memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αγνοι δεξιοι για σενα ειναι μονο οσοι στηριζουν τον προδοτη της μεγαλης παραταξηςΟχι τύπε, αφησαμε να κάνεις κι εσυ κατι ως αγνός δεξιός.
αγνοι δεξιοι για σενα ειναι μονο οσοι στηριζουν τον προδοτη της μεγαλης παραταξηςΟχι τύπε, αφησαμε να κάνεις κι εσυ κατι ως αγνός δεξιός.
Σου εχω ξαναπεί οτι δεν αμφισβητω οτι εισαι δεξιός. Απλα εισαι πλανεμενος προσωρινά.αγνοι δεξιοι για σενα ειναι μονο οσοι στηριζουν τον προδοτη της μεγαλης παραταξης
εσυ μαλακισμενος αιωνιαΣου εχω ξαναπεί οτι δεν αμφισβητω οτι εισαι δεξιός. Απλα εισαι πλανεμενος προσωρινά.
Και απενταρος και αγαμητος τύπεεσυ μαλακισμενος αιωνια
εσυ μαλακισμενος αιωνια
χαλια τυπε....περνα για τυροπιτα αυριο...η πηγαινε για χαρτζηλικη στην μαμαΚαι απενταρος και αγαμητος τύπε
Η μαμα δεν εχει λεφτα τύπε, με οικιακά ασχολειται.χαλια τυπε....περνα για τυροπιτα αυριο...η πηγαινε για χαρτζηλικη στην μαμα
ενταξει σαλτα γαμησου τωρα σε βαρεθηκα.....γκετ ε λαιφΗ μαμα δεν εχει λεφτα τύπε, με οικιακά ασχολειται.
τυπε να βαλουμε απο ενα 50αρι να τον στειλουμε σε κανα στουντιακι να του φυγουν τα χοντρα τουλαχιστο?ενταξει σαλτα γαμησου τωρα σε βαρεθηκα.....γκετ ε λαιφ
Σου εχω ξαναπεί οτι δεν αμφισβητω οτι εισαι δεξιός. Απλα εισαι πλανεμενος προσωρινά.
ενταξει σαλτα γαμησου τωρα σε βαρεθηκα.....γκετ ε λαιφ
Δεν νομιζω οτι ψηφισε Συριζα.ειναι απο αυτους που γ@μιουνται;
παλι για πουτσα και σπερμα ικετευεις? αποτιστο σε αφηνουνε στο κομμα?ειναι απο αυτους που γ@μιουνται;
τυπε να βαλουμε απο ενα 50αρι να τον στειλουμε σε κανα στουντιακι να του φυγουν τα χοντρα τουλαχιστο?
παλι για πουτσα και σπερμα ικετευεις? αποτιστο σε αφηνουνε στο κομμα?
η ροζυ ειναι πολλα στρεμματα , θα χαθει και θα τον ψαχνουμεΟ Αλεξ ειναι ωραιος τυπος δεν αγχωνεται
εγω λεω να τον στειλουμε στην ροζυ
η ροζυ ειναι πολλα στρεμματα , θα χαθει και θα τον ψαχνουμε
Την εχεις δει τυπε?
κι εσυ την εχεις δει αλλα δε σου ειπε κανεις οτι ηταν η ροζυ...το γεωγραφικο της ονομα ειναι ευβοια ;)Την εχεις δει τυπε?