stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Οχι ΝΔ ειχα ψηφισει.
Εκανα λάθος? σαν να εγγραφες θετικα σχολια για τσιπρα...
Οχι ΝΔ ειχα ψηφισει.
Ποιες πουτανες ρε? θα τα κρατησω σε ασφαλες μερος μηπως ξεμεινουμε τελειως και δεν έχουμε να φάμε δεν ειναι πανω απο 2500 ευρω
οποιος μπει σπιτι μου και ειμαι μεσα και τον πετυχω θα τον πεταξω απο το μπαλκονι.
Εκανα λάθος? σαν να εγγραφες θετικα σχολια για τσιπρα...
Ενω η ΝΔ σου ειπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι θα κανει εεε? Ποτε εγινε ακριβως αυτο γιατι δεν θυμαμαι κατι τετοιο...!Οχι ΝΔ ειχα ψηφισει. Δεν θα ψηφιζα ποτε ενα κομμα που δεν σου λεει ξεκαθαρα τι θα κανει. Αν θες να συνεργαστουμε μυστικα απο μενα δεν θα έχεις. Αυτη ειναι μια απο τις κυριες γραμμες μου. Σε ολες τις συναλλαγες.
Οχι τυπε εφοσον τους υποστιριζεις για τους παραπανω λογους αυτοματα γινεσαι και ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ. Τι το περασες εδω? American Bar?Οχι δεν κανεις λάθος. Δεν έχω αλλη επιλογη απο το να ελπιζω στην κυβερνηση και να την υποστηριζω οποιος λέει ή κανει το αντιθετο για μενα ειναι περιεργος διοτι αν δεν ελπιζεις σε αυτους που σε κυβερνανε και σε οδηγουν τοτε οδηγείσαι σε αναρχια ή σε ατοπο. Δεν υπάρχει αυτο. Το οτι ελπιζω σε αυτους αφου βγηκαν ή τους υποστηριζω δεν σημαινει οτι ψηφισα κιολας.
Ενω η ΝΔ σου ειπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι θα κανει εεε? Ποτε εγινε ακριβως αυτο γιατι δεν θυμαμαι κατι τετοιο...!
Οχι τυπε εφοσον τους υποστιριζεις για τους παραπανω λογους αυτοματα γινεσαι και ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ. Τι το περασες εδω? American Bar?
Οχι δεν κανεις λάθος. Δεν έχω αλλη επιλογη απο το να ελπιζω στην κυβερνηση και να την υποστηριζω οποιος λέει ή κανει το αντιθετο για μενα ειναι περιεργος διοτι αν δεν ελπιζεις σε αυτους που σε κυβερνανε και σε οδηγουν τοτε οδηγείσαι σε αναρχια ή σε ατοπο. Δεν υπάρχει αυτο. Το οτι ελπιζω σε αυτους αφου βγηκαν ή τους υποστηριζω δεν σημαινει οτι ψηφισα κιολας.
Μαζι σου. Με δεδομενο τα 5 χρονια που περασαν τι πιστευεις οτι θα βρισκαμε στο τελος?Θα ακολουθουσε την ευρωπαικη γραμμη ρε τυπε 3-4 χρονια ακομα το πολυ και τελος.
Οχι ΝΔ ειχα ψηφισει.
Δεν μας κάνει εντύπωση.
Αν κρίνουμε από το IQ σου, επιβεβαιώνεις τον κανόνα.
Πάρε και τα φραγκοδίφραγκά σου από την τράπεζα σα καμιά μπάμπω 80 χρονών που ούτε το γυμνάσιο δεν έβγαλε, και όταν οι τράπεζες ξεμείνουν από μαρούλι, να καταριέσαι το Σύριζα όπως ο μέσος, κλασικός, μαλάκας, ευθυνόφοβος, παρτάκιας νεοελληνας.
Ενω η ΝΔ σου ειπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι θα κανει εεε? Ποτε εγινε ακριβως αυτο γιατι δεν θυμαμαι κατι τετοιο...!
Ουτε εγω για το μεταναστευτικο αλλα καπου εχουν δικιο. Τι τους κραταμε εδω? Τι ειμαστε? Φτιαξαμε φυλακες και τους βαλαμε εκει. ΜΕΤΑ ΤΙ????? Τωρα για τον Ξηρο με εαν αληθευει οτι εχει 90%+ αναπηρια τι τον θελουν στην φυλακη? Βραχιολακι και σπιτι του. Τωρα στην οικονομια θα δειξει που θα κατσει η μπιλιαδεν συμφωνω μαζι τους στο μεταναστευτικο και στην ασφαλεια πχ βλεπε ξηρο στα οικονομικα δεν εχουν προγραμμα φαινεται αυτο
Προτιμας τον Σαμαρα τυπε? (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΝΔ)Ισα ισα IQ δεν εχει οποιος ψηφιζει κομματα που δεν του παρουσιαζουν ενα ξεκαθαρο προγραμμα παρα τον εξαπατανε με μπλοφες. Οπως πας να φοβισεις και την Ευρωπη τωρα με μπλοφες ουσιαστικα δεν έχεις καποια αλλη πηγη χρηματοδοτησης οποτε ασε το IQ στη θεση του.
Δεν μας κάνει εντύπωση.
Αν κρίνουμε από το IQ σου, επιβεβαιώνεις τον κανόνα.
Πάρε και τα φραγκοδίφραγκά σου από την τράπεζα σα καμιά μπάμπω 80 χρονών που ούτε το γυμνάσιο δεν έβγαλε, και όταν οι τράπεζες ξεμείνουν από μαρούλι, να καταριέσαι το Σύριζα όπως ο μέσος, κλασικός, μαλάκας, ευθυνόφοβος, παρτάκιας νεοελληνας.
Ουτε εγω για το μεταναστευτικο αλλα καπου εχουν δικιο. Τι τους κραταμε εδω? Τι ειμαστε? Φτιαξαμε φυλακες και τους βαλαμε εκει. ΜΕΤΑ ΤΙ????? Τωρα για τον Ξηρο με εαν αληθευει οτι εχει 90%+ αναπηρια τι τον θελουν στην φυλακη? Βραχιολακι και σπιτι του. Τωρα στην οικονομια θα δειξει που θα κατσει η μπιλια
Προς το παρων δεν τα εχει υπογραψει φαρδια πλατιαΕνω ο ΣΥΡΙΖΑ εσκισε τα μνημόνια ψεκασμένε?
Προτιμας τον Σαμαρα τυπε? (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΝΔ)