tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΜΠΑΖΑ!!!!
μούτσε σου έχουν πεί ότι γαμιέσαι
τις καλησπέρες μου....
ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΜΠΑΖΑ!!!!
τα δυο τα ειναι πλεονασμος,μαλλον εχεις ρουφηξει κανα λιτρο καζανατο....οσο για την φωτογραφια ,δεν νομιζω αυτη να σε γουσταρει και πολυ!!!!1εμένα σκοπός της ζωής μου είναι να περνάω καλά και να κάνω αυτά που θέλω ΕΓΩ και όχι αυτά που θέλει να μου επιβάλλει κάποιος άλλος... και επειδή αυτά που θέλω έχουν κόστος φροντίζω να αποκτήσω τα μέσα (χρήμα) για να μπορώ να τα απολαμβάνω και να τα κάνω...
για παράδειγμα μου αρέσουντατα ξίδια και όταν τα ξιδεύω δεν θέλω να το κάνω με μιζέρια αλλά θέλω να έχω τις ανέσεις μου... αυτό κοστίζει... άρα θα δουλέψω για να αποκτήσω τα μέσα για να κάνω τα ξίδια...
μου αρέσει η φωτογραφία και θέλω την καλύτερη φωτογραφική μηχανή... χρειάζομαι λεφτά ...
η ερώτηση παραμένει... ποιός λέει ότι το κράτος έχει υποχρέωση να σου βρεί δουλειά ????
εμένα σκοπός της ζωής μου είναι να περνάω καλά και να κάνω αυτά που θέλω ΕΓΩ και όχι αυτά που θέλει να μου επιβάλλει κάποιος άλλος... και επειδή αυτά που θέλω έχουν κόστος φροντίζω να αποκτήσω τα μέσα (χρήμα) για να μπορώ να τα απολαμβάνω και να τα κάνω...
για παράδειγμα μου αρέσουν τα ταξίδια και όταν ταξιδεύω δεν θέλω να το κάνω με μιζέρια αλλά θέλω να έχω τις ανέσεις μου... αυτό κοστίζει... άρα θα δουλέψω για να αποκτήσω τα μέσα για να κάνω ταξίδια...
μου αρέσει η φωτογραφία και θέλω την καλύτερη φωτογραφική μηχανή... χρειάζομαι λεφτά ...
η ερώτηση παραμένει... ποιός λέει ότι το κράτος έχει υποχρέωση να σου βρεί δουλειά ????
το χρήμα είναι μέσον για να περνάς καλά και όχι αυτοσκοπός... και εγώ θέλω να περνάω καλά...
τους φόρους που μου επιβάλλονται τους πληρώνω (στην ώρα τους και με την μία).... αν δεν φτάνουν τι να κάνω... παραπάνω αρνούμαι να δώσω γιατί ήδη δίνω πάρα πολλά...
επισης καλο θα ειναι να γνωριζεις οτι ο ανθρωπος ειναι ανεπτυγμενο ον (για καποιους αρχιζω να αμφιβαλω) και ζει με καποιος βασικες αξιες ανθρωπισμου και το κυριοτερο νοιαζετε για τον διπλανο του που δεν εχει να φαει δεν εχει ρευμα δεν εχει στεγαση δηλαδη δεν εχει ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης. ειδικα αν δεν το εχει επιλεξει ο ιδιος αλλα του εχει επιβληθει μεσω πολιτικων επιλογων (μνημονιο συνωνυμο με την ανεργια αν δεις τους δεικτες) Οποτε ειναι διαφορετικο το περναω καλα απο το να περναω ΕΓΩ καλα και οι συπολιτες μου συνανθρωποι μου να υποφερουν.
γνωμη σου σεβαστη και δικαιωμα σου αλλα να ξερεις το οτι δουλευω περισσοτερο αρα βγαζω και περισσοτερο χρημα και εχω και περισσοτερες ανεσεις ειναι καπιταλιστικος μυθος γιατι υπαρχουν εργαζομενοι που εργαζοντε 12 ωρες την ημερα και λαμβανουν 500 με 600€ το μηνα και υπαρχουν επιχειρματιες που πανε 2 ωρες στην επιχειρηση τους και εχουν πολλαπλασιο πλουτο
οσο για το δευτερος σκελος της ερωτησης σου τοποθετηθηκα και την ξαναλεω αν θες. Πιστευω οτι η εργασια ειναι δικαιωμα του πολιτη, που πρεπει να φροντιζει το κρατος, να την παρεχει στον πολιτη.Ο κυριος σκοπος αφορα την αναπτυξη της οικονομιας της χωρας, την προοδο της ανθρωποτητας (π.χ τεχνολογια), το καλητερο επιπεδο διαβιωσης, την αυτολοκληρωση του ανθρωπου, την κοινωνικοποιηση του ανθρωπου σε κοινωνικες ομαδες.Ετσι οριζει την εξελιξη του ανθρωπινου ειδους
Εισαι και εναντιον των βασικων παροχων τους κρατους για τα βασικα προς το ζειν εφοδια στον μη εχοντες;Ειναι πολλοι που ειτε δεν εχουν ικανοτητες,ειτε ειναι χαζοι,ειτε στη τελικη τεμπεληδες.Να μη τους παρεχονται ουτε φαγητο αν δε μπορουν να το εξασφαλισουν απο μονοι τους;Στα τοσα χρονια που εργαζομαι εχουν ερθει και εχουν φυγει αρκετα παιδια απο τη δουλεια που ειτε απολυθηκαν λογω χαμηλης αξιολογησης απο την εργοδοσια ειτε εφυγαν μονοι τους γιατι δεν αντεξαν τις απαιτησεις της δουλειας,απλως δεν ηταν ικανοι.Κατα τη γνωμη σου δε πρεπει να παιρνουν ουτε το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα;δεν τους ζηλεύω γιατί γνωρίζω ... και ειδικά γνωρίζω ότι μπορείς να δουλεύεις 18 ώρες και να βγάζεις έργο πχ 1000 μονάδων και να δουλεύεις 1 ώρα και να βγάζεις έργο 100.000 μονάδων... δεν είναι όλοι σε αυτήν την ζωή ίσοι... σκοπός ενός κοινωνικού κράτους είναι να διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες σε όλους και από κει και πέρα τίποτε παραπάνω...
