st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
πταισμα μπροστα σ αυτα που χουν κανει οι αλλοι τοσα χρονια....ασε να τελειωσει η θητεια της κυβερνησης για να την κρινω συνολικα....ότι θα πληρώσεις και τώρα ΕΝΦΙΑ το 2015 ενώ σου είχαν τάξει πως θα καταργηθεί την επομένη των εκλογών τι το θεωρείς τύπε;
κι αντιλαμβανομαι οτι οι καταστασεις ειναι διαφορετικες....τωρα ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα και λογω αυτου δεν του επιτρεπεται η εφαρμογη καποιων πολιτικων.....αυτο ειμαι σε θεση να το αντιληφθω και οχι να εξαντλησω την υπομονη μου απ τους πρωτους μηνες διακυβερνησης.....σιγουρα θα εχει ενα κοστος στη ψυχολογια του κοσμου το ζητημα του ενφια, αλλα νομιζω οτι αν καταργηθει του χρονου, θα υπερκαλυφθει.....
οι ανθρωποι δεν προσεγγιζουν συγκεκριμενα ζητηματα εχοντας στεγανα και απο μια μοναχα οπτικη....συμπεριλαμβανουν κι αλλους παραγοντες πριν καταληξουν σε ενα συμπερασμα, μια κριση και υπαρχει παντα και η συγκριση (βασικο)....εμενα η "ευαισθησια" μου για την ωρα δεν εξαντλειται στο ζητημα του ενφια.....αλλωστε νομιζω οτι ο ενφια δεν ειναι το βασικο μας προβλημα και το μοναδικο