brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.098
- Πόντοι
- 2.606
εχεις αλλοθι?εχεις μαρτυρα?Αφου δεν ημουν καν μεσα εκεινη την ωρα
εχεις αλλοθι?εχεις μαρτυρα?Αφου δεν ημουν καν μεσα εκεινη την ωρα
Ειμαι κατηγορουμενος?εχεις αλλοθι?εχεις μαρτυρα?
μεχρι αποδειξεως του εναντιον ,λογω μη εντιμου προτερου βιουΕιμαι κατηγορουμενος?
Μεχρι και οι βασικες αρχες του ποινικου δικαιου ανατρεπονται οταν προκειται για μεναμεχρι αποδειξεως του εναντιον ,λογω μη εντιμου προτερου βιου
Πώς θα περάσουν αυτά που ζητάνε ρε φίλε;Μην μου απαντήσεις κομματικά τώρα.Συμφωνω, μας βαρεθηκαν πεντε χρονια τωρα.
Αρα????
Πώς θα περάσουν αυτά που ζητάνε ρε φίλε;Μην μου απαντήσεις κομματικά τώρα.
Σου τα απαγορεύουν κι αυτά.Ρε μάγκες δεν σκέφτεστε ότι το σημαντικό στις δημοσκοπήσεις δεν είναι το 70% που θέλει συμφωνία με κάθε κόστος,αλλά το 30% που ζητάει ρήξη;Το 30% άνετα μπορεί να φτάσει 45-50% αν μυρίσει αίμα.......Δεν σας τρομάζει αυτό;με σάλιο και βαζελίνη...
Σου τα απαγορεύουν κι αυτά.Ρε μάγκες δεν σκέφτεστε ότι το σημαντικό στις δημοσκοπήσεις δεν είναι το 70% που θέλει συμφωνία με κάθε κόστος,αλλά το 30% που ζητάει ρήξη;Το 30% άνετα μπορεί να φτάσει 45-50% αν μυρίσει αίμα.......Δεν σας τρομάζει αυτό;
Όλοι θα το βαράμε τύπε,τεσπα.κακό του κεφαλιού τους θα κάνουνε αυτοί που θέλουν ρήξη... και αν επικρατήσουν θα καταστρέψουν τον τόπο ... και μετά θα το βαράνε στον τοίχο το κεφάλι τους.. .
για πες? εγιναν απολυσεις? εγινε μειωση επικουρικω? για ξεφτιλισου λιγο...
ρε αφου σου εχω πει οτι εισαι βλακας και χαζος,γιατι γραφεις στα πολιτικα ?δεν εφαρμοστικε τιποτα απο τις εκατονταδες σελιδες...κλαψε
ρε αφου σου εχω πει οτι εισαι βλακας και χαζος,γιατι γραφεις στα πολιτικα ?
βγαλε απο τη σουφρα σου το στραπον της ζωης μωρη κολομπιναρε αφου σου εχω πει οτι εισαι βλακας και χαζος,γιατι γραφεις στα πολιτικα ?
Στις δημοσκοπησεις με μαγκιά του καναπέ?Σου τα απαγορεύουν κι αυτά.Ρε μάγκες δεν σκέφτεστε ότι το σημαντικό στις δημοσκοπήσεις δεν είναι το 70% που θέλει συμφωνία με κάθε κόστος,αλλά το 30% που ζητάει ρήξη;Το 30% άνετα μπορεί να φτάσει 45-50% αν μυρίσει αίμα.......Δεν σας τρομάζει αυτό;
Εσυ πες μου, τι προβλεπεις να γινει.Πώς θα περάσουν αυτά που ζητάνε ρε φίλε;Μην μου απαντήσεις κομματικά τώρα.
Πώς θα περάσουν αυτά που ζητάνε ρε φίλε;Μην μου απαντήσεις κομματικά τώρα.