alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τι δεν με βολευει παιδακι μου???Να σου δώσω, κανένα πρόβλημα. Αλλά τα παρακολουθείς ΟΛΑ όταν σε βολεύει, αλλιώς δεν απαντάς. Να τα βάλω εδώ λοιπόν.
Τι δεν με βολευει παιδακι μου???Να σου δώσω, κανένα πρόβλημα. Αλλά τα παρακολουθείς ΟΛΑ όταν σε βολεύει, αλλιώς δεν απαντάς. Να τα βάλω εδώ λοιπόν.
Χαχαχαχαχαχαχχαχαχ Που πηγαν αυτα τα λεφτα αλεξουκοοοοοοοοοοοο?????????????? Για πες μας!Αυτα που ειχαμε επι τρια χρονια και δεν εχουμε τωρα.
Αλλά οποιος βαλει υπογραφη στο να αφαιρεθουν λεφτα απο Δημους, Περιφερειες, Ταμεια και λοιπούς φορεις, θα δωσει λογο στα Ειδικα Δικαστηρια.
Ολα εχουν και ενα οριο.
Δεν ξερω καλεστηκε? Ειπα ΕΑΝ καλεσουν.καλέστηκε ως μάρτυρας από κανέναν ??
μετα απο αυτο τελικα η διαγνωση ειναι οτι απλα εισαι μαλακας....αυτα που υπηρχαν 3 χρονια ?Αυτα που ειχαμε επι τρια χρονια και δεν εχουμε τωρα.
Αλλά οποιος βαλει υπογραφη στο να αφαιρεθουν λεφτα απο Δημους, Περιφερειες, Ταμεια και λοιπούς φορεις, θα δωσει λογο στα Ειδικα Δικαστηρια.
Ολα εχουν και ενα οριο.
Να μας πει και τα (λογιστικα)λεφτα που πηραμε που πηγαν!!!!!!!!μετα απο αυτο τελικα η διαγνωση ειναι οτι απλα εισαι μαλακας....αυτα που υπηρχαν 3 χρονια ?
Τι δεν με βολευει παιδακι μου???
Δεν ξερω καλεστηκε? Ειπα ΕΑΝ καλεσουν.
Θα εχει ενδιαφερον
Να μας πει και τα (λογιστικα)λεφτα που πηραμε που πηγαν!!!!!!!!
Ρε ηληθιε σημερα αρχισε η δικη και διεκοπη. Θα περιμενω εως το τελος!τράβα στον εισαγγελέα και πες του να τον καλέσει.. τράβα στους συνηγόρους υπεράσπισης να τους το πείς ...
δεν αναρωτιέσαι γιατί οι συνήγοροι υπεράσπισης δεν το καλούνε σαν μάρτυρα ?? η μαρτυρία του (καταπώς λες) θα ήταν καταλυτική υπέρ των κατηγορουμένων σύμφωνα με τα σενάρια που πλάθει ο αρρωστημένος εγκέφαλος σου...
Ρε ηληθιε σημερα αρχισε η δικη και διεκοπη. Θα περιμενω εως το τελος!
Γραφικούλη, πήξαμε απο τύπους εδω μεσα που ο μονος λογος υπαρξης τους ειναι την πουν στον Alex71.μετα απο αυτο τελικα η διαγνωση ειναι οτι απλα εισαι μαλακας....αυτα που υπηρχαν 3 χρονια ?
Αρα παιρνουμε δανειο για να πληρωσουμε το παλαιο χρεος την ωρα που δημιουργουμε ενα νεοτερο και μεγαλυτερο χρεοςαπό που και ως που είναι λογιστικά τα λεφτά.. ?
στην αναχρηματοδότηση του χρέους
Αστον να περιμενει τρια χρονια...Τοσο θα κρατησει η δικη.οι μάρτυρες δηλώνονται από την αρχή μαλάκα...
Γραφικούλη, πήξαμε απο τύπους εδω μεσα που ο μονος λογος υπαρξης τους ειναι την πουν στον Alex71.
Παρακεί.
Βαρεθηκα ηδη.Να τα ανεβάσω εδώ; Πες.
Και κόψε τα παιδάκι μου, παιδάκι μου.
Πες.
Λες να ειναι τοσο βλακούληδες που να πιστευουν οτι πληγωνομαι κιολας?με επιχειρήματα υψηλού επιπέδου (μαλάκα, γαμιέσαι κλπ )
Αρα παιρνουμε δανειο για να πληρωσουμε το παλαιο χρεος την ωρα που δημιουργουμε ενα νεοτερο και μεγαλυτερο χρεος
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ουτε 2 ποστ δεν σου πηρε! χαχαχαχαχααχαχχααχχαΒαρεθηκα ηδη.
Δικηγορος δεν εισαι? Οχι καλε σιγα μην πιστευουμαι τετοια σεναρια φαντασιας!Λες να ειναι τοσο βλακούληδες που να πιστευουν οτι πληγωνομαι κιολας?