alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Α καλά και σε είχα για έξυπνο.
Προφανως δεν ειμαι. Αρα να μου τα εξηγεις περισσοτερο.
Α καλά και σε είχα για έξυπνο.
Φανταζεσαι τι θα γινοταν αν αφηνε η ΝΔ τα νοσοκομεια χωρις λεφτα?εγώ θα πρότεινα κρεμάλες απευθείας για τα μέλη της κυβέρνησης, εξορία στο πολυαγαπημένο τους Ισλαμικό κράτος στους βουλευτές της συμπολίτευσης ...
Σε τρωει ο κολος σου αποψε.....!Βρισκεις και τα κανεις ομως..!Φανταζεσαι τι θα γινοταν αν αφηνε η ΝΔ τα νοσοκομεια χωρις λεφτα?
Καθε θανατος 95χρονου στα νοσοκομεια θα χρεωνοταν στον δολοφονο Σαμαρα.
Σιχαματα...
Μην το ξεχασω, για να ειμαστε ξηγημενοι.
Την επομενη φορα που θα παρω απαντηση του τύπου "ναι αλλά οι προηγουμενοι εκαναν αυτο" οταν μιλαμε για κατι που γινεται τωρα, δεν προκειται να απαντησω.
Συζητησεις δεκαχρονου με τα καθρεφτακια δεν θα κανω.
Φανταζεσαι τι θα γινοταν αν αφηνε η ΝΔ τα νοσοκομεια χωρις λεφτα?
Καθε θανατος 95χρονου στα νοσοκομεια θα χρεωνοταν στον δολοφονο Σαμαρα.
Σιχαματα...
Ξεκινησε το κανονι
Αντιπρόεδρος ΕΚΤ: «Δεν θα υπάρξει έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ»
«Είμαστε πεπεισμένοι στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ότι δεν θα υπάρξει έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Βίτορ Κονστάντσιο, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ υπογράμμισε τη στήριξη της κεντρικής τράπεζας για την Ελλάδα.
«Η Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν προβλέπει τυπικά, νομικά τη δυνατότητα εκδίωξης μίας χώρας από το ευρώ. Θεωρούμε ότι αυτό δεν θα συμβεί», πρόσθεσε ο Βίτορ Κονστάντσιο.
Ο κεντρικός τραπεζίτης συζήτησε το ενδεχόμενο μίας χρεοκοπίας της Ελλάδας και της επιβολής ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων, σημειώνοντας ότι τίποτε από τα δύο δεν σημαίνει αναγκαστικά την έξοδο από την Ευρωζώνη.
«Εάν συμβεί μία χρεοκοπία… η νομοθεσία δεν επιτρέπει την εκδίωξη από το ευρώ της χώρας που έχει χρεοκοπήσει», δήλωσε , σημειώνοντας ότι έχει υποδειχθεί στις ελληνικές τράπεζες να μην αυξήσουν την έκθεσή τους στο κράτος για να αποφύγουν «ένα ενδεχόμενο πιστωτικό γεγονός που θα αφορά στο κράτος», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
«Εάν το κράτος χρεοκοπήσει, αυτό δεν έχει αυτόματες συνέπειες όσον αφορά στις τράπεζες, εφόσον οι τράπεζες δεν έχουν χρεοκοπήσει, είναι φερέγγυες και έχουν ενέχυρα που γίνονται αποδεκτά», δήλωσε ο Βίτορ Κονστάντσιο.
«Οι έλεγχοι στην κίνηση κεφαλαίων μπορεί να θεσπισθούν μόνο αν το ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση», επεσήμανε ο Ευρωπαίος τραπεζίτης, προσθέτοντας ότι πρέπει να είναι προσωρινοί και για εξαιρετική κατάσταση.
«Όπως είδατε στην περίπτωση της Κύπρου, οι κεφαλαιακοί έλεγχοι δεν σήμαναν την έξοδο από το ευρώ», σημείωσε το στέλεχος της ΕΚΤ.
Κατα τον καλο μου φιλο pgp74 ειστε ευκολοι αντιπαλοι και κάνω εδω τον τζαμπα μαγκα.Σε τρωει ο κολος σου αποψε.....!Βρισκεις και τα κανεις ομως..!
Αλλος απο εδω που με σκεφτεται οταν λειπω ;)
Ο αλλος εδω ξοδεψε τρια λεπτα απο τη ζωη του για να φτιαξει μονταζ για χαρη μου
Aφου δεν σε ξεφτυλιζει...αλλα και να το κανει παλι εδω θα εισαι. Οποτε τσαμπα κοπος!Κατα τον καλο μου φιλο pgp74 ειστε ευκολοι αντιπαλοι και κάνω εδω τον τζαμπα μαγκα.
45second μου πηρε τα οποια τα απολαυσα γελονταςΟ αλλος εδω ξοδεψε τρια λεπτα απο τη ζωη του για να φτιαξει μονταζ για χαρη μου
Το μπου ειναι μαγικο...
Κατα βαθος ξερω ομως οτι ολοι σας, κι εσυ, κι ο Μεμος, κι ο pgp, ολοι με αγαπατε ;)Aφου δεν σε ξεφτυλιζει...αλλα και να το κανει παλι εδω θα εισαι. Οποτε τσαμπα κοπος!
Τις πολιτικες σου αποψεις δεν γουσταρω. Εσενα προσωπικα δεν σε ξερω για να εχω αποψηΚατα βαθος ξερω ομως οτι ολοι σας, κι εσυ, κι ο Μεμος, κι ο pgp, ολοι με αγαπατε ;)
Ο Σαμαρας ουτε αυτα δεν ειχε καταφερει να μαζεψει ΞΕΦΤΥΛΕΣακόμη μια επιτυχία της αριστερής διακυβέρνησης...
".....η κυρία Βαλαβάνη τόνισε ότι τα χρέη προς το κράτος ανέρχονται συνολικά σε 77 δις ευρώ εκ των οποίων μόλις τα 2,2 δισ ευρώ έχουν μπει σε ρύθμιση!"