Αυτο το σχολιαζω ξεχωριστα γιατι αξιζει ξεχωριστη αναφορα
Εγω παλι δουλεψα για 1 χρονο σε μαγαζι νεοδημοκρατη ο οποιος με πληρωνε με 700 ευρω(εννοειται χωρις υπερωριες και με ρεπο οποτε του καβλωνε) για δουλεια που αξιζε τουλαχιστον 3 κατοσταρικα παραπανω(3 ποστα δουλευα).
Ηταν μαγκας βαρυς.
"Θα μου δουλευετε για 400 ευρω" ελεγε.
"Θα αυξησω και τις ωρες"......"αν ψηφισετε ποτε τσιπρα θα σας απολυσω"...και αλλα ωραια
Λιγο καιρο μετα πηρε 2 πιτσιρικαδες με 19 ευρω καθαρο μεροκαματο και τους γαμησε τα πεταλα
"αμα σας αρεσει και ευχαριστημενοι να στε, χαρη σας κανω" τους ειπε
Η "λυση" σε τετοιες περιπτωσεις ειναι παντα απλη
Του διελυσα το μαγαζι και εδωσε τουλαχιστον 2 χιλιαρικα σε επισκευες αιρ κοντισιον και συσκευων στο pool bar
(μα αυτοι οι πελάτες τι απροσεκτοι ρε παιδι μου
)
Μια κυριακη εφερα και το σδοε(εννοειται σαν ανωνυμος πελατης
).
Το τσεκ εγραψε οτι ειχε χτυπησει 127 ευρω αποδειξεις. Το ταμειο ειχε βεβαια 900 ευρω
Προσπαθησε να τους προσφερει δωρεαν "διαμονη" για ενα Σ/Κ.
Μαλακια. Δεν ηταν απο τους "δικους του". Ηταν απο τους "δικους μου" της θειας μου(πρωην υπ.Οικονομικων)
Οταν τελικα βρηκα αλλη δουλεια και την εκανα, εστειλα και το Υγειονομικο
Τωρα πλεον ειμαι αλλου και τον αλλο μηνα θα μαι παλι καπου αλλου στα νησια και θα βγαζω αρκετα απο οσα αξιζω(οι Ρωσοι ναναι καλα :-*)
Δεν ειχα πληρωθει υπερωριες για 1 χρονο, αλλα αυτος ειχε πληρωσει καμποσα χιλιαρικα αλλου
Περασα πριν κανα μηνα απο το "μαγαζι". Να πω ενα "γεια" βρε(γιατι εγω αγαπαω τους εργοδοτες μου
)
Ο ερμος κλαιει απ το πρωι εως το βραδυ(σαν εσενα ενα πραμα), πιθανα να μην κοιμαται κιολας.
Το 1 μερσεντικο(απο τα 3 μαξια συνολο) επωληθη οσο οσο
Τοσα ακινητα και δεν μπορουν να πουληθουν ουτε να ενοικιαστουν πλεον. Και χαρατσια για ολα
Πανε τα ονειρα για 4 κατοσταρικα μισθο που θα δινε στους πιτσιρικαδες, τωρα πληρωνει και υπερωριες
Ακουει για το τι παει να κανει ο τσιπουρας στα εργασιακα και ανεβαζει πιεση(σαν εσενα ενα πραμα).
"που θα τα βρει τα λεφτα?"...απο σενα φυσικα μελενιε μου φοβερε εργοδοτη!
Και αν δεν τα βρει και βαρεσουμε διαλυση, τους πιτσιρικδες μην τους φοβασαι.
Εχουν βρεξει κωλο και ειναι μαθημενοι στα δυσκολα πλεον(οπως και ολη η γενια τους αναγκαστικα)
Εσεις βρε ερμα που δεν δουλεψατε ποτε και τα βρηκατε ετοιμα τι θα κανετε? Πανε οι επιχειρησεις, πανε τα μεγαλεια, πανε οι αρχοντομαγκιες και τα μερσεντικα
Δυσκολοι καιροι για νοικοκυραιους νεοδημοκρατες. Νεοι καιροι, νεα ηθη