακυβερνησία.....
δεν πηγές σκυπε;Η πλειοψηφια των μισθων ειναι 300 ευρω λεει ο ασχετος
Εγώ έχω ζήσει και με 5 ευρώ τη μέρα.Και τι έγινε?Μαθαίνεις στο λιτό βίο.Εκτιμάς αυτούς που ψωνίζουν στα φτηνά σούπερ μάρκετ τα εντελώς αναγκαία τρως φάπες βιώνεις τον ανταγωνισμό.Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν οι αριστεροί με τις μερσεντές τα παιδιά του κομματικού σωλήνα και οι δεξιοί που δε χρειάστηκε να δουλέψουν μια μέρα στη ζωή τους.Βάλε τον Τσίπρα ένα χρόνο στο εργοστάσιο ή τον Καμμένο ένα χρόνο να οργώνει και θα γίνει άλλος άνθρωπος.Βασικά θα κοπεί η μαλακία δε θα πουλάει τόσο εύκολα σανό μετά.
Εγώ έχω ζήσει και με 5 ευρώ τη μέρα.Και τι έγινε?Μαθαίνεις στο λιτό βίο.Εκτιμάς αυτούς που ψωνίζουν στα φτηνά σούπερ μάρκετ τα εντελώς αναγκαία τρως φάπες βιώνεις τον ανταγωνισμό.Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν οι αριστεροί με τις μερσεντές τα παιδιά του κομματικού σωλήνα και οι δεξιοί που δε χρειάστηκε να δουλέψουν μια μέρα στη ζωή τους.Βάλε τον Τσίπρα ένα χρόνο στο εργοστάσιο ή τον Καμμένο ένα χρόνο να οργώνει και θα γίνει άλλος άνθρωπος.Βασικά θα κοπεί η μαλακία δε θα πουλάει τόσο εύκολα σανό μετά.
χαχαχαχα καλο καλο τυπε! Να σαι καλα γελάσαμε και απόψε!Εγώ έχω ζήσει και με 5 ευρώ τη μέρα.Και τι έγινε?Μαθαίνεις στο λιτό βίο.Εκτιμάς αυτούς που ψωνίζουν στα φτηνά σούπερ μάρκετ τα εντελώς αναγκαία τρως φάπες βιώνεις τον ανταγωνισμό.Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν οι αριστεροί με τις μερσεντές τα παιδιά του κομματικού σωλήνα και οι δεξιοί που δε χρειάστηκε να δουλέψουν μια μέρα στη ζωή τους.Βάλε τον Τσίπρα ένα χρόνο στο εργοστάσιο ή τον Καμμένο ένα χρόνο να οργώνει και θα γίνει άλλος άνθρωπος.Βασικά θα κοπεί η μαλακία δε θα πουλάει τόσο εύκολα σανό μετά.
χαχαχαχα καλο καλο τυπε! Να σαι καλα γελάσαμε και απόψε!
ετσι ειναι τυπε! Αλλα τωρα που δεν εχει λεφτα η ΝΔ απο που θα πληρώνεσαι δεν ξερω!Εγω φροντισα να φτιαξω ετσι τον εαυτο μου ωστε να μην χρειαστει ποτέ να ζησω με 300 ευρω.
Εγω φροντισα να φτιαξω ετσι τον εαυτο μου ωστε να μην χρειαστει ποτέ να ζησω με 300 ευρω.
Εγω φροντισα να φτιαξω ετσι τον εαυτο μου ωστε να μην χρειαστει ποτέ να ζησω με 300 ευρω.
Δεν μπορώ να φανταστώ άνθρωπο να ζει με 5 ευρω την ημέρα και να υποστηρίζει αυτόν που τον καταδίκασε να ζει με λιγότερα απο 5 ευρω!!γιατι τι λαθος ειπε ρε τυπε?
Οι αριστεροι δεν αφηνουν τις καρεκλες τύπε.
Θα πουν διαφορες μπουρδολογιες για θριαμβο, θα βρισουν και λιγο το Σαμαρα και θα τα ψηφισουν ολα μονοκουκι χωρις ουτε μια διαρροη.
Για αριστερους μιλαμε.
Τους μαστορες του παραμυθιου και της κοροιδίας.
Σιγα μην εχει δικηγορικό γραφείο ο παπαρας! Όσους δικηγόρους ξερω δεν βλέπουν οικογένειες και παιδιά απο την δουλεια! Ο Αλεξ όλη μερα κάθε μερα εδω ειναι!με ετοιμο δικηγορικο γραφειο και με στρωμενη δουλεια και με βαρβατο χαρτζηλιι των δικων σου μεγαλητερο σε αξια απο τα 300Ε το μηνα μη λες τα μισα