Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ψοφα εσυ βρωμοσκυλο με πονους μαλιστα....αρχιδι
Αβροτης, συνηθισμένη στο μπου...
ψοφα εσυ βρωμοσκυλο με πονους μαλιστα....αρχιδι
Kι εγω γουσταρω, γιατι πηγαν και ψηφισαν Συριζα.Μακαρι να το κανει...ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
βρε αγαμητα ολοι σεξιστικα αστεια ε???? ελα ρουφα την ψωλη μου λοιπον και να χαρεις τον πακη σου
αποκαμμενε η ροζ συμμορια
Μακαρι να το κανει 60% αλλα ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣKι εγω γουσταρω, γιατι πηγαν και ψηφισαν Συριζα.
50% φορο να τους παρει, στα ζωα.
Μακαρι να το κανει 60% αλλα ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ
Ας μου παρει το 60% απο το ΤΙΠΟΤΑ60% σε ότι έχεις θα σου πάρει...
τις φωτογραφιες δεν τολμας να τις παραθεσεις
ροζ γλιτσες δουλοπροσκυνημενοι οσφυοκαμπτες στην ροζ συμμορια
ανθελληνες προδοτικα ανθρωπακια
Ας μου παρει το 60% απο το ΤΙΠΟΤΑ
Δεν εχω ρε παπαρα τιποτα. Ειμαι ο τελευταιος στην λιστα που θα κοιταξει να εισπραξει. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣόλο και κάτι θα βρεί να σου πάρει... λίγο από το τσαρδί, λίγο από το ταμείο της ημέρας...
Δεν εχω ρε παπαρα τιποτα. Ειμαι ο τελευταιος στην λιστα που θα κοιταξει να εισπραξει. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ
Δεν εχω ρε παπαρα τιποτα. Ειμαι ο τελευταιος στην λιστα που θα κοιταξει να εισπραξει. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ
Eχεις κατι ακινητα στην Ελλαδα ετσι δεν ειναι?από μένα και να θέλει (που θέλει) δεν μπορεί... δεν υπάρχει τίποτε απολύτως στην Ελλάδα... ούτε ευρώ...
Κανε την πραξη 26% απο 0 ποσο ειναι????? χαχαααχΘυμαμαι πως εσκουζες για το 26% παπαρα.... πλερωωωωωωωωωωω
Πριν η μετα την εξεταστικη?να δεις γελιο που θα πεσει
Eχεις κατι ακινητα στην Ελλαδα ετσι δεν ειναι?
Kαι ποιος σου ειπε ρε βλακα οτι οποιος εχει επικαρπια δεν πληρωνει??????? Μοιραζεται ο φορος αχχαχααχχχααχαχχααχαχχααχαχαχαχαχαόχι πλέον ... πήγανε στα παιδιά... επικαρπίες μόνον