kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
μιλαει ο Τσιπρας τυποι
:S :S :S :S :S
Τι απαντας μωρε στον καθε μυρωδιά?Μόνο φόρο τύπε; Πολύ light σε βρίσκω!
Εγώ θα έλεγα εξορία σε ξερονήσια, αν μη και ανασκολοπισμό!
Τί λες ρε παπάρα; Τα ΔΙΚΑ μου τα λεφτά θα με ελέγξουν τί θα τα κάνω, αρκεί να τα έχω βγάλει έντιμα.
Από εκεί και μετά τα βάζω σε Ελληνική τράπεζα, σε θυρίδα, σε ξένα επενδυτικά προγράμματα, στο στρώμα μου, ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
Αν το απαγορεύσουν από εδώ και μπρος καλώς, αλλά με αναδρομική ισχύ ούτε στην Βόρεια Κορέα δεν βγαίνουν νόμοι!!
μιλαει ο Τσιπρας τυποι
Οι συνταξιουχοι ειναι 2,7 εκατομμυρια και η μεση συνταξη ειναι 907 ευρω. Τραγικο.το πρόβλημα δεν είναι τι θελει το ιερατειο αλλα πως θα επιβιωσει μια χωρα με 3 εκατ συνταξιούχους, 500 χιλ αναπηρους, 1 εκατ δημοσιους, 1,5 εκατ ανεργους, βαλε και τα παιδια = 1 εκατ εργαζόμενοι μου περισσευουν![]()
τραβας κανα ζορι με τον πρωθυπουργο της χωρας? τι εισαι κανα αναρχοκουμουνι?Προεκλογικο λογο βγηκε να κανει ?
Τι θελει τωρα?
τυπε καλυτερα να δουμε την κληρωση του κινο.πιο πολλα θα κερδισουμε![]()
![]()
![]()
τραβας κανα ζορι με τον πρωθυπουργο της χωρας? τι εισαι κανα αναρχοκουμουνι?
παντως απο οσο ειδα στην ομιλια του δεν καταλαβα οτι θελει να κανει κωλοτουμπα..![]()
![]()
πολυ υπομονη κανουμε με τους αμφισβητιες των παντων, ολοι εχουν γινει κουκουεδες και λενε οχι σε ολα τα υπεροχα μετρα που φερνει η κυβερνηση της επομενης 12ετιας τουλαχιστο, θα προτεινω στον σφο ΠΠο να αρχισουμε σιγα σιγα τις προληπτικες φυλακισεις των εχθρων του εθνους να σφιξουνε λιγακοι οι κωλοιδωσε πονο μπρο![]()
![]()
![]()
![]()
Καταλαβες δηλαδη τι ΘΕΛΕΙ να κανει?παντως απο οσο ειδα στην ομιλια του δεν καταλαβα οτι θελει να κανει κωλοτουμπα..![]()
![]()
πολυ υπομονη κανουμε με τους αμφισβητιες των παντων, ολοι εχουν γινει κουκουεδες και λενε οχι σε ολα τα υπεροχα μετρα που φερνει η κυβερνηση της επομενης 12ετιας τουλαχιστο, θα προτεινω στον σφο ΠΠο να αρχισουμε σιγα σιγα τις προληπτικες φυλακισεις των εχθρων του εθνους να σφιξουνε λιγακοι οι κωλοι![]()
τυπε ειχα κερδισει 6χιλιαρια κινο μια φορα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καιρος ειναι τυπε![]()
![]()
[/URL]![]()
![]()
![]()
![]()
απλα ειναι κωλοφαρδος τυπε ;)πως τυπε?![]()
![]()
![]()
![]()
πως τυπε?![]()
![]()
![]()
![]()
μπορει να παιζει στανταρακια ρεντμαν φτο ;)τυπε με τετοια κωλοφαρδια εχει γονατισει τον οπαπ![]()
![]()
![]()