Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εσυ ρε Ελληναρα αφησε μεσα 100Ε που εισαι πατριωτακι.
Εσύ τώρα που βγήκε ο Σύριζα τα σήκωσες ή τα χες πάρει από πριν;
Εσυ ρε Ελληναρα αφησε μεσα 100Ε που εισαι πατριωτακι.
Θελεις δλδ να μου πεις πως ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ φοβουνται εναν αναπηρο τυφλο πρωην τρομοκρατη. Σαν να λεμε δλδ ειναι ο Ελληνας bin lanten. Ελα ρε τυπε τωρα...!φιλε δεν ειναι το ιδιο ο ξηρος μπορει να οργανωσει τρομοκρατικες ενεργειες ακομα και αν δεν βλέπει ετσι λενε οι αμερικανοι και συμφωνω με την αποψη τους διοτι στην τρομοκρατια εχουν πολυ μεγαλυτερη εμπειρια και αρχειο απο εμάς. Ε δεν τα ξερουμε και ολα αλλα καποιοι νομιζουν οτι τα ξέρουν ε για μενα ειναι οι μεγαλυτεροι βλακες αυτοι.
Ουτε εγω για το μεταναστευτικο αλλα καπου εχουν δικιο. Τι τους κραταμε εδω? Τι ειμαστε? Φτιαξαμε φυλακες και τους βαλαμε εκει. ΜΕΤΑ ΤΙ?????
Τωρα για τον Ξηρο με εαν αληθευει οτι εχει 90%+ αναπηρια τι τον θελουν στην φυλακη? Βραχιολακι και σπιτι του.
Τωρα στην οικονομια θα δειξει που θα κατσει η μπιλια
Θελεις δλδ να μου πεις πως ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ φοβουνται εναν αναπηρο τυφλο πρωην τρομοκρατη. Σαν να λεμε δλδ ειναι ο Ελληνας bin lanten. Ελα ρε τυπε τωρα...!
Γιατι εβγαλα εγω την ουρα μου απεξω? Αλλα μονο εμεις πληρωνουμε την νυφη και αυτοι που φταινε εχουν κατι μυρια εξω τυπε. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ και τωρα το πληρωνουν οσοι φταινε ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Οσο για τις αποδειξεις το ιδιο το κρατος σε κλεβει πρωτο και με την σειρα σου εσυ (και ο καθενας που το κανει)Ναι ρε φιλε αμα δεν εκοβε αλλο και πηγαιναμε ετσι λιγο καιρο ακομα μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση προτιμουσα σαμαρα ουτως ή αλλως τοσο σκατα που τα καναμε τοσα χρονια δεν διορθωνεται με τιποτα η κατασταση ελα ρε μλκ ολοι κλεφτες ειμασταν τωρα ολοι κλεβαμε το κράτος ειτε ψωνιζαμε χωρις αποδειξη ετσι πηγαινε στην ελλαδα το κολπο και βγαινει τωρα ο καθενας και ριχνει τις ευθυνες αλλου μαλακια ειναι αυτο να παραδεχθεις ρε φιλε οτι εφταιξες και εσυ και εγω και ολοι μας.
Γιατι εβγαλα εγω την ουρα μου απεξω? Αλλα μονο εμεις πληρωνουμε την νυφη και αυτοι που φταινε εχουν κατι μυρια εξω τυπε. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ και τωρα το πληρωνουν οσοι φταινε ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Οσο για τις αποδειξεις το ιδιο το κρατος σε κλεβει πρωτο και με την σειρα σου εσυ (και ο καθενας που το κανει)
Προς το παρων δεν τα εχει υπογραψει φαρδια πλατια
Αλλο η ασεβια και αλλο φοβουνται οι αμερικανοι. Για την ασεβεια θα συμφωνησω. Ουτε εγω θα γουσταρα να βγει ο φονιας καποιου δικου μου εξω. Αλλα οχι οτι φοβουνται οι αμερικανοι αυτο δεν μπορω να το δεχτω.Ειναι ασεβεια ρε φιλε στις οικογενειες των θυματων να τον βγαζεις εξω πως το λενε και ειναι και υποκρισια διοτι αυτοι που υποστηριζουν να βγουν εξω οι τρομοκρατες αμα ειχαν σκοτωσει δικα τους ατομα δεν θα ελεγαν το ιδιο. Καταλαβες? ειναι το ταξικο μισος που λεμε δεν υπάρχει ανθρωπιστικος λογος εχουν απολυτο δικιο οι αμερικανοι. Οχι απλα δικιο εγω ειμαι μαζι τους πραγματικα και αμα συνεχισει η κοντρα θα σε κάνουν και να υποφερεις εχουν τον τροπο τους.
Τι διαφορετικο ειπα δλδ?Είσαι σε καλό δρόμο παντως ... μεχρι πριν λιγο καιρο αλλα ελεγες...
Οταν η ιδια η τραπεζα σου εστελνε golden visa εαν ειχες 12000 ευρω εισοδημα και κανενα σπιτακι και κανενα πατρικο στο χωριο ηταν καλα εεε? Δεν φταιει καθολου εκεινη? Δεν την πληρωνουν τυπε οσοι πηραν γαμοδανεια και αλλα τετοια υπεροχα προιοντα η ειχαν 15 καρτες ο καθενας γιατι ελεγε στο δημοσιο ειμαι δεν με κουναει κανεις.Πληρωνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Αυτοι που καλιεργησαν αυτο το μοντελο φταινε και δυστυχως αυτοι τωρα γλεντανε στην υγεια μας. Τα χοντρα πακετα ομως που δεν πληρωθηκαν ποτε δεν τους κυνηγησε κανεις ομως... ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ
40 χρονια γιατι δεν φροντισαν να το αλλαξουν? Φταιει ο κλεφτης που μπηκε στο σπιτι σου η ΕΣΥ που δεν κλειδωσες την πορτα?Ναι γιατι δεν μπορουν να τους πιάσουν ή αναβάλλονται οι δικες με το συστημα το αρχαιο που υπαρχει στην Ελλαδα.
Ναι ρε φιλε αμα δεν εκοβε αλλο και πηγαιναμε ετσι λιγο καιρο ακομα μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση προτιμουσα σαμαρα ουτως ή αλλως τοσο σκατα που τα καναμε τοσα χρονια δεν διορθωνεται με τιποτα η κατασταση ελα ρε μλκ ολοι κλεφτες ειμασταν τωρα ολοι κλεβαμε το κράτος ειτε ψωνιζαμε χωρις αποδειξη ετσι πηγαινε στην ελλαδα το κολπο και βγαινει τωρα ο καθενας και ριχνει τις ευθυνες αλλου μαλακια ειναι αυτο να παραδεχθεις ρε φιλε οτι εφταιξες και εσυ και εγω και ολοι μας.
Εσυ φοροφυγα σκασε δεν παραθεσα δικο σου σχολιο.ρε μαλάκα αύριο μπορεί να σου στείλει κάποιος μισό κιλό κόκα... εσύ επειδή σου την έστειλε πρέπει να την σνιφάρεις ??
μα πόσο μαλάκας μπορείς να είσαι ???
Μαλλον σου αρεσει να σου κουναει το δαχτυλο ο Σοιμπλε η μερκελ να παιρνουν ΑΥΤΟΙ αποφασεις για σενα και οχι αυτοι που θεωρητικα επελεξες να σε εκπροσωπουν. Ποιες μεταρυθμισεις εννοεις? Το ξεπουλημα? Το κοψιμο μισθων/συνταξεων? Το PSI? τα 10 ευρω ανα συνταγη στο γιατρο? Τα 25 ευρω στο νοσοκομειο? Τα γεννοσημα????????? το καλυτερο ΜΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ?????????????Η τις δωρεες στο μεγαρο μουσικης 300 μυριων...και αλλα πολλα!
Και επειδη μου δανειζουν θα μου πουν πως και απο που θα βρω τα λεφτα? Ηρθε ποτε η τραπεζα να μου πει απο που θα κοψω τα λεφτα? ΟΧΙ αρα πως λοιπον αποφασιζει η ΕΕ για το τι μετρα θα παρω? Αλλα μια φορα ειπε και κατι σωστο η τραμουντανοπουστρας οτι δεν αποφασισε η ΕΕ τα μετρα αλλα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Αρα με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν μας θεωρουσαν αξιοπιστους και λογικο πως αυτοι που μας κατεστρεψαν θα μας σωσουν?????? Τωρα θα δειξει τι θα γινει!
ηλιθιο επιχειρημα...σε μια σκοπουμενη επιπλαστη ευδαιμονια,με τεραστιους ρυθμους αναπτυξης,με ΟΝΕ,με τριτογεννη παραγωγη στο φουλ(εμποριο κ υπηρεσιες )ηταν λογικο ο κοσμος να μην μπορει να διαχειριστει την απο φυσικου του ταση για καταναλωση κτλ...δεν εχει να κανει λοιπον με το οτι εστελναν καρτες με 21.5% ΣΕΠΕ+ γαμησιατικα αλλα για ποιο λογο το εκαναν..ρε μαλάκα αύριο μπορεί να σου στείλει κάποιος μισό κιλό κόκα... εσύ επειδή σου την έστειλε πρέπει να την σνιφάρεις ??
μα πόσο μαλάκας μπορείς να είσαι ???
Μην του τα λες ετσι ρε τυπε......ηλιθιο επιχειρημα...σε μια σκοπουμενη επιπλαστη ευδαιμονια,με τεραστιους ρυθμους αναπτυξης,με ΟΝΕ,με τριτογεννη παραγωγη στο φουλ(εμποριο κ υπηρεσιες )ηταν λογικο ο κοσμος να μην μπορει να διαχειριστει την απο φυσικου του ταση για καταναλωση κτλ...δεν εχει να κανει λοιπον με το οτι εστελναν καρτες με 21.5% ΣΕΠΕ+ γαμησιατικα αλλα για ποιο λογο το εκαναν..
Φοβηθηκες δλδ τα 2500 ευρω που εχεις? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δεν παιζει με τιποτα να γινει αυτο τυπε.Μεξικανε οταν βγαινουν και λενε οτι ξέρετε εμεις θα πάρουμε απο τους ΟΤΑ λεφτά μετα τους ΟΤΑ τι θα ακολουθησει δηλαδη? τα δικα μας λεφτά στην τράπεζα? και που ξερω εγω αμα τα λεφτα των πολιτικων ειναι σε ελληνικές τραπεζες? το ξερω? ενα αυτο δευτερον γιατι ο μισθος τους δεν έχει πέσει? τα αμαξια τα έδωσαν? γιατι δεν ειδα και μεγαλη προθυμια. Οποτε οταν θα απαντησεις σε αυτα μετα ελα να μου πεις για IQ