Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
πεζι κε οργανο
Αν δεν μπαινει στην πριζα δεν μετραει
πεζι κε οργανο
τι να δω? κατι που λενε οι εκπροσωποι οτι δεν υπαρχει?
Αν δεν μπαινει στην πριζα δεν μετραει
ο αλεξ τυπε :S, μας τα εχει πρηξει...
φυσικά και συνεχίζουν να υπάρχουν τύπε...
δεν είναι άλλοι από τους γκαγκά που την ψήφισαν !
ο πορνόπαπος σκάει καθόλου ή μπα;
σκάει από το κακό του τύπε ίσως και κάνα μπάφο στο Σύνταγμα...ο πορνόπαπος σκάει καθόλου ή μπα;
με αμφισβητεις? θες να σου φερω 10 κλωνους να το επιβεβαιωσουν?o alex71? αποκλείεται αυτός.
σκάει από το κακό του τύπε ίσως και κάνα μπάφο στο Σύνταγμα...
πόσα να αντέξει ο άνθρωπας !
Ο Πορδόπαπος εθεάθει πριν λίγο στην Αγία Βαρβάρα περιμένοντας στην ουρά για να προσκυνήσει τα λείψανα
με αμφισβητεις? θες να σου φερω 10 κλωνους να το επιβεβαιωσουν?
και ενώ θα έπρεπε να χαίρεται που νικήσανε στις εκλογές και να κάνει πάρτι κάθε μέρα εδώ μέσα, εξαφανίστηκε όπως και οι περισσότεροι συριζαίοι. βρε τι πάθανε, πρώτη φορά κάποιος νικάει και αντί να χαίρεται ντρέπεται να κυκλοφορήσει. μα γιατί όμως;
δε το χουν το κολαι του να κρινονται ακομα, εχουν μαθει να κρινουν εκ του ασφαλους
Παντως περίμενα τον παπιο να δείνει μαχες εδω μεσα, αφησε τον λεφτι, τον μεμακο και τον αποκι να κανουν τη δουλειά, αλλά είναι πολύ αδύναμοι ...
κρατα μικρο καλαθι εσυ, δε παιζει να υπαρχει πραγματικο προσωπο τοσο αγαθιαρης/χαζος οσο ο leftins. Θα τον ειχαν φαει.
Πεεεεεεεστααααα ρε χρυσοστομε οτι εισαι Golden boy να καταλαβουμε επιτελους .......ελεγα και εγω ..ξέρω πολλούς... όλη η παρέα μου πάνω από 4.000 τον μήνα καθαρίζουνε ... γιατί δεν κάθονται να ψωλοβαράνε και δεν νοιάζονται πόσες ώρες θα χρειαστεί να κάτσουνε στην δουλειά...
ααα ναι και στα παπάρια μου τι ποσοστό του εργατικού δυναμικού είναι... είναι οι άριστοι και γιαυτό και αμείβονται... οι άχρηστοι θα αμείβονται με ψίχουλα εκτός και αν αποφασίσουν να προσπαθήσουν να γίνουν άριστοι ...
και που είσαι τα κουπόνια φαγητού που δίνει ο μαλάκας ο Τσίπρας ήξερες να τα ενθυλακώσεις ... εμείς που φορολογούμαστε σε ταίζουμε...