apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Θα εισαι εδω τυπε?θελω να δω τις φατσες των αριστερων στις 26....ολοι με τα μουτρα κατω !! σκυμμενα κεφαλια !!
Θα εισαι εδω τυπε?θελω να δω τις φατσες των αριστερων στις 26....ολοι με τα μουτρα κατω !! σκυμμενα κεφαλια !!
Παιξε 100 ευρω να παρεις 550.
Φίλε και ο Άλεξ ήταν σίγουρος αλλά του πήρε τον τίτλο ο τραμου .... :Sδεν το λεω...ειμαι σιγουρος !
Θα εισαι εδω τυπε?
δεν ασχολουμαι με χαζοστοιχηματα...το μονο στοιχημα ειναι να σωθει η χωρα...και για να γινει αυτο πρεπει να βγει ο Σαμαρας...και θα βγει...
Κανεις λαθος. Εγω εξεταζω κυριως τις μετακινήσεις ψηφοφορων και την προελευση των αναποφασιστων.οι προβλέψεις σας κύριοι είναι αντιγραφή των γκάλοπ.
με την ιδιαίτερη προτίμηση καθενός.
μόνο που έχουν μια τρύπα: των αναποφάσιστων.
κάντε αθροίσεις και πείτε που πάνετα υπόλοιπα.
η δικη μου προβλεψη εχει και τους αναποφασιστους μεσαοι προβλέψεις σας κύριοι είναι αντιγραφή των γκάλοπ.
Οπως εχω πει και θα ξαναπω δεν θα ειμαι εδω εαν βγει ψευτης ο Συριζα γιατι δεν μαρεσει να γινω αλεξ και σαν εσενα.δεν χανομαστε...ελπιζω να δωσεις το παρον και να μην εισαι εξαφανισμενος εκεινη την ημερα...
Φίλε και ο Άλεξ ήταν σίγουρος αλλά του πήρε τον τίτλο ο τραμου .... :S
Ρε πάπια εσύ που τα ξέρεις αυτά , αυτός που βάζει καρότα στον κώλο του θα είναι υποψήφιος ?οι προβλέψεις σας κύριοι είναι αντιγραφή των γκάλοπ.
Ναι, θα είναι υποψήφιος από ό,τι ακουσα σημερα.Ρε πάπια εσύ που τα ξέρεις αυτά , αυτός που βάζει καρότα στον κώλο του θα είναι υποψήφιος ?
Αφου εισαι σιγουρος. Οριστε σου εδωσα μια ευκαιρια να βγαλεις λεφτα αφου εισαι σιγουρος οτι θα βγει πρωτη η ΝΔ. Με 100 ευρω βγαζεις 550. Καλο δεν νομιζεις?δεν ασχολουμαι με χαζοστοιχηματα...το μονο στοιχημα ειναι να σωθει η χωρα...και για να γινει αυτο πρεπει να βγει ο Σαμαρας...και θα βγει...
Ακους τι κανει και ο Συριζα εκτος απο τον Σαμαρα? Ποτε προλαβαινεις?Ναι, θα είναι υποψήφιος από ό,τι ακουσα σημερα.
Α τοσο γενναιος. Όχι μονο θα μας τον εχεις φορτωσει, αλλά δεν θα εισαι κι εδώ να τ' ακουσεις.Οπως εχω πει και θα ξαναπω δεν θα ειμαι εδω εαν βγει ψευτης ο Συριζα γιατι δεν μαρεσει να γινω αλεξ και σαν εσενα.
αυτον παντως τον εχουν αποσυρει απο το προσκηνιο με συνοπτικες διαδικασιες.Ρε πάπια εσύ που τα ξέρεις αυτά , αυτός που βάζει καρότα στον κώλο του θα είναι υποψήφιος ?
Όλα τα προλαβαίνω. Και γυναικες, και δουλεια, και ειδήσεις, και μπου κομ. Όλα.Ακους τι κανει και ο Συριζα εκτος απο τον Σαμαρα? Ποτε προλαβαινεις?
Λαθος. Θα είναι υποψήφιος.αυτον παντως τον εχουν αποσυρει απο το προσκηνιο με συνοπτικες διαδικασιες.
Εχω αξιοπρεπεια ρε γαλαζια κατσαριδα. Δεν υπερασπιζομαι εναν αποδεδειγμενα αποτυχημενο πρωθυπουργο με 1,5 εκ ανεργους κτλπ κτλπ κτλπ και να με κραζει ολο το μπου σαν εσεναΑ τοσο γενναιος. Όχι μονο θα μας τον εχεις φορτωσει, αλλά δεν θα εισαι κι εδώ να τ' ακουσεις.
Την ντριμ τιμ των πισωγλέντηδων θα κατεβάσει ο πούστης ο Τσίπρας, με τόσες αδελφές πως να μην κερδίσει ......Ναι, θα είναι υποψήφιος από ό,τι ακουσα σημερα.