tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
και η "Κατρούγκαλος & συν" που μας ζάλισες τα ούμπαλα τι είναι???
σημαίνει ότι υπάρχει και άλλος εταίρος...
και η "Κατρούγκαλος & συν" που μας ζάλισες τα ούμπαλα τι είναι???
Γουσταρεις τοσο πολυ να εκτιθεσαι για χαρη του κατρουγκαλου?
Δεν θα παθαινε τιποτα ο Συριζα αν δεχοταν το αυτονοητο...
σφε ΠΠε τα ακρομεσοδεξα φασιστακια ανεκαθεν προσκυνουσαν τους υπηρετες του κεφαλαιου ... ιδου η εφημεριδα που αυτοπροσδιοριζεται ως ο θεματοφυλακας της ηθικης στην χωρα...γουστάρω να ξεφτιλίζω τον τρόμπα, όπως ο σ. κατρ. ξεφτιλίζει το χιώτη και τον καραγκούνη...
Εγω εχω μια απορια.Τσιπα το μεγαλε και βουλωσετο οπως λεει και ο τιτλος
Ιδού τα έγγραφα που βουλώνουν τα στόματα των συκοφαντών: Κατερίνα Λαϊνά κι όχι Γιώργος Κατρούγκαλος λέγεται η δικηγόρος
σημαίνει ότι υπάρχει και άλλος εταίρος...
Για τον Βοριδη ομως αλλα ελεγε ο αλεξακος....κατι περι γραφειου....εσύ τι λες τύπε?
πρέπει εκτός από τους δικηγόρους που γίνονται υπουργοί,
και οι όποιοι συνεργάτες τους να σταματούν τη δικηγορία?
Aυτο και κανω. Επισης ειδες εγω να μπαναρω κανενα? Τον κοσμο ρωτησα αν θελει να τον μπαναρουμε. Αν δε θελουν δε τον μπαναρω.
Βουλγαρακη εσυ?εσύ τι λες τύπε?
εσύ τι λες τύπε?
Εγω εχω μια απορια.
Για τοσο βλακες σας περνανε οι τύποι απο το κουτι της Πανδωρας? Συνεργατης του Κατρουγκαλου ειναι η Λαϊνά.
Μια ερευνα απλως στο σαιτ του γραφειου θα σας το εδειχνε.
Αλλά ειστε τοσο προβατα, που μασατε ό,τι σας λενε οι προπαγανδιστες σας.
Ειστε πολυ βόδια ρε πούστη μου...
Για τον Βοριδη για την υποθεση energa θυμασαι τι ελεγες????? Οχι πως συγκρινεται βεβαια.....Εγω εχω μια απορια.
Για τοσο βλακες σας περνανε οι τύποι απο το κουτι της Πανδωρας? Συνεργατης του Κατρουγκαλου ειναι η Λαϊνά.
Μια ερευνα απλως στο σαιτ του γραφειου θα σας το εδειχνε.
Αλλά ειστε τοσο προβατα, που μασατε ό,τι σας λενε οι προπαγανδιστες σας.
Ειστε πολυ βόδια ρε πούστη μου...
σφε ΠΠε τα ακρομεσοδεξα φασιστακια ανεκαθεν προσκυνουσαν τους υπηρετες του κεφαλαιου ... ιδου η εφημεριδα που αυτοπροσδιοριζεται ως ο θεματοφυλακας της ηθικης στην χωρα...
Αστο σου λεω ρε τυπε....μην ασχολεισαι. Οι παρεες δεν χαλιουνται για τπτρε μαστορα ο τραμουντανα καθε μερα βριζει τους ελληνες και βγαζει κακια ο αλλος εγραψε οτι αν ηταν στις βρυξελλες θα πετουσε την ελλαδα εξω απο εε για να πεινασει και θα μπαναρεις εμενα?
Εχεις συναισθησση του τι λες? Ολα εχουν και ενα οριο στην ξεφτιλα. Συνελθε.εσύ τι λες τύπε?
Φυσικα δεν συγκρινεται...Για τον Βοριδη για την υποθεση energa θυμασαι τι ελεγες????? Οχι πως συγκρινεται βεβαια.....
Απο οτι αποδειχθηκε ηταν ΜΟΥΦΑ η ιστορια. Για τον Βοριδη που υπεραστπιστηκε αυτους που εφαγαν 300 μυρια απο το Δημοσιο τι εχεις να πεις τυπε?Φυσικα δεν συγκρινεται...
Εδω καποιος προσλαμβανει για να παρει την προμηθεια απο τους προσλαμβανομενους...
Εμετός δηλαδη.
Και το συζηταμε κιολας. Ουστ.
Στην αρχη "τσιμπα τρομπα, σε αλλον δικηγορο δοθηκε η υποθεση".απάντα σ' αυτό, άξιε αντίπαλε του τρόμπα.
Φυσικα δεν συγκρινεται...
Εδω καποιος προσλαμβανει για να παρει την προμηθεια απο τους προσλαμβανομενους...
Εμετός δηλαδη.
Και το συζηταμε κιολας. Ουστ.
Για τον Βοριδη για την υποθεση energa θυμασαι τι ελεγες????? Οχι πως συγκρινεται βεβαια.....
Αποδειχθηκε οτι ειναι μούφα ποιο πραγμα?Απο οτι αποδειχθηκε ηταν ΜΟΥΦΑ η ιστορια. Για τον Βοριδη που υπεραστπιστηκε αυτους που εφαγαν 300 μυρια απο το Δημοσιο τι εχεις να πεις τυπε?
Γαμησε τους τους μαλάκες ρε φίλε, μιλαμε για πνευματικο καρκινο σε τελικο σταδιο.δηλαδή για να καταλάβω ήταν υπουργός ο Βορίδης όταν έκανε το υπόμνημα της Energa ??