txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 496
ποιον απο τους 3 τυπε?τον Γερο,τον Αντρεα η τον ΓΑΠ?
εννοειται τον Αντρεα τυπε
για τους αλλουσ 2
ποιον απο τους 3 τυπε?τον Γερο,τον Αντρεα η τον ΓΑΠ?
Τυπε τον Νικολακη εννοει που κατεβαινει για διαχειριστης ατην πολυκατοικια που μενει.ποιον απο τους 3 τυπε?τον Γερο,τον Αντρεα η τον ΓΑΠ?
εννοειται τον Αντρεα τυπε
για τους αλλουσ 2
γιατι ρε τυπε,και ο Γερος μας εσωσε απο τους κομμουνιστες
Τυπε τον Νικολακη εννοει που κατεβαινει για διαχειριστης ατην πολυκατοικια που μενει.
τυπε μενω σε δικια μου οικοδομη και δεν εχω διαχειριστη
Ειμαι δεξιος απο τοτε που γεννηθηκα,αλλα μεγαλος ηγετης ειναι ο Γιωργακης,ομως θα ψηφισω Συριζα.Υψηλη αναλυση ευρεως πολιτικου φασματος.Το μονο που μου εμεινε να διαβασω ειναι για τον γεννημενο κομμουνιστη και μαρξιστη,που θεωρει μεγαλο ηγετη τον Γιωργακη αλλα θα ψηφισει Σαμαρα.
Τυπε εγω δεν ειμαι πολιτικος,αρα δεν την εφτασα την χωρα πουθενα.Εγω ειμαι ενας απλος κομμουνιστης,που γεννηθηκα και μεγαλωσα με τον Αντρεα,πριν δυο χρονιια πιστεψα οτι θα μας σωσει ο Σαμαρας,αλλα τωρα θα ψηφισω Χ.Αφιλε τις υψηλες πολιτικες αναλυσεις τις αφηνω σε σας
ειδα που τη φτασατε τη χωρα εσεις τα μεγιστα πολιτικα μυαλα
φιλε τις υψηλες πολιτικες αναλυσεις τις αφηνω σε σας
ειδα που τη φτασατε τη χωρα εσεις τα μεγιστα πολιτικα μυαλα
Τυπε εγω δεν ειμαι πολιτικος,αρα δεν την εφτασα την χωρα πουθενα.Εγω ειμαι ενας απλος κομμουνιστης,που γεννηθηκα και μεγαλωσα με τον Αντρεα,πριν δυο χρονιια πιστεψα οτι θα μας σωσει ο Σαμαρας,αλλα τωρα θα ψηφισω Χ.Α
Τυπε εγω δεν ειμαι πολιτικος,αρα δεν την εφτασα την χωρα πουθενα.Εγω ειμαι ενας απλος κομμουνιστης,που γεννηθηκα και μεγαλωσα με τον Αντρεα,πριν δυο χρονιια πιστεψα οτι θα μας σωσει ο Σαμαρας,αλλα τωρα θα ψηφισω Χ.Α
Τυπε κι αυτοι ομως υπο κριση ειναι,αν δεν σταθουν στο υψος τους τοτε θα ζητησω να καταταγω στους πυρηνες της φωτιας.ε δεν τα πες αυτα τυπε, τα καλυτερα ταφησες για το τελος
μαζι σου τυπε
φιλε το πρωι μιλουσα με εναν εμπορο.μου ελεγε ποσο χαλια ειναι για καινουργιες επιχειρησεις που ανοιγουν σε 2-3 χρονια και αν κλεινουν :S
επισης μου ελεγε οτι οι τραπεζες ειναι αδειες η τα κρατανε σπιτι η τα βγαλανε εξω
90% των χρηματων εχουνε βγει :S :S
εισαι αυτο που λεμε βραχος τυπεΤυπε εγω δεν ειμαι πολιτικος,αρα δεν την εφτασα την χωρα πουθενα.Εγω ειμαι ενας απλος κομμουνιστης,που γεννηθηκα και μεγαλωσα με τον Αντρεα,πριν δυο χρονιια πιστεψα οτι θα μας σωσει ο Σαμαρας,αλλα τωρα θα ψηφισω Χ.Α
Τυπε κι αυτοι ομως υπο κριση ειναι,αν δεν σταθουν στο υψος τους τοτε θα ζητησω να καταταγω στους πυρηνες της φωτιας.
εισαι αυτο που λεμε βραχος τυπε
πανω απολα ιδεολογος
Τυπε τι να κανω?Δεν ειδες τον τυπο που ηταν χρονια δεξιος, θαυμαζε τον Αντρεα και τον ψηφιζε, αλλα τωρα θα ψηφισει Συριζα?Ε να μην υπαρχει και καποιος με την αντιθετη πορεια?εισαι αυτο που λεμε βραχος τυπε
πανω απολα ιδεολογος
Τυπε να ψηφισω δεξια εννοεις?Με τιποτα.Βεβαια σαν κομμουνιστης θαυμαζα τον Καραμανλη τον γερο και τον ψηφιζα.Μεγαλη μορφη και εθναρχης.Αλλα τωρα ειπαμε ΧΑ.τελος.τυπε να καταταγεις και στους ζουλου αμα γουσταρεις
αρκει να μην ψηφισεις τους σαμαροβενιζελους και τα παραγωγα τους