alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ολα κανονικοτατα. Ζηλεψες τις δαφνες γραφικοτητας του λεφτινς?εχει εφαρμοστει κανενα μνημονιο μεχρι σημερα?
Ολα κανονικοτατα. Ζηλεψες τις δαφνες γραφικοτητας του λεφτινς?εχει εφαρμοστει κανενα μνημονιο μεχρι σημερα?
εχει εφαρμοστει κανενα μνημονιο μεχρι σημερα?
κι εσυ τρολαρισμα οπως παντακαλα, η μπαλα στην εξεδρα οπως παντα
για πες? εγιναν απολυσεις? εγινε μειωση επικουρικω? για ξεφτιλισου λιγο...Ολα κανονικοτατα. Ζηλεψες τις δαφνες γραφικοτητας του λεφτινς?
Τα μνημονια εχουν κατι εκατονταδες σελιδες, πες μου τι καταργηθηκε απο αυτα...για πες? εγιναν απολυσεις? εγινε μειωση επικουρικω? για ξεφτιλισου λιγο...
εχει εφαρμοστει κανενα μνημονιο μεχρι σημερα?
ασε το ερχεται και το θα, ερωτηση ειναι σαφης, εφαρμοστικε μεχρι σημερα μνημονιο ή δεν εχουν εφαρμοστει οι οροι που υπεγραψε ηπροηγουμενη συγκυβερνηση?
ΚΚΕ: Έρχεται νέο Μνημόνιο με "αριστερό" περιτύλιγμα Νέο Μνημόνιο με "αριστερό" περιτύλιγμα θα είναι η συμφωνία που ετοιμάζεται να υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Δράμας.
δεν εφαρμοστικε τιποτα απο τις εκατονταδες σελιδες...κλαψεΤα μνημονια εχουν κατι εκατονταδες σελιδες, πες μου τι καταργηθηκε απο αυτα...
Εισαι μεγαλο τρολ αδελφεδεν εφαρμοστικε τιποτα απο τις εκατονταδες σελιδες...κλαψε
Εισαι μεγαλο τρολ μαλάκα αδελφε
Δεν νομίζω Άλεξ,οι Ευρωπαίοι προφανώς ζητάνε να εφαρμοστούν απαρέγκλιτα αυτά που προβλέπουν τα μνημόνια που έχουν υπογραφεί.Θέλουν να μας βάλουν σε μία τροχιά και να μην χρειαστεί να ξανασχοληθούν ποτέ μαζί μας.Μάλλον τελείωσαν τα προγράμματα Θεσσαλονίκης και τα Ζάππεια,και η επαναδιαπραγμάτευση.Τώρα πια δεν χωρούν ψέματα από κανέναν.Εγω φιλε αρχιζω και πιστευω πλεον οτι οι ευρωπαιοι ζητανε χειροτερα πλεον απο οσα θα ζητουσαν με τον Σαμαρα, για να κοψουν την ορεξη των αναλογων κινηματων αριστερας στην Ευρωπη.
Υπο την εννοια αυτη, η παρουσια του Συριζα στην κυβερνηση στην παρουσα φαση ειναι επιζημια για την χωρα.
Το ερωτημα τιθεται ξανα και ξανα και ο Συριζα δυστυχως δεν μπορει να το αποφυγει.
Θα το αποδεχθει ή θα παει σε ρηξη για λογους "κομματικης αξιοπρεπειας"?
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι.
Προσωπικα δεν βλεπω καμια αλλη λυση απο νεα συγκυβερνηση (παντα με κορμο το Συριζα ή καλυτερα ενα μερος του) και αλλαγη του σκηνικου.
Συμφωνω, μας βαρεθηκαν πεντε χρονια τωρα.Δεν νομίζω Άλεξ,οι Ευρωπαίοι προφανώς ζητάνε να εφαρμοστούν απαρέγκλιτα αυτά που προβλέπουν τα μνημόνια που έχουν υπογραφεί.Θέλουν να μας βάλουν σε μία τροχιά και να μην χρειαστεί να ξανασχοληθούν ποτέ μαζί μας.Μάλλον τελείωσαν τα προγράμματα Θεσσαλονίκης και τα Ζάππεια,και η επαναδιαπραγμάτευση.Τώρα πια δεν χωρούν ψέματα από κανέναν.
Συμφωνω, μας βαρεθηκαν πεντε χρονια τωρα.
Αρα????
Moderated o πιξι για μια βρισια, ιδια με τις χιλιαδες που εχει εκστομισει ατιμωρητα στο παρελθον?και έχουν απόλυτο δίκιο...
στο κάτω κάτω της γραφής το μνημόνιο δεν λέει να κάνουμε τίποτε παραπάνω από αυτά που εφαρμόζουν οι ίδιοι στις χώρες τους χωρίς μα και μου...
διάβασες τι νόμο πάει να περάσει ο Κάμερον για τις απεργίες στον δημόσιο τομέα ??
Moderated o πιξι για μια βρισια, ιδια με τις χιλιαδες που εχει εκστομισει ατιμωρητα στο παρελθον?
Αλλαξε κατι και δεν το καταλαβα?
Γιατι τωρα ομως?καιρός δεν ήταν... ??? προφανώς έγινε πλέον βαρετός..
ε τωρα πατησες το κουμπιΓιατι τωρα ομως?
Αφου δεν ημουν καν μεσα εκεινη την ωραε τωρα πατησες το κουμπι