apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Το ξερουμε οτι αυτο θελεις! Δεν ειναι καινουργιο!καλώς ... να ψοφήσετε στην πείνα ....
Το ξερουμε οτι αυτο θελεις! Δεν ειναι καινουργιο!καλώς ... να ψοφήσετε στην πείνα ....
σαν της αλασκας ομως
http://[URL unfurl="true"]www.econews.gr/wp-content/thumbnails/38503.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
μάντεψε....πάλι πίπες λεςOταν εγω εγραφα οτι ειναι τουλαχιστον θρασος να βριζουμε και να αποκαλουμε "τοκογλυφους" τους σλοβακους, εσθονους και λετονους εργαζομενους, που μας δανειζουν με μικροτερο επιτοκιο απο οσο δανειζονται οι ιδιοι, για να διατηρουμε συνταξεις και μισθους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ απο τους δικους τους, επιδεικνυοντας ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αλληλεγγυη απεναντι μας, καποιοι μιλουσαν για "λογιστικά" δανεικά από τις αλλες χώρες.
Δυστυχως βεβαια, η πραγματικοτητα δεν ειναι ο μικροκοσμος των καταληφθεντων απο πνευματικο καρκινο εγκεφαλων οσων ψηφισαν Συριζα.
Εγω ειλικρινα απορω πώς μας ανεχονται.
Και λιγα μας λενε.
Επρεπε να μας αρχιζουν στις κλωτσιες όπου μας βρισκουν.
Φαντασου πώς θα γυριζει το ματι αναποδα των ευρωπαιων, οταν ακουνε κατι γραφικα "ξερετε, ο ελληνικος λαος ψηφισε να σταματησει η λιτοτητα".
Και ο δικος μας λαος ρε μπαγλαμα, θα του πουν οι αλλοι, τι ακριβως ψηφιζει ρε ορθιο ζώο? Να σε ταιζουμε για να μας την λες κι απο πανω?
είσαστε άξιοι της μοίρας σας παίκτη μου... λουστήτε την... μην αρχίσετε μετά το κλαψομούνιασμα πάλι...Το ξερουμε οτι αυτο θελεις! Δεν ειναι καινουργιο!
Παμε για εκλογες! Τρεμετε γαλαζοπρασινα γιουσουφακια!
τύπε στο δρόμο είμαστε όλοι αδέρφια ενάντια στον καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό Οριστε στην ιδια πορεια και το ΕΕΚ...τροτσκιστής,δεν είσαι εσύ μαν?
ΠΑΣΟΚ Κ ΝΔ ΕΚΤΟΣκαι τι ακριβώς περιμένεις να γίνει αν πάμε σε εκλογές ???
ΠΑΣΟΚ Κ ΝΔ ΕΚΤΟΣ
Δεν ξερω. Αυτο μου αρκει. Ας γινει η Γη επιπεδηκαι μετά ??
Δεν ξερω. Αυτο μου αρκει. Ας γινει η Γη επιπεδη
εκτος κοινοβουλιου εννοεις, γιατι θα ειναι εντος της φυλακης ;)ΠΑΣΟΚ Κ ΝΔ ΕΚΤΟΣ
Και εσυ απο ποτε νοιαζεσαι για οποιον εχει παιδια κτλπ κτλπ?πετάς στα σύννεφα... τόσο για το αν θα είναι έξω ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όσο και για το αν σε ενδιαφέρει το μετά... που είμαι σίγουρος ότι σε ενδιαφέρει εκτός και αν είσαι μόνος και μπάκουρος χωρίς παιδιά, σκυλιά, συγγενείς, γονείς κλπ...
ΕΤΣΙ. Ηδη ο ΓΑΠ ειναι εκτος βουλευτικης ασυλιας. Αντε να παιρνουν και οι αλλοι σειρα.εκτος κοινοβουλιου εννοεις, γιατι θα ειναι εντος της φυλακης ;)
είσαστε άξιοι της μοίρας σας παίκτη μου... λουστήτε την... μην αρχίσετε μετά το κλαψομούνιασμα πάλι...
τώρα που θα βγεί στο πουστονήσι ο φαρατζ και θα τους βγάλει και εκτός ΕΕ να δεις τι γελιο εχουμε να ριξουμε με τα σκουξηματα του διπλοφιστωμενου τραννυτι λες μωρη φτωχοπουστα του Σεφιλντ παλι σκουζεις μωρη λιγδιαρα
τώρα που θα βγεί στο πουστονήσι ο φαρατζ και θα τους βγάλει και εκτός ΕΕ να δεις τι γελιο εχουμε να ριξουμε με τα σκουξηματα του διπλοφιστωμενου τραννυ