alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ειμαι Αλεξης, ειμαι Αλεξανδρος.αλεξη αυριο κανε την μαλακια εσκιμοω
Δεν ειμαι Αλεξης, ειμαι Αλεξανδρος.αλεξη αυριο κανε την μαλακια εσκιμοω
εχω? δεν εισαι εστεμενος? για εμενα το λες εσυ και δυο τρεις αλλοι...για εσενα?Εχεις γνωση ε?
Πληροφορούμαι εξ εγκύρου πηγής ότι, στους κύκλους των αξίων κοινοβουλευτικών ανδρών και γυναικών του τόπου, ο λα-τρε-μέ-νος μας υπουργός Τάσος Κουράκης, λόγω των ανδρείων επιδόσεών του ως θεράπων της Ερατούς (μούσας της λυρικής και δη της ερωτικής ποιήσεως...), αλλά και για λόγους που είναι ορατοί στον καθένα, αποκαλείται «ο ποιητής Ταβάφης»...
τυπε έχεις παρανοήσει το βασικό πρόβλημα ειναι οτι δεν του φτάνει ο χρόνος για να κάθεταιΕ αφου λεει οτι δεν του αρκεί ο μισθος. Τι να κανουμε τωρα? Αν θελει παραπανω ας κάνει κατι αλλο. Τι δεν καταλαβαινεις?
μαλακια ειναι να παρεις δανειο για να παρεις μποτεςΜαλακία ειναι να παρεις δανειο για να πας διακοπές.
Αν παω να κοψω τον Μεσι ενω δεν μπορω, και ξεφτιλιστω, θα φταιει ο Μεσι που δεν ειναι ταπεινός, ή εγω που πηγα να τα βαλω με καποιον που δεν μπορω?τυπε για να μην μας κανεις να αισθανόμαστε μειονεκτικά
Σοφια εισαι αλλα δεν το λεμεΔεν ειμαι Αλεξης, ειμαι Αλεξανδρος.
να βάλεις δάνειο στην τράπεζα ρε...
Συμφωνουμε. Ποιος το εκανε αυτο?μαλακια ειναι να παρεις δανειο για να παρεις μποτες
ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΣΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥ!!!!!Αν παω να κοψω τον Μεσι ενω δεν μπορω, και ξεφτιλιστω, θα φταιει ο Μεσι που δεν ειναι ταπεινός, ή εγω που πηγα να τα βαλω με καποιον που δεν μπορω?
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΜΑΜΑΣυμφωνουμε. Ποιος το εκανε αυτο?
Για το καλο σου ελπιζω να εισαι troll account ... γιατι αν πας με τετοιες γραφικοτητες να αντιμετωπισεις τον πραγματικο κοσμο θα χορτασεις σφαλιαρα
Τωρα θα απαντησω σαν αριστερος του μπου.ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΣΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥ!!!!!
Και απενταρος και αγαμητος δηλαδηΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΜΑΜΑ
Ο Τσιτσάνης των γηπέδων τύπε!ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΣΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥ!!!!!
;)σαφως κι δεν ειμαι τρολ και τα πιστευω
λεγετειδεολογιαιδεοληψια αν το χεις ακουστα
Προτιμω Βαμβακαρη τύπεΟ Τσιτσάνης των γηπέδων τύπε!
ΠΡΟΤΙΜΑς soti volaniΠροτιμω Βαμβακαρη τύπε
Οχι τύπε, αφησαμε να κάνεις κι εσυ κατι ως αγνός δεξιός.τι εχουμε εδω? φασιστοπαρτυ? καταδικασε κανα ακρομεσοδεξο φασιστακι την οικογενειοκρατικη αναγορευση σε προεδρο του ΕΣΡ της μητερας της ζωαρας?