Επισκέπτης
μια χαρά θα τα παίρνεις... η συλλογική σύμβαση λέει για όλους... αν δεν σου τα δίνουν να κάνεις απεργία και διαδήλωση...
αναφερεται μονο για τους εργατες στα λιγνιτορυχεια
μια χαρά θα τα παίρνεις... η συλλογική σύμβαση λέει για όλους... αν δεν σου τα δίνουν να κάνεις απεργία και διαδήλωση...
τυπε το νικ μπορει να αναφερεται σε σπουργιτι, στον πουτσο η στον τακη οικονομοπουλοδημοκρατης βλεπω αναπολεις και εποχες 7ετιας να φανταστω αμα κρινω απο το νικ σου
καλα τωρα περα απο την πλακα
καλο ειναι αμα εισαι ανεργος που θα βρεις δουλεια
θα παντελονιαζεις κανα 1000αρικακι;
τι σου ειπανε;
τυπε το νικ μπορει να αναφερεται σε σπουργιτι, στον πουτσο η στον τακη οικονομοπουλο
ειδικα στην ελλαδα με οσα εχουμε ζησει τη μεταπολιτευση απο διαδηλωσεις, επεισοδια και καταστροφεςεσυ τι πιστευεις???? αμα επικροτεις τη βια της αστυνομιας απεναντι σε ειρηνικες διαδηλωσεις?????
Όλοι θα το πάρουν σταδιακά. Απλά αρχίζουν από τα εργοστάσια.
Μέχρι και ο χοντρός ζητάει να το δώσεις στους αναξιοπαθούντες και να δείξεις κοινωνική αλληλεγγύη:
www.iefimerida.gr/news/194447/filis-i-genop-dei-na-dosei-poso-apo-epidoma-sitisis-gia-tin-anthropistiki-krisi#ixzz3W0LqHWvD]Φίλης: Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να δώσει ποσό από το επίδομα σίτισης για την ανθρωπιστική κρίση[/url]
Χλωμό πάντως το βλέπω να γίνεται αν κρίνουμε από εσένα.
8 μηνη συμβαση και μετα ταμειο ανεργιας για 5 μηνες και φυσικα ο μισθος ποιο κατω απο το ποσο που αναφερεις και χωρις δωρα που ισχυουν στον ιδιωτικο τομεα
ειδικα στην ελλαδα με οσα εχουμε ζησει τη μεταπολιτευση απο διαδηλωσεις, επεισοδια και καταστροφες
θα επρεπε να επιτρεπεται η διαδηλωση μονο πανω στα πεζοδρομια με επιτηρηση απο πανοπλα ματ και οποιος ξεμυταει να τον βαζουν γυρω γυρω ολοι στη μεση ο μανωλης και να του ριχνουν 7 μπαουλα ξυλο
Μπα.
Μου θέλεις και δώρα.
Τίποτε άλλο;
Όλοι θα το πάρουν σταδιακά. Απλά αρχίζουν από τα εργοστάσια.
Μέχρι και ο χοντρός ζητάει να το δώσεις στους αναξιοπαθούντες και να δείξεις κοινωνική αλληλεγγύη:
www.iefimerida.gr/news/194447/filis-i-genop-dei-na-dosei-poso-apo-epidoma-sitisis-gia-tin-anthropistiki-krisi#ixzz3W0LqHWvD]Φίλης: Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να δώσει ποσό από το επίδομα σίτισης για την ανθρωπιστική κρίση[/url]
Χλωμό πάντως το βλέπω να γίνεται αν κρίνουμε από εσένα.
η αναπνοη επιτρεπετε??? μηπως η συναθροιση να ειναι κατω τον 3 ατομων????δημοκρατης δεν θελω να σε τρομαξω αλλα το συνταγμα των ελληνων προβλεπει οτι οι ελληνες πολιτες εχουν δικαιωμα στην ειρηνικη διαδηλωση στη διαμαρτυρια στη πορεια
Εν τω μεταξυ μου ελεγε γνωστος μου που δουλευε στη ΔΕΔΔΗΕ μεχρι προτινος με συμβαση,οι τιμες στο κυλικειο ηταν πολυ χαμηλες.Χαρακτηριστικα με 0.30 επαιρνες ελληνικο(διπλο ετσι) με ) 0.60 καπουτσινο και με 1.5 ευρω Σαντουιτσαρα.Θα παιρνει και για το σπιτι για βραδυνο ο Χιπποακης με το 6ευρωέτσι λες εσύ.. .οι συνδικάλες και ο φωτόπουλος λένε άλλα
και αυτο απο που το κρινεις ξερεις σε τι δρασεις αλληλεγγυης εχω συμμετασχει που εχω βοηθησει εθελοντικα 3 χρονια ανεργος που ειμαι????
χεσε μας ρε τυπε με τις ειρηνικες διαδηλωσεις και στον πουτσο μας λουλουδια και γυρω γυρω μελισσεςη αναπνοη επιτρεπετε??? μηπως η συναθροιση να ειναι κατω τον 3 ατομων????δημοκρατης δεν θελω να σε τρομαξω αλλα το συνταγμα των ελληνων προβλεπει οτι οι ελληνες πολιτες εχουν δικαιωμα στην ειρηνικη διαδηλωση στη διαμαρτυρια στη πορεια
ε θα σας το εξομολογηθω δεν κρατιεμαιΕν τω μεταξυ μου ελεγε γνωστος μου που δουλευε στη ΔΕΔΔΗΕ μεχρι προτινος με συμβαση,οι τιμες στο κυλικειο ηταν πολυ χαμηλες.Χαρακτηριστικα με 0.30 επαιρνες ελληνικο(διπλο ετσι) με ) 0.60 καπουτσινο και με 1.5 ευρω Σαντουιτσαρα.Θα παιρνει και για το σπιτι για βραδυνο ο Χιπποακης με το 6ευρω
η αναπνοη επιτρεπετε??? μηπως η συναθροιση να ειναι κατω τον 3 ατομων????δημοκρατης δεν θελω να σε τρομαξω αλλα το συνταγμα των ελληνων προβλεπει οτι οι ελληνες πολιτες εχουν δικαιωμα στην ειρηνικη διαδηλωση στη διαμαρτυρια στη πορεια
και αυτο απο που το κρινεις ξερεις σε τι δρασεις αλληλεγγυης εχω συμμετασχει που εχω βοηθησει εθελοντικα 3 χρονια ανεργος που ειμαι????