jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Πριν η μετα την εξεταστικη?
ποια εξεταστικη ρε προβατο ;
το θεαμα αντι αρτου της ροζ χουντας;
Λυσε μου μια απορια πριν της εκλογες υποστιριζες τον Βενιζελο...οταν κατεβηκε ο ΓΑΠ αλλαξες στρατοπεδο. Σημερα εισαι με Βενιζελο η με ΓΑΠ?ποια εξεταστικη ρε προβατο ;
το θεαμα αντι αρτου της ροζ χουντας;
Kαι ποιος σου ειπε ρε βλακα οτι οποιος εχει επικαρπια δεν πληρωνει??????? Μοιραζεται ο φορος αχχαχααχχχααχαχχααχαχχααχαχαχαχαχα
Δικο σου τεχνασμα ειναι αυτο? αχχααχχααχ δεν πειραζει ΕΑΝ ισχυει θα αλλαξει τωρα. Περιμενε λαμογιο φοροφυγασε τι πράγμα μοιράζεται...?? η αντικειμενική όταν είναι σπασμένο σε ψιλή κυριοτητα και επικαρπία πέφτει στο 60% της κανονικής... λες να μην κατέχω από τέτοια 35 χρόνια στην πιάτσα ?? εσένα περιμένω ή τον τσιπούρα ??
Λυσε μου μια απορια πριν της εκλογες υποστιριζες τον Βενιζελο...οταν κατεβηκε ο ΓΑΠ αλλαξες στρατοπεδο. Σημερα εισαι με Βενιζελο η με ΓΑΠ?
για να έχουμε καλό ρώτημα από την εξεταστική τι ακριβώς περιμένεις εσύ ??
Oταν βγει το πορισμα ρωτησε με εαν ειμαι ικανοποιημενος..!για να έχουμε καλό ρώτημα από την εξεταστική τι ακριβώς περιμένεις εσύ ??
Δικο σου τεχνασμα ειναι αυτο? αχχααχχααχ δεν πειραζει ΕΑΝ ισχυει θα αλλαξει τωρα. Περιμενε λαμογιο φοροφυγα
Oταν βγει το πορισμα ρωτησε με εαν ειμαι ικανοποιημενος..!
τι να εχει ρε???? παπαρια, ζητουλας ειναιEχεις κατι ακινητα στην Ελλαδα ετσι δεν ειναι?
ρε μεγαλε εισαι κολητος του ΠΡΕΚΑ!!!! γιατι φαινεσαι πολυ πατριωτης μωρε αδερφακη μουγελα προβατο
ο δροσερος του γαργαλιστηκε η σουφρα και χυνει
Τσακαλώτος στο Bloomberg: Ολοι ξέρουμε τι θα συμβεί αν δεν συμφωνήσουμε με τους εταίρους
Για την ανάγκη να υπάρξει συμφωνία μέχρι τις 24 Απριλίου μίλησε ο... αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg ο κ. Τσακαλώτος τόνισε ότι η συμφωνία θα καταστήσει δυνατή την εκταμίευση των υπόλοιπων δόσεων, αλλά και την άρση των περιορισμών από την ΕΚΤ.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σημέιωσε ότι «Καμία οικονομία δεν μπορεί σε βάθος χρόνου να αναχρηματοδοτήσει το χρέος της από ίδιες πηγές δίχως να δανείζεται είτε από τον ιδιωτικό είτε από τον δημόσιο τομέα».
Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνηση εργάζεται για το καλό σενάριο προσθέτοντας με νόημα ότι «όλοι ξέρουν τι θα συμβεί αν δεν επιτευχθεί συμφωνία στις 24 Απριλίου».
αποκαμμενε ετοιμασου εσυ και ολα τα προβατα για το 3ο μνημονιο
να δεις γελιο που θα πεσει
γιατι φαινεσαι πολυ πατριωτης μωρε αδερφακη μου
Oταν βγει το πορισμα ρωτησε με εαν ειμαι ικανοποιημενος..!
Ο πρωθυπουργός επισήμανε πως «Στόχος αυτής της επιτροπής είναι να χυθεί άπλετο φως στις σκοτεινές πτυχές αυτής της πενταετίας» εξηγώντας ότι υπάρχουν τεράστια ερωτηματικά.τωρα σε ρωτάω... τι ακριβώς πόρισμα περιμένεις και με τι θα είσαι ευχαριστημένος ??