memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
to zoygkla σου κανει? ή να ψαξω στο σαϊτ της νεας δημοκρατιας?αααα μάλιστα... το λέει το defencenet...
to zoygkla σου κανει? ή να ψαξω στο σαϊτ της νεας δημοκρατιας?αααα μάλιστα... το λέει το defencenet...
Σανός με τζατζίκι τύπεαααα μάλιστα... το λέει το defencenet...
τύπε αμφιβάλεις;
η δυναμική του Πορδέμος ανακόπηκε και είναι 3ο κόμμα σταθερά...
η Λεπέν δεν ανεβάζει ποσοστά πλέον...
και ο Φάρατζ παίρνει τον κατήφορο...
Η ανεργια τον Δεκεμβριο ηταν 25,9%.
Και τωρα ειναι 28%.
Ενταξει, το ξερουμε οτι εισαι Συριζα και προσπαθεις να το παιξεις "αντικειμενικος" αλλά βλεπεις, θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.
Εβδομηντα μερες εχουμε Συριζα και ηταν αρκετες για να καταστρεψει τα παντα. Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο, οταν τα κανεις ολα ΛΑΘΟΣ.
Τα 600 ευρω τα αφηνω για οσους παραγουν για 600 ευρω.
Εγω παραγω παραπανω και θα παρω παραπανω γιατι τα αξιζω. Και λογω ικανοτητας και λογω εργατικοτητας. Και ο οικοδομος μπορει να δουλευει ολη μερα αλλά σιγουρα δεν θα παρει οσα εγω.
Γιατι αυτο που κανω εγω, αξιζει για παραπανω.
Γιατι ΜΠΟΡΕΣΑ.
Αυτα τα ισοπεδωτικα "ολοι να παιρνετε τα ιδια" κλπ κλπ "και τι φταινε οι νεοι" κλπ κλπ τα ακουω βερεσε.
Οσο για αυτους που θα μπουκαρουν στα σπιτια και δεν θα μεινει κολυμπηθροξυλο, τα ακουω επί χρονια και ακομη περιμενω να δω τους επαναστατες να ερχονται. Εχω και φοντανάκια στο χωλ για να τους κερασω αλλά δεν ερχονται ρε παιδι μου. Κοιτανε μαλλον μπας και διοριστουν στο Δημοσιο τωρα που αλλαξε η κατασταση
to zoygkla σου κανει? ή να ψαξω στο σαϊτ της νεας δημοκρατιας?
Ναι αλλά απο "πηγές" διαρρέεται ότι θα παρει προκαταβολη 10 δις ευρω απο τα κερδη του αγωγού τύπε (για 20 χρονια δηλαδη)Πηγε στην μοσχα με την περιστερα ..ουτε δανεικα ουτε αρση των προιοντων ουτε φρι βιζες...
αυτό ακριβώς έλεγα στο τύπο, τύπε!Τύπε δεν είπαμε πως ο Τσίπρας αλλάζει την Ευρώπη;
οσο νυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει
""Πακέτο" 10 δισ. ευρώ "εδώ και τώρα" από τη Ρωσία υπό την μορφή προκαταβολών για το φ.α. - "Βαθιά ανάσα" στην οικονομία"
Σανός με τζατζίκι τύπε
Ούτε ενα παραμυθι δεν μπορουν τύπε να διαδωσουν σωστα.σε καποια αλλα site διαβασα για 1,5-1,8 δις
παιζουν πολυ οι τιμες ;)
Τι φανατικος τύπε, ανηκει στην χορεία των μελων του μπου που στηριζουν δυνατα Συριζα αλλά (παραδοξως) δεν τον ψηφισανΣοβαρέψου!!
Το αντιλαμβάνομαι ως είσαι φανατικός, αλλά υπέθετα όχι και μικρόνους!
Και για πες πότε προβλέπεται αυτό το "εδώ και τώρα"; (Άλλο κλεμένο, από τον ΑΓΠ αυτό.)
Ούτε ενα παραμυθι δεν μπορουν τύπε να διαδωσουν σωστα.
Προκαταβολη ως το 2019, σημαινει για 3-4 χρονια.
Απο 500 εκατομμυρια που ειναι τα κερδη το χρονο, μας κανει 1,5-2 δις το πολυ.
Πούτσες μπλε δηλαδη.
Και σιγα μην ισχυει κιολας. Για μαλακες τους περασες?
Εδω τύπε γραφεται οτι θα παρουμε 10 δις και θα ειναι τεραστια ανασα ρευστοτητας εν οψει eurogroup του....Απριλιου.Πολύ σοβαρά βάζω στοίχημα πως εντός του 2015 δεν θα πάρουμε ούτε 100.000 ευρώ ως προκαταβολή! Υπάρχει κάποιος υποψήφιος; Πέντε χιλιαρικάκια το στοίχημα! 5% δεν είναι το επίσημο ποσοστό των μιζών;
Δηλαδη αν αντιλαμβανομαι ορθώς.Δηλαδή ούτε ένα ευρώ δεν θα πάρουμε, διότι ο αγωγός αυτός δεν θα φτιαχτεί διότι δεν υπάρχουν τα λεφτά για να φτιαχτεί, αλλά για να λέμε κάτι...