Εισαι και εναντιον των βασικων παροχων τους κρατους για τα βασικα προς το ζειν εφοδια στον μη εχοντες;Ειναι πολλοι που ειτε δεν εχουν ικανοτητες,ειτε ειναι χαζοι,ειτε στη τελικη τεμπεληδες.Να μη τους παρεχονται ουτε φαγητο αν δε μπορουν να το εξασφαλισουν απο μονοι τους;Στα τοσα χρονια που εργαζομαι εχουν ερθει και εχουν φυγει αρκετα παιδια απο τη δουλεια που ειτε απολυθηκαν λογω χαμηλης αξιολογησης απο την εργοδοσια ειτε εφυγαν μονοι τους γιατι δεν αντεξαν τις απαιτησεις της δουλειας,απλως δεν ηταν ικανοι.Κατα τη γνωμη σου δε πρεπει να παιρνουν ουτε το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα;
δεν τους ζηλεύω γιατί γνωρίζω ... και ειδικά γνωρίζω ότι μπορείς να δουλεύεις 18 ώρες και να βγάζεις έργο πχ 1000 μονάδων και να δουλεύεις 1 ώρα και να βγάζεις έργο 100.000 μονάδων... δεν είναι όλοι σε αυτήν την ζωή ίσοι... σκοπός ενός κοινωνικού κράτους είναι να διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες σε όλους και από κει και πέρα τίποτε παραπάνω...
Το μνημόνιο είναι λάθος γιατί προσπαθεί να αλλάξει την νοοτροπία ενός λαού μέσω νόμων.(1) το μνημόνιο είναι ευλογία για τον τόπο... επιτέλους αναγκαστήκαμε (δυστυχώς αναγκαστήκαμε ενώ έπρεπε να τα έχουμε κάνει μόνοι μας) να κάνουμε κάποια πράγματα για να φτιάξουμε την χώρα .... και έχουν να γίνουν πάρα πολλά ακόμη
Εισαι και εναντιον των βασικων παροχων τους κρατους για τα βασικα προς το ζειν εφοδια στον μη εχοντες;Ειναι πολλοι που ειτε δεν εχουν ικανοτητες,ειτε ειναι χαζοι,ειτε στη τελικη τεμπεληδες.Να μη τους παρεχονται ουτε φαγητο αν δε μπορουν να το εξασφαλισουν απο μονοι τους;Στα τοσα χρονια που εργαζομαι εχουν ερθει και εχουν φυγει αρκετα παιδια απο τη δουλεια που ειτε απολυθηκαν λογω χαμηλης αξιολογησης απο την εργοδοσια ειτε εφυγαν μονοι τους γιατι δεν αντεξαν τις απαιτησεις της δουλειας,απλως δεν ηταν ικανοι.Κατα τη γνωμη σου δε πρεπει να παιρνουν ουτε το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα;
Το μνημόνιο είναι λάθος γιατί προσπαθεί να αλλάξει την νοοτροπία ενός λαού μέσω νόμων.
Οι λαοί δεν αλλάζουν με νόμους. Με παιδεία αλλάζουν.
Όσο και αν δεν μας συμφέρει, το πιο σωστό για τον πολιτισμένο κόσμο είναι να μας σουτάρει και να μας αφήσει στην "εθνική περηφάνεια" μας.
Εσύ, από το βιογραφικό σου, φαίνεται ότι έκανες
δουλειά μάνατζερ πάντα . Η όχι ;
Αυτά προήλθαν από την ουσιαστική χρεωκοπία της χώρας1ον η ευλογια του μνημονιου δες τη πραγματικοτητα που τη ζουν συνανθρωποι σου διπλα σου
Αυτά προήλθαν από την ουσιαστική χρεωκοπία της χώρας
Εγώ δεν λέω ότι αν έρθει ο Τσίπρας θα χρεωκοπήσουμε (τυπικά, γιατί ουσιαστικά έχουμε χρεωκοπήσει).κατσε γιατι μπερδευτηκα αφου τωρα δεν εχουμε χρεοκωπησει αμα ερθει ο τσιπρας και ο συριζα θα χρεοκωπησουμε θα παμε στη δραχμη θα ερθει η καταστροφη και θα υποφερει ο κοσμος
αυτοι στα βιντεο των καναλιων των μεγαλοεκδοτων και των εφοπλιστων τι ειναι?????
κατσε γιατι μπερδευτηκα αφου τωρα δεν εχουμε χρεοκωπησει αμα ερθει ο τσιπρας και ο συριζα θα χρεοκωπησουμε θα παμε στη δραχμη θα ερθει η καταστροφη και θα υποφερει ο κοσμος
αυτοι στα βιντεο των καναλιων των μεγαλοεκδοτων και των εφοπλιστων τι ειναι?????
αντικειμενικά να εργαστεί ένας όμως που έχει κάνει μπαλονάκι για στεφανιαία νόσο μπορεί)...
αυτός που δεν αντέχει την πίεση της εργασίας και τις απαιτήσεις της δουλειάς να αλλάξει εργασία και να βρεί κάτι που του ταιριάζει και αυτός που είναι στην τελική τεμπέλης να πεθάνει της πείνας...