tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Σκατογιωτάς γραφέας σίγουρα.
αυτό είναι το μόνο σίγουρο
Σκατογιωτάς γραφέας σίγουρα.
αυτό είναι το μόνο σίγουρο
Τυπε ο legoliαρης οπως ειδες δεν ειναι παραπονουμενος.Απο τον στρατο ξεκινησε την σταδιοδρομια του,στον στρατο του περιποιηθηκαν την σουφρα του,στην υπηρεσια του στρατου παρεδωσε την χοντροκωλαρα του.Μην λες ανακριβειες.Οι αριστεροί έχουν ένα τρόπο ακόμα και στον στρατό από την μια να παρασιτούν και από την άλλη να είναι μόνιμα παραπονούμενοι.
Εμετός.
Τυπε ο legoliαρης οπως ειδες δεν ειναι παραπονουμενος.Απο τον στρατο ξεκινησε την σταδιοδρομια του,στον στρατο του περιποιηθηκαν την σουφρα του,στην υπηρεσια του στρατου παρεδωσε την χοντροκωλαρα του.Μην λες ανακριβειες.
Τυπε ο legolas πηγε στον στρατο για cult καταστασεις.Τι κρεβατια μου λες και χαζα.Αμα δεν τον πηδουσανε σε γραφεια,σε μαγειρεια,σε υπερυψωμενες,σε ορχους,δεν το φχαριστιοτανε.Γι αυτο και τωρα οπως βλεπεις γουσταρει ψωλες απο Πακισταν,Αφγανισταν,Τζατζικισταν,Ουζμπεκισταν και οτι αλλα βαζει ο νους σου.εεεε όλο και θα παραπονέθηκε για τα κρεβάτια που δεν ήταν μαλακά ρε σύ ...
εγω εχω την εξης αποριαΤυπε ο legolas πηγε στον στρατο για cult καταστασεις.Τι κρεβατια μου λες και χαζα.Αμα δεν τον πηδουσανε σε γραφεια,σε μαγειρεια,σε υπερυψωμενες,σε ορχους,δεν το φχαριστιοτανε.Γι αυτο και τωρα οπως βλεπεις γουσταρει ψωλες απο Πακισταν,Αφγανισταν,Τζατζικισταν,Ουζμπεκισταν και οτι αλλα βαζει ο νους σου.
Γιατι πολυ απλα ο γιατρος που τον εξεταζε απορροφηθηκε στην δινη της σουφρας του.Απο τοτε αγνοειται ο ανθρωπος.εγω εχω την εξης απορια
πιο παλια τους νεοσυλλεκτους δε τους κοιταγαν και τη σουφρα;
πως περασε το τεστ ο λεγκο;
εγω εχω την εξης απορια
πιο παλια τους νεοσυλλεκτους δε τους κοιταγαν και τη σουφρα;
πως περασε το τεστ ο λεγκο;
τα γαλλικά ΜΜΕ τον είπαν μαλακα αλλα ξεχάσατε να το πειτε η δεν σας ενόχλησε τοσοσοβαρέψου.....ελπίζω να μην τα πιστεύεις αυτά που γράφεις
τα γαλλικά ΜΜΕ τον είπαν μαλακα αλλα ξεχάσατε να το πειτε η δεν σας ενόχλησε τοσο
Τώρα να αρχίζω και εγώ τις διορθώσεις θα σου άρεσε ?Πανικος τους εχει πιασει και δεν ξερουν τι να κανουν. Η κινδυλογια απετυχε, το ριξαν τωρα στα παραπολιτικα.
τι ειδικοτητα ειχες στο στρατο τυπε;
Τυπε ο legolas πηγε στον στρατο για cult καταστασεις.Τι κρεβατια μου λες και χαζα.Αμα δεν τον πηδουσανε σε γραφεια,σε μαγειρεια,σε υπερυψωμενες,σε ορχους,δεν το φχαριστιοτανε.Γι αυτο και τωρα οπως βλεπεις γουσταρει ψωλες απο Πακισταν,Αφγανισταν,Τζατζικισταν,Ουζμπεκισταν και οτι αλλα βαζει ο νους σου.
υγειονομικό ήμουν
Τώρα να αρχίζω και εγώ τις διορθώσεις θα σου άρεσε ?
Κοριτσαρα μου μην νευριαζεις.Δεν ειπα τιποτα κακο,το βιογραφικο σου εγραψα.Φαίνεται τα ξέρεις από πρώτο χέρι κρυφοτρόμπα.Εσένα τι σου έκαναν μωρή?Στείλτα σε πμ αν ντρέπεσαι.
Γιατι σε πρασινισαν, ρε λεγκο;
Νταξ 4 είναι.
Κ αυτοί θα είναι Τσίπρας η Πρωθυπουργάρα μας
Ζωούλα έτσι μόνο για τον πανικό που σπέρνει.
Βούτσης για την πάλη του για τα ανθρώπινα δικαιώματα
Ηλιόπουλος για τον άψογα αριστερό του λόγο που γαμεί όλους τους πανελίστες του ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια.Φέρελπις νεολαίος με τον οποίο έχουμε κάψει μαζί χιλιόμετρα στις πορείες.