jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
υπαρχουν και οι λαμπες πετρελαιου
και τα κερια για πιο ρομαντικα
αυτό που μπορώ να δώσω είναι το κοινωνικό τιμολόγιο και τίποτε παραπάνω... ας φροντίσουν και αυτοί να εξασφαλίσουν κάτι...
κοινωνική πολιτική δεν σημαίνει σε ταίζω σε ποτίζω και σου καλύπτω όλες σου τις ανάγκες... κοινωνική πολιτική σημαίνει σε βοηθάω να καλύψεις τις ανάγκες σου...
2. Η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει την κάλυψη δαπάνης ως 360 ευρώ ανά παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που έχει διακοπεί. Το ποσό των 360 ευρώ είναι το μέγιστο που μπορεί να δοθεί ανά μία παροχή τον χρόνο -στη συγκεκριμένη περίπτωση από την έναρξη του προγράμματος ως τις 31 Δεκεμβρίου 2016.
30 ευρω το μηνα. Μαλιστα αυτα ειναι. Ο Σαμαρας ουτε αυτα δεν δινει αντιθετως μονο παιρνει.1 ευρω την μερα
1. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και τα νοικοκυριά, στα οποία έχει γίνει διακοπή ρεύματος και τα οποία, αφού προχωρήσουν σε ρύθμιση της οφειλής τους με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας (π.χ. ΔΕΗ), μπορούν να καταθέτουν στην Περιφέρεια Αττικής τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω και η Περιφέρεια αναλαμβάνει να επιδοτήσει την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, πληρώνοντας στον πάροχο την πρώτη δόση της ρύθμισης.
μετα κοψε τον λαιμο σου
30 ευρω το μηνα. Μαλιστα αυτα ειναι. Ο Σαμαρας ουτε αυτα δεν δινει αντιθετως μονο παιρνει.
κοιτα μονο εσυ δεν εισαι το κρατος ολοι ειμαστε το κρατος αρα ουτεταιζεις ποτιζειςθρεφεις γιατι δεν ειναι σκυλια, ανθρωποι ειναι με αξιοπρεπεια και ενα κοινωνικο κρατος πρεπει να παρεχει την εργασια σαν κοινωνικο αγαθο γιατι η εργασια ειναι δικαιωμα εφ οσον με τα μνημονια και τις πολιτικες αυτες εφτασε η ανεργια σε τρομακτικα επιπεδα τα υψηλοτερα στην ευροζωνη η εκανε τους μισθους πενιχρους ωστε να αδυνατει μια οικογενεια, ενα ατομο να πληρωνει τα βασικα αγαθα τοτε το κρατος πρεπει να βρει τροπους να παρεχει την αξιοπρεπεια σε αυτους τους ανθρωπους
συμφωνα με το προγραμμα επιδοτει 360€ το χρονο ανα παροχη και διαδοχικα 60€ ανα λογαριασμο σε καθε παροχη και με απαλλαγη στα δημοτηκα τελη λογο χαμηλων εισοδηματων η ανεργιας μαλιστα
(1) επειδή και εσύ είσαι κράτος και επειδή εγώ αδυνατώ και το κυριώτερο βαρέθηκα βρες τον τρόπο να τους καλύψεις εσύ...
(2) πόθεν προκύπτει ότι το κράτος είναι υποχρεωμένο να σου παρέχει εργασία ??
αμα εχεις μεγαλητερα εισοδηματα απο εμενα μαλλον θα καλυπτεις εσυ που ειναι και δικαιο αμα εχω εγω μεγαλητερα εισοδηματα απο εσενα θα καλυπτω εγω που ειναι και αυτο δικαιο ο εχων θα δινει πολλα περισοτερα για το κοινωνικο κρατος
το κοινωνικο κρατος ειναι υποχρεωμενο να παρεχει την εργασια που ειναι δικαιωμα για τον πολιτη και βοηθαει το κρατος στην αναπτυξη της οικονομιας την προοδο της ανθρωποτητας κλπ κλπ
αμα εχεις μεγαλητερα εισοδηματα απο εμενα μαλλον θα καλυπτεις εσυ που ειναι και δικαιο αμα εχω εγω μεγαλητερα εισοδηματα απο εσενα θα καλυπτω εγω που ειναι και αυτο δικαιο ο εχων θα δινει πολλα περισοτερα για το κοινωνικο κρατος
το κοινωνικο κρατος ειναι υποχρεωμενο να παρεχει την εργασια που ειναι δικαιωμα για τον πολιτη και βοηθαει το κρατος στην αναπτυξη της οικονομιας την προοδο της ανθρωποτητας κλπ κλπ
τους δημάρχους τους ρώτησε αν συμφωνούν να τους απαλλάξουν από τα δημοτικά τέλη ?? γιατί δεν νομίζω η Δούρου να μπορεί να κάνει κουμάντο στα έσοδα κάθε δήμου...
ποιος την γαμαει την ανθρωποτητα ρε ? τις τσεπες μας θελουμε να φουσκωσουμε !
δηλαδη ο ανθρωπος εχει εναν και μονο σκοπο στην ζωη του να αποκτησει περισσοτερα χρηματα??? τιποτε αλλο δεν μετραει??? μονο ενα ειδος χαρτιου το χρημα τον κανουν να νοιωθει αυτολοκληρωμενος???
μηπως δεν εχουμε τελικα οικονομικη κριση αλλα ανθρωπιστικη κριση
και γιατί ρε φίλε? μαζί τα βγάλαμε τα εισοδήματα ?? δούλεψε παραπάνω να έχεις και σύ...
το δεύτερο μακρυνάρι που τελειώνει σε κλπ κλπ κλπ ποιός το λέει ??
δηλαδη ο ανθρωπος εχει εναν και μονο σκοπο στην ζωη του να αποκτησει περισσοτερα χρηματα??? τιποτε αλλο δεν μετραει??? μονο ενα ειδος χαρτιου το χρημα τον κανουν να νοιωθει αυτολοκληρωμενος???
μηπως δεν εχουμε τελικα οικονομικη κριση αλλα ανθρωπιστικη κριση
καλα δεν θα σου παρω τα εισοδηματα χαλαρωσε δικα σου ειναι σαν το γκολουμ που κοιταει το δακτυλιδι του κανεις
δηλαδη ο σκοπος ειναι να μπουμε σε ενα ραλυ που στη ζωης μας θα κοιταμε ποιος θα αποκταει περισσοτερα χρηματα????
ξερεις δουλευουμε για να ζουμε δεν ζουμε για να δουλευουμε
σο δευτερο μακρυναρι θα μπορουσα να παραθεσω και αλλα παραδειγματα οπως αναπτυξη τεχνολογιας, λιγοτερη ωρα στην εργασια κ.α
ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΜΠΑΖΑ!!!!το χρήμα είναι μέσον για να περνάς καλά και όχι αυτοσκοπός... και εγώ θέλω να περνάω καλά...