ρε παίκτη αν δεν με γελάει η μνήμη μου στον τουριστικό τομέα δεν δουλεύεις ??
να σε ρωτήσω λοιπόν... στα ξενοδοχεία που δούλευες δεχόταν κανένας ξενοδόχος να πληρωθεί σε ρούβλια ή σε πέσος ή σε ντιράμ ή σε λέι ?? όλοι σε ευρώ και σε δολλάρια βγάζαν τιμοκαταλόγους ...
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι τρίτες χώρες εκτός ευρώ έχουν την οικονομική επιφάνεια να σε στηρίξουν αυτές που θα δεχτούν να σε στηρίξουν (γιατί αγγλία, νορβηγία κλπ κλπ τις ξεχνάμε) ??
Τωρα το δα αυτο.
Τα καλοκαιρια ναι στα τουριστικα. Φευγω παλι σε ενα μηνα.
Τωρα δουλευω σε κινηματογραφο μεχρι να βγει ο χειμωνας.
Πριν 3 καλοκαιρια ειχα παει Ινδια. Για δουλεια και διακοπες ταυτοχρονα.
Ενα πραγμα που μου ειχε κανει πολυ μεγαλη εντυπωση ηταν η προωθηση των τουρκικων εμπορικων δρατηριοτητων(τουριστικα, αγροτικα-τσαγια και σκατα) στο Δελχι.
Ειδικα στα mall που μαζευεται ο πολυς "καλος"(μην παρεξηγηθω παρακαλω) κοσμος.
Φιλη μου που το ιδιο διαστημα ηταν στην Βομβαη μου ειπε το ιδιο.
Η Τουρκια ειχε εξαιρετικα "επιθετικη" καμπανια σε μια αγορα η οποια υποτιθεται(ετσι μας λενε εδω) οτι δεν εχει τιποτα να δωσει(καλα εδω εχουν και θεμα με τους μεταναστες και νομιζουν οτι ολοι οι ινδοι ειναι σαν τους πακιστανους στην ομονοια-τα χουν κανει μουνι καπελο)
Το οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των Ινδων δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, δεν αναιρει το γεγονος οτι η μειοψηφια που εχει πραγματα να δωσει, ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο τον πληθυσμο της Ελλαδας.
Οπως και το οτι οι πλουσιοι Ινδοι δεν ειναι απλα πλουσιοι αλλα ζαπλουτοι.
Γιατι η χωρα δεν εκανε το παραμικρο ανοιγμα σε αυτην την αγορα?
Πως γινεται οι Τουρκοι να διαφημιζουν τα παραλια και την πολη παντου, να κλεινουν ταξιδιωτικα πακετα μεσα στα mall στα γκισε του Τουρκικου Οργανισμου Τουρισμου και ο ΕΟΤ πχ να μην υπαρχει πουθενα?
Τι μαλακισμενη, οπισθοδρομικη, ρατσιστικη λογικη ειναι αυτη που θελει ολους τους τουριστες ή κατοικους της Ασιας "πλεμπα" και "σαβουρα"?
Γιατι θελουμε τους Γερμανους πχ μονο και καθολου λαους που δεν εχουν σχεση με την ευρωπη?
Ποιος εχει πει στους Ελληνες οτι οσοι δεν ειναι ευρωπαιοι ειναι σαν τους λαθρομεταναστες στο κεντρο και δεν πρεπει να επιθυμουμε εισοδο τους στα κοινα μας ειτε τουριστικα ειτε με αλλον εμπορικο τροπο?
Εγω?
Πως γινεται οι ρωσοι στην ροδο να μου αφηνουν tip 5ευρο επειδη τους παω μια γαμωβαλιτσα πχ και οι γερμανοι και οