gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Έχουμε λευφτα στο εξωτερικό φίλε, στην Ομόνοια θα είμαστε να πανηγυρίζουμε
Ελα, μαν, κι εσυ μπρουκλης;
Ο Δραγασακης λεει ομως οτι θα ελεγξει τα εμβασματα εξωτερικου :-
Έχουμε λευφτα στο εξωτερικό φίλε, στην Ομόνοια θα είμαστε να πανηγυρίζουμε
ρε χαπάκη (και άσε τα σάπια γιατί κάνεις ακριβώς τα ίδια ορθογραφικά λάθη)...
το συγκεκριμένο είναι για να πάνε να πλυθούνε και να πάρουνε καθαρά ρουχα ή να πλύνουνε τα δικά τους (αλήθεια τις πετσέτες είδα να τις βάζουν σε ένα καλάθι .. κάθεται κανένας από αυτούς να βοηθήσει στο πλύσιμο μετά?)...
και κρεβάτια υπάρχουν (ίσως και πολύ περισσότερα από τους αστεγους) και συσσίτια και τα πάντα...
και τα ρούχα από δωρεές προέρχονται τι θέλεις δηλαδή να τους έχουνε καινούργια από την Escada (δεν ξέρω αν ακόμη υπάρχει) ???
Θα μου κλάσει τα αρχίδια πες του. ;)Ελα, μαν, κι εσυ μπρουκλης;
Ο Δραγασακης λεει ομως οτι θα ελεγξει τα εμβασματα εξωτερικου :-
Θα μου κλάσει τα αρχίδια πες του. ;)
με το χαπακη ειπαμε κουραστηκα να σχολιαζω αυτο με τα ορθρογραφικα δεν το καταλαβα τι σχεση εχω εγω ο χαπακης και τα ορθογραφικα κατανταει βαρετο.
τα κρεβατια που τα ειδες δεν ξερω
τα ρουχα τα ειπα γιατι επρεπε να φροντισει το κρατος και οχι η αλληλεγγυη των πολιτων
επισης δεν εχει νοημα σου δειχνω τα βιντεο και τα βλεπεις με κλειστα τα ματια
ουτε για τις ηλικιωμενη στη λεσβο που καηκε ζωντανη απο μαγκαλι λογο οικονομικης αδυναμιας να πληρωσει το ρευμα σχολιασες αλλα και αυτο ειναι μαλλον απο τη φαντασια μας η φταιει η γρια που δεν δουλεψε πολλυ στη ζωη της
επισης ο τιτλος ειναι αδικος δεν πρεπει να λεγεσε μαλακας αλλα απανθρωπος και αλαζονας αλλα μην ξεχνας πως φτανεις απο τη μια μερια στην αλλη χωρις να το πιστευεις και εσυ ο ιδιος
Γιατί είσαι τσαντισμένος μαν ? Είσαι μήπως άρρωστος ?Καλά κρυφόπουστας κ αρχιδάτος για ανέκδοτο κάνει.
Θα μου κλάσει τα αρχίδια πες του. ;)
Αφού είναι μαλάκες , αν ψάξουν τα εμβάσματα παίζει να βρουν μόνο τους βουλευτές του ΤσιριζαΠες του τύπε πως τα λεφτά δεν τα βγάζουμε με εμβάσματα, αλλά με πολλές επιταγές ποσών κάτω των 50.000 που δεν τις κάνει αλλέρτ το σύστημα και τις καταθέτουμε αυτοπροσώπως στις τράπεζες του εξωτερικού. ;)
Μπέσα το έχω σκευτείΚαι τοτε γιατι δεν εχετε βγει ακομα να κολλατε αφισες του Συριζα;
Αφου καταπως λεει η Σπυρακη με ενα χιλιαρικο θα αγοραζετε ρετιρε στη Βαλαωριτου.
Τυπε μονο στην τσεπη δεν φαινονται τα λεφτα. Με επιταγες και εμβασματα αφηνουν ιχνοςΑφού είναι μαλάκες , αν ψάξουν τα εμβάσματα παίζει να βρουν μόνο τους βουλευτές του Τσιριζα
Πες του τύπε πως τα λεφτά δεν τα βγάζουμε με εμβάσματα, αλλά με πολλές επιταγές ποσών κάτω των 50.000 που δεν τις κάνει αλλέρτ το σύστημα και τις καταθέτουμε αυτοπροσώπως στις τράπεζες του εξωτερικού. ;)
Τυπε μονο στην τσεπη δεν φαινονται τα λεφτα. Με επιταγες και εμβασματα αφηνουν ιχνος
Ίχνος στον κώλο του Δραγασάκη θα αφήσουν.Τυπε μονο στην τσεπη δεν φαινονται τα λεφτα. Με επιταγες και εμβασματα αφηνουν ιχνος
O Τραγκας συνεχιζει τα υπερ Σαμαρα η σταματησε? Εχω καιρο να τον δω..
Τυπε μονο στην τσεπη δεν φαινονται τα λεφτα. Με επιταγες και εμβασματα αφηνουν ιχνος