Επισκέπτης
ελα ρε τυπε τι λεει η δουλεια στην ΔΕΗ ?
το μαιο ξεκιναω
ελα ρε τυπε τι λεει η δουλεια στην ΔΕΗ ?
τυπε εσυ εισαι ο δεητζης;
αμα εισαι εσυ, κακως του ειπα του αλλου του περιγελου για τα τροφεια, εσενα επρεπε να τα σουρω
ειστε και πολλοι βλεπεις και σας μπερδευω
τυπε για να το λες κατι θα ξερεις :Sτυπε προσεξε μην καταληξεις σε καμια αντρικη αγκαλια :S
καλα τωρα περα απο την πλακαακομα ειμαι ανεργος απλα ειμαι επιτυχοντας του ασεπ συμβασιουχος στη ΔΕΗ που ξεκιναω την 1 μαιου επισης δεν θα λαμβανω τα τροφεια καθως ειμαι διοικητικος υπαλληλος
το μαιο ξεκιναω
Τι εχεις προσφερει στην πλειοψηφια τις κοινοτητας εδω μεσα και στην ενημερωση του σιτε των μπουρδελιαρηδων???????????? Θες να ψαξω κριτικες σου (ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ) να μαθουμε??????? Κλωνε? Απαντα εαν μπορεις αυτα που σε ρωταω
ακομα ειμαι ανεργος απλα ειμαι επιτυχοντας του ασεπ συμβασιουχος στη ΔΕΗ που ξεκιναω την 1 μαιου επισης δεν θα λαμβανω τα τροφεια καθως ειμαι διοικητικος υπαλληλος
τυπε για να το λες κατι θα ξερεις :S
θα αναλαβει ο φωτοπουλος τυπε και θα τους γαμησει τα ραμματα μεχρι να τα δωσουν σε ολουςμια χαρά θα τα παίρνεις... η συλλογική σύμβαση λέει για όλους... αν δεν σου τα δίνουν να κάνεις απεργία και διαδήλωση...
θα παίρνεις και επίδομα σίτισης παίκτη μου ??
τυπε που το βρηκες το ξαδερφακι μου ? :S
λες να ειναι πιο μεγαλο απο το δικο σου?
ακομα ειμαι ανεργος απλα ειμαι επιτυχοντας του ασεπ συμβασιουχος στη ΔΕΗ που ξεκιναω την 1 μαιου επισης δεν θα λαμβανω τα τροφεια καθως ειμαι διοικητικος υπαλληλος
από το δικό σου είναι σίγουρα πάντως... στις φυλακές τα τροφεία είναι 3 ευρώ την μέρα και στα ψυχιατρεία 2...
καθε φορα που ενα ματατζιδικο γκλοπ κατεβαινει με δυναμη στα παϊδια καποιου αναρχοαπλυτου ενα αισθημα αγαλιασης με περιλουζει
ησουν και συ φυλακα και ψυχιατρειο τυπε? :S
και να μην ξεχνάς το μισάωρο διάλλειμα... μην τυχόν και σου το φάνε... είναι κάτι κουφάλες αυτοί οι συριζαίοι...