Να πληρώσουν οι εφοπλιστές που δίνουν λιγότερα στην εφορία απο ναυτικούς. Άδειες στα διαδικτυακα ΜΜΕ και συχνότητες τηλεόρασης να ενοικιαστούν. Έλεγχος λογιστικός του Χρέους. Φόρος σε αλκοόλ καπνίκα τζόγο υπέρ ασφαλιστικού. Πχ Χαρδουβελης έβγαλε εξω λεφτά δήμευση όλων των καταθέσεων και των ακινήτων του και ακομη τολμηρό μέτρο πχ όσοι έσπευσαν να σηκώσουν τα χρήματα τους να πληρώσουν φόρο αν δεν εχουν απόδειξη πως ήταν για υγεια ή επένδυση πχ ακίνητο.
μπα καλέ τι μας λέτε ?? να πληρώσουν φόρο όσοι σηκώσαν τα λεφτά τους ?? γιατί και με ποιό δικαιολογητικό ?? και τι θα πεί επένδυση ?? αν τα φάγαν στις πουτάνες ή τα μπουζούκια ??
άδειες στα διαδικτυακά είναι ένα ανέκδοτο γιατί με την μία σου αλλάζουν σέρβερ και πάνε σε κατάληξη cc, tv, com, org και χάνεις και τα οποιαδήποτε έσοδα είχες μέχρι τώρα (από διαφημίσεις)..
ο λογιστικός έλεγχος του χρέους είναι έξοδο και όχι έσοδο
και με ποιό αιτιολογικό θα δημεύσεις την περιουσία κάποιου που έβγαλε τα λεφτά του έξω εφόσον η νομοθεσία το επέτρεπε ??
βρε άντε παραπέρα με τις παπαριές…
ααα ναι όσο για τους εφοπλιστές βρες μου μια χώρα που να τους φορολογεί (πέρα από την φορολόγηση που βάζει σύμφωνα με την χωρητικότητα των καραβιών που έχουν στην σημαία της) και εγώ θα φωνάξω ζήτω… και φυσικά πόσα καράβια έχει αυτή η χώρα γιατί μπορεί να μου φέρεις για παράδειγμα πχ την Μογγολία που δεν έχει ούτε ένα καράβι αλλά μπορεί να φορολογεί τους εφοπλιστές (που δεν έχει)…