(1) είσαι ο hippoaki και ας μην το παραδέχεσαι...
λοιπον για να τελειωνουμε ειμαι αλλος χρηστης αν θες πιστευε και οτι ειμαι ο ναπολεοντας
(2) είπα ότι το συγκεκριμένο δεν έχει κρεβάτια αλλά υπάρχουν πολλά άλλα που έχουν... τα κρεβάτια φτάνουν και περισσεύουν... τώρα αν θέλουν να είναι σε μονόκλινα ας πάνε να βρούνε μόνοι τους
πηγες κατι εμπιστο καμια μαρτυρια αστεγου
(3) για τα ρούχα και τα παπούτσια γελάμε.... τι άλλο να σου πώ... αν θέλεις πάνε πάρε εσύ με τους δικούς σου παράδες... εγώ αυτό που μπορώ να δώσω είναι ρούχα που δεν χρησιμοποιώ
εγω δεν ειμαι το κρατος ολοι ημαστε το κρατος και πρεπει να παρεχει μια αξιοπρεπεια στους μη εχοντες
(4) βαρέθηκα με τα μαλακισμένα βίντεο
λογικο βλεπεις την αληθεια καταματα και προσπαθεις να πεις το ασπρο μαυρο
(5) στην Λέσβο η γιαγιά πέθανε από σόμπα που την είχε μια ζωή και με αυτήν ζεσταινόταν σε όλη της την ζωή όπως με σόμπες θερμαινόντουσαν και οι γονείς μας... και ρεύμα είχε κανονικά στο σπίτι της...
πηγη
ειδηση [size=18pt]Εν τω μεταξύ, πέθανε χθες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλευόταν 75χρονη από το Κεράμι της Λέσβου. Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά στο σπίτι της, η οποία προήλθε από μαγκάλι, που η ηλικιωμένη γυναίκα χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί, αφού όπως έγινε γνωστό, [size=22pt]εδώ και ένα χρόνο της είχαν κόψει ηλεκτρικό ρεύμα[/size], λόγω χρέους.
[/size]
τα ίδια και τα ίδια μας έπρηξες τ'αρχίδια... τόσα έχει το κράτος τόσα δίνει... αμα θες να δώσει παραπάνω πες να κόψει τους μισθούς των ΔΥ που πληρώνει ή τις συντάξεις που επίσης πληρώνει να δώσει.. εκτός αν θες για παράδειγμα να βάλει καμμιά έκτατη εισφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες... πάντως τα δάνεια θα τα πληρώνει γιατί πρέπει να τα πληρώνει...
δηλαδη οι εχοντες τον πλουτο στην ελλαδα ειναι ΔΥ και οι συνταξιουχοι και οι μικροεπαγγελματιες
εφοπλιστες βιομηχανοι εξαγωγεις μετοχοι πολυεθνικων καναλαρχες αυτοι στο απυροβλητο