alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Διαλειμμα στις 2 και σχολασμα στις 3?εγινες διευθυντης της δεη τωρα
στην εργασια μου ειμαι κανω διαλλειμα στις 3 σχολαω
Κολατσιο κατα τις 10 δεν ειχε?
Διαλειμμα στις 2 και σχολασμα στις 3?εγινες διευθυντης της δεη τωρα
στην εργασια μου ειμαι κανω διαλλειμα στις 3 σχολαω
Τι δουλεια κανει ακριβως μας εχει πει?βιωνεις πρωτογνωρη εμπειρια
τυπε βαλτου ενα προγραμμα να ξερει τι ωρα επιτρεπεις να γραφειΤι δουλεια κανει ακριβως μας εχει πει?
Εγω βλεπω οτι στις 2, εργασιμη ωρα, ποσταρει στο μπου.
..Λεω οτι η φ.πορδη ειναι εντελως βλαμμενο,γυαλακιας και γατακι...Τι λες ρε ανθρωπε?
Διαλειμμα στις 2 και σχολασμα στις 3?
Κολατσιο κατα τις 10 δεν ειχε?
βιωνεις πρωτογνωρη εμπειρια
Διαλειμμα απο τι ακριβως?εχω 2 ενα 15 λεπτο και ενα 30 λεπτο
..Λεω οτι η φ.πορδη ειναι εντελως βλαμμενο,γυαλακιας και γατακι...
Διαλειμμα απο τι ακριβως?
Διαλειμμα απο τι ακριβως?
και το 2013 2014 μεσα στην ανθρωπιστικη κριση ηταν σωστο που το ελληνικο κρατος δεν εδινε τιποτε στους μακροχρονια ανεργους συνεχως δεν απαντας
εχω 2 ενα 15 λεπτο και ενα 30 λεπτο
είπα ποτέ ότι ήταν σωστό ??? από κει και πέρα όμως τόνισα ότι δεν μπορεί να υπάρχουν μακροχρόνια άνεργοι και παράλληλα να βογκάει η ελληνική αγροτική παραγωγή για εργατικά χέρια και να χρειάζεται να φέρνουμε από Βουλγαρία, Αλβανία κλπ (χώρια τους ντόπιους λάθρους)
συνεπώς ναι κακώς δεν έδινε βοήθεια η πολιτεία στους μακροχρόνια ανέργους… αυτό όμως δεν σημαίνει ότι
(1) θα τους δώσει όταν έχουνε πιάσει δουλειά και δεν έχουνε πλέον ανάγκη όπως δηλαδή στην περίπτωση σου
(2) θα δώσει έτσι αδιάκριτα σε όλους βασισμένο σε μία φορολογική δήλωση (που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ψεύτικη διότι δεν δηλώνονται τα μαύρα) ή θα δώσει σε ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να δουλέψουνε και δεν το κάνουνε γιατί δεν γουστάρουνε να ξεβολευτούνε… δηλαδή σε ανθρώπους που τους αρέσει το ελεύθερο κάμπινγκ αλλά δεν πάνε να δουλέψουνε ενάμιση μήνα στα ροδάκινα γιατί δεν έχουν στέγη…
δηλαδή στις 7.30 ώρες έχεις 45 λεπτά διάλλειμα (χώρια τα κωλοβαρέματα για κάτι τουαλέτες, φτιάξιμο καφέ, τηλέφωνα προσωπικά κλπ)… ωραίοι είστε ρε εσείς …
Την επόμενη Δευτέρα ανοίγει η ΕΡΤ είπε ο Τσίπρας
Δέχτηκε τον Τσακνή και τον Ταγματάρχη στου Μαξίμου
Να συμβάλουν σε μια νέα ΕΡΤ πολυφωνική και ανεξάρτητη, πρότυπο λειτουργίας δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα, ζήτησε Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το νέο Πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Πρωθυπουργός τους υπογράμμισε την απόφαση της νέας κυβέρνησης, να ξεκινήσει μια προσπάθεια ριζικής επαναλειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης έξω από τις παθογένειες του παρελθόντος.
«Η ΕΡΤ ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα και αυτό που σας ζητά η Κυβέρνηση είναι να συμβάλλετε σε μια νέα ΕΡΤ πολυφωνική, ανεξάρτητη και που θα αποτελέσει πρότυπο λειτουργίας δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα», τόνισε ο Πρωθυπουργός. «Πρώτο σας μέλημα», συνέχισε ο κ. Αλέξης Τσίπρας, «είναι η ομαλή επιστροφή των εργαζομένων».
Η ΕΡΤ, τόνισε, απευθύνεται σε ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο και τροφοδοτείται από αυτό. Αναλαμβάνετε την ευθύνη να αποκαταστήσετε τη χαμένη σχέση των πολιτών με την ΕΡΤ που προκάλεσε το μαύρο. Το έργο σας θα είναι δύσκολο, η πρόκληση και οι προσδοκίες υψηλές. Σας ζητώ, η κυβέρνηση να βρίσκεται στον πυρήνα της πολιτικής κριτικής από τα ενημερωτικά προγράμματα της ΕΡΤ. Όραμά μας είναι μια ΕΡΤ αντικειμενική και όχι φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης. Αναμένω άμεσα να ετοιμάσετε τη Συμφωνία Αρχών που προβλέπει ο νέος νόμος, συμφωνία που θα σας θωρακίζει από οποιαδήποτε απόπειρα «εργαλειοποίησης».
Η επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, είπε ο Πρωθυπουργός, θα είναι στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου την 11η Ιουνίου για να γιορτάσουμε τη νίκη του αγώνα, τη νίκη της δημοκρατίας.
Αυξήθηκαν κατά 469% οι παράνομοι μετανάστες στη χώρα μας
Τους 12.462 έφτασαν στο Α΄ τρίμηνο του 2015
Αύξηση κατά 469% των παράνομων εισερχόμενων μεταναστών στο Α΄ τρίμηνο του 2015, είχε η Ελλάδα, όπως προκύπτει από την γραπτή απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε προς τον κ. Κακλαμάνη η κ. Χριστοδουλοπούλου, προκύπτει ότι οι παράνομα εισερχόμενοι μόνο μέσω των ελληνοτουρκικών θαλάσσιων συνόρων κατά το Α΄ τρίμηνο του 2015, από 2.189 που ήταν το αντίστοιχο τρίμηνο του 2014, έφθασαν στους 12.462.
δυστηχως ετσι ειναι ο νομος ολα βασιζοντε βαση της φορολογικης δηλωσης και τελευταια φορα που καναμε φορολογικη δηλωση ηταν για το οικονομικο ετος 2013
ετσι κι αλλιως τωρα αρχισε η καταθεση αιτησεων για το οικονομικο ετος 2014 ουτε η εκκαθαριση δεν εχει ολοκληρωθει
οπως και το παραδειγμα σου για τα ροδακινα ειναι αστειο επισης αλλο διασκεδαση και αλλο εργασια για το καμπινγκ το λεω
ετσι οριζει ο νομος για ολους τους εργαζομενους (ιδιωτικου δημοσιου) σε θεσεις γραφειου 10 λεπτα διαλλειμα για καθε 2 ωρες δουλειας με εξτρα ενα 5 λεπτο εντος του ωραριου
τους νόμους τους ξέρεις μια χαρά βλέπω και τα δικαιώματα σου… τις υποχρεώσεις σου όμως τις κάνεις αβαβα… γιατί υποχρέωση σου είναι να δηλώσεις ότι εργάζεσαι και ότι δεν δικαιούσαι στην πραγματικότητα επιδόματος σίτισης και δωρεάν ρεύμα…
εκτός βέβαια αν είσαι και συ της αρχής “ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”…. να μας το πείς να το ξέρουμε όμως…
γιατί και κάποιος άλλος ήταν κάποτε και του κρεμάσατε κουδούνια εσείς οι ψευτοαριστεράντζες… για τον Βουλγαράκη μιλάω… και αυτός νόμιμος ήταν…
ουστ ξεφτίλες…