alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Στο διηνεκέςμεχρι ποτε φτανουν αυτα τα λεφτα λοιπον ,για πες μας εσυ που εχεις αξιοπιστες πηγες..![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Στο διηνεκέςμεχρι ποτε φτανουν αυτα τα λεφτα λοιπον ,για πες μας εσυ που εχεις αξιοπιστες πηγες..![]()
Mέχρι τον ιούνιο δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα εκτός απο τρομοκρατία και προπαγάνδα διαφορων υπο φυλακιση καναλαρχων και κομματοσκυλων. Μετα τον Ιουνιο που θα εχουν μπει τα πρωτα λεφτα απο την πωληση των δικαιωματων του ΦΑ της Ελλαδας, τις προκαταβολες του πουτιν και τη νεα συμφωνια με cosco , εαν κανει ενα απλο σχεδιο αναπτυξης της εσωτερικης οικονομιας και αγορας, δε θα χρειαστει ποτε πια δανεικα απο τοκογλυφους ναζιστες.μεχρι ποτε φτανουν αυτα τα λεφτα λοιπον ,για πες μας εσυ που εχεις πιο αξιοπιστες πηγες...![]()
Τύπε ο leonoro ειναι ενας ακομη απο τους πολυπληθεις υποστηρικτες του Συριζα εδω μεσα, οι οποιοι ομως παραδοξως δεν ψηφισαν Συριζα![]()
![]()
![]()
Ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ τοποθετείται πρώτος ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα
Στο υπουργείο Εξωτερικών σε θέση ειδικού Συμβούλου τοποθετείται εξάδελφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/2/article_61532/sto-upeks-o-ksadelfos-tou-aleksi-tsipra.w_l.jpg[/img[/URL]]
Στο υπουργείο Εξωτερικών σε θέση ειδικού Συμβούλου τοποθετείται εξάδελφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Πρόκειται για τον Γιώργο Τσίπρα ο οποίος είναι διεθνολόγος και αρθρογράφος της εφημερίδας «Αυγή».
Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ο Γιώργος Τσίπρας διορίζεται από 27/01/2014 στο Πολιτικό Γραφείο του σε θέση Ειδικού Συμβούλου κατηγορίας ΠΕ με βαθμό Β και εισαγωγικό ΜΚ.
[img]http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/2/article_61532/upl54f5c64e84f13.jpg[/img[/URL]]
Ο Γιώργος Τσίπρας προαλειφόταν και το 2012 για μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του τότε αντιπροέδρου της Βουλής, Αναστάστιου Κουράκη αλλά με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα δεν είχε προχωρήσει ο διορισμός του.
[URL unfurl="true"]http://www.thetoc.gr/politiki/article/eidikos-sumboulos-sto-upeks-topotheteitai-prwtos-ksadelfos-tou-aleksi-tsipra[/URL]
ξεχειλίζει το ήθος της πρώτης φοράς αριστεράς
[/quote]ο Γιωργος Τσιπρας τυγχανει να ειναι και αξιολογοτατος επιστημονας βεβαια, απο τους καλυτερους στο ειδος του παγκοσμιως...λεπτομερεια που διεφυγε στον συντακτη πληρωμενο κονδυλοφορο... μηπως να το συγκρινουμε με την πεθερα του αδωνι για να μιλησουμε για ηθος?
Ποιες εκλογές τύπε?Οι Γερμανοί τα λένε αυτά, σατυρίζοντας τα ψέματα της Bild και του Σόιμπλε. Μόνο εσείς και τα white trash της Γερμανίας υποστηρίζουν τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν μετά το 2010 και έφεραν τη χώρα στο απόλυτο 0.
Τι θα κάνει ο Τσίπρας; Οχι και πολλά. Τα χρέη Πασόκ - ΝΔ δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια. Οψόμεθα μετά τις προγραμματισμένες εκλογές.
Ποιες εκλογές τύπε?
Σου εχω νεα παντως, το 2013 εκαναν εκλογες οι Γερμανοι και παλι τον Σόιμπλε εξελεξαν υπουργο.
ο Γιωργος Τσιπρας τυγχανει να ειναι και αξιολογοτατος επιστημονας βεβαια, απο τους καλυτερους στο ειδος του παγκοσμιως...λεπτομερεια που διεφυγε στον συντακτη πληρωμενο κονδυλοφορο... μηπως να το συγκρινουμε με την πεθερα του αδωνι για να μιλησουμε για ηθος?
για όλα υπάρχει πάντα μία ή τουλάχιστον μία δικαιολογία... ;)ο Γιωργος Τσιπρας τυγχανει να ειναι και αξιολογοτατος επιστημονας βεβαια, απο τους καλυτερους στο ειδος του παγκοσμιως...λεπτομερεια που διεφυγε στον συντακτη πληρωμενο κονδυλοφορο... μηπως να το συγκρινουμε με την πεθερα του αδωνι για να μιλησουμε για ηθος?
Ε και τι μας νοιαζει εμας τι θα γινει στις εκλογες σε Βρετανια, Ισπανια και Πορτογαλια?Μεγ. Βρετανία, Ισπανία, Πορτογαλία.
Τύπε κι εγω οταν θα γινω πρωθυπουργος θα βαλω τρεις τεσσερις γκομενες μου ειδικους συμβουλους και μετα θα λεω οτι προκειται για αξιολογοτατες επιστημονεςγια όλα υπάρχει πάντα μία ή τουλάχιστον μία δικαιολογία... ;)![]()
εσυ δε θα εμπιστευοσουν περισσοτερο εναν συγγενη σου που καλυπτει τις προϋποθεσεις? που ειναι το περιεργο? Για την πεθερα του αδωνι παντως αβαβ το εκανες ηθικολογε δεξιεΦυσικα θα επαιρνε τη θεση καποιος που εχει τα προσοντα ρε τύπε.
Δεν θα την επαιρνε κανενας μαναβης. Τι επιχειρημα ειναι αυτο?
Απλως αν υπαρχουν ας πουμε δεκα ανθρωποι καταλληλοι να παρουν τη θεση, την πηρε ο ξαδερφος του πρωθυπουργου.
Ολα καλα για σενα φανταζομαι. Ε?
Ε και τι μας νοιαζει εμας τι θα γινει στις εκλογες σε Βρετανια, Ισπανια και Πορτογαλια?
την ροζυ που θα την διοριζες???Τύπε κι εγω οταν θα γινω πρωθυπουργος θα βαλω τρεις τεσσερις γκομενες μου ειδικους συμβουλους και μετα θα λεω οτι προκειται για αξιολογοτατες επιστημονες![]()
Υπουργό οπωσδηποτε.την ροζυ που θα την διοριζες???
αμα βαλεις τις γκομενες σου δε θα σου πει κανεις κουβεντα, αμα βαλεις τον αδερφο σου παροτι πιθανο να αξιζει περισσοτερο τη θεση, κατι ακρομεσοδεξα φασιστακια θα σου την πεσουν ;)Τύπε κι εγω οταν θα γινω πρωθυπουργος θα βαλω τρεις τεσσερις γκομενες μου ειδικους συμβουλους και μετα θα λεω οτι προκειται για αξιολογοτατες επιστημονες![]()
Αργούν οι εκλογες εκει?Ισπανία - Πορτογαλία που γλύφουν τα @@ του Σόιμπλε, καλή ώρα όπως ο Βενιζέλος κλπ τους παίρνουν την 1η κατοικία.