tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
«Το σκάνδαλο της Siemens εξελίχθηκε σε σκάνδαλο συγκάλυψης» - See more at:
Eρχεται το
έκανες μπιντέ και κλύσμα ??? να μην μας μερεντιάσεις κιόλας ...
«Το σκάνδαλο της Siemens εξελίχθηκε σε σκάνδαλο συγκάλυψης» - See more at:
Eρχεται το
Δεν μαρεσει αυτο το σπορ σε αντιθεση με σενα που εισαι πρωταθλητης..!έκανες μπιντέ και κλύσμα ??? να μην μας μερεντιάσεις κιόλας ...
Δεν μαρεσει αυτο το σπορ σε αντιθεση με σενα που εισαι πρωταθλητης..!
Toση ωρα σου πηρε να πεις την εξυπναδα σου η σε στραπωνιαζε κανενα αγλλικο πακη?αφού εσύ, ο μέμος και ο κωστάκης δεν έχετε αφήσει πούτσα στην πούτσα που να μην την έχετε καβαλήσει στην πιάτσα...
Toση ωρα σου πηρε να πεις την εξυπναδα σου η σε στραπωνιαζε κανενα αγλλικο πακη?
Και γιατι παρακαλω η αθωωση απο το ποινικο δικαστηριο εχει ως συνεπεια "να μην εχει νοημα" η εκδικαση της αγωγης??Δεν θα συνεχίσει το υπουργείο Οικονομικών τη διαδικασία με την οποία το Δημόσιο ζητούσε αποζημίωση για φθορά δημόσιας περιουσίας από έξι μαθητές, οι οποίοι ενάγονταν για τα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, λόγω και της αθώωσής τους από τα αρμόδια ποινικά δικαστήρια.
Η δήλωση του υπουργού έχει ως εξής:
«Αναφορικά με την υπ' αριθμόν 470/15-1-2013 έκθεση κατάθεσης Αγωγής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ενώπιον του ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κατά των έξι (6) σε αυτήν αναφερομένων εναγομένων (τότε μαθητών) για τα γεγονότα που επακολούθησαν της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου λόγω και της αθώωσής τους από τα αρμόδια ποινικά Δικαστήρια για το αδίκημα της φθοράς ξένης (Δημόσιας) ιδιοκτησίας, ΔΗΛΩΝΩ ότι δεν έχει έννοια η συνέχιση της εναντίον τους διαδικασίας της ΑΓΩΓΗΣ αποζημίωσης του ελληνικού Δημοσίου ενώπιον των πολιτικών Δικαστηρίων και συγκεκριμένα του Ειρηνοδικείου Πειραιά κατά τη δικάσιμο της 28/5/2015».
Να αλλαξεις τα χαπια σου. Εχεις παραισθησεις...!έχω και σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ από το να σε γαμάω αποκαμένε...
Τελικα οταν απο 1ο κομμα επι δεκαετιες καταλληγεις 7ο σου καθαριζει την μνημη. Αντε με το καλο και η ΝΔ να φτασει το ΠΑΣΟΚ μηπως θυμηθουν μερικοιΚαι γιατι παρακαλω η αθωωση απο το ποινικο δικαστηριο εχει ως συνεπεια "να μην εχει νοημα" η εκδικαση της αγωγης??
Ουδεμια δεσμευση δεν υφισταται για το ειρηνοδικειο απο την αθωωτικη αποφαση.
Και μαλακας και ασχετος.
ή μαλλον περναει τους αλλους για ασχετους.
Ή μαλλον ακομη καλυτερα, υπολογιζει στο οτι οι σανοφάγοι που τον στηριζουν ειναι ασχετοι.
Συγκυβερνηση ειχατε. Μηπως λεω μηπως ξερετε κατι.....! Μηπως η Ντορα...ο Κουλης....ο Σαμαρας?Μπα εεε? Τυχαια θα ειναι τα δωρακια απο την siemensΤι σχεση εχουν αυτα με το ποσταρισμα μου και με εκανες παραθεση?
Τρια πουλακια καθονται...Συγκυβερνηση ειχατε. Μηπως λεω μηπως ξερετε κατι.....! Μηπως η Ντορα...ο Κουλης....? Μπα εεε?
Καλα για αυτο τωρα εχεις κατι να πεις?Τρια πουλακια καθονται...
Για την παραιτηση απο την αγωγή στο ειρηνοδικειο λεγαμε, για τη siemens απανταει ο αλλος...
Εσυ εχεις να πεις για το αλλο?Καλα για αυτο τωρα εχεις κατι να πεις?
Δεν παρακολουθουσα....!Εσυ που το επιασες απο την αρχη εχεις να πεις κατι η θα την κανεις σαν λαγος?Εσυ εχεις να πεις για το αλλο?
Ε οταν παρακολουθησεις τα ξαναλεμε.Δεν παρακολουθουσα....!Εσυ που το επιασες απο την αρχη εχεις να πεις κατι η θα την κανεις σαν λαγος?
Καλα για αυτο τωρα εχεις κατι να πεις?
Kαλα θα το δω μετα. Πες μου τωρα εσυ που εισαι εδω γιατι σε λιγο μπορει να εισαι offline εντελως τυχαια. Λοιπον?Ε οταν παρακολουθησεις τα ξαναλεμε.
δηλαδή τι ακριβώς να πεί για τον Βαλυράκη... ??? επειδή ένας εβδομηνταπεντάρης ξεμωραμένος (όχι ότι νέος ήταν καλύτερος), γνωστό λαμόγιο της πολιτικής λέει κάτι παπαριές σε μια επιτροπή που δεν μπορεί να κάνει τίποτε παρά να βγάλει μια σειρά από μαλακισμένες ανακοινώσεις πρέπει να κάτσουμε να ασχοληθούμε και μαζί του ??
Kαλα θα το δω μετα. Πες μου τωρα εσυ που εισαι εδω γιατι σε λιγο μπορει να εισαι offline εντελως τυχαια. Λοιπον?
Εσενα βλεπω μονο να γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο Αλεξ που ειναι να μου απαντηση σε αυτο που τον ρωταω ρε ζωο?έχεις δει πολλές φορές τον άλεξ και εμένα να μην απαντάμε ?? μάλλον εσύ κάνεις την πάπια όποτε δεν σε συμφέρει και με ελαφρά πηδηματάκια όποτε σου την καρφώνουμε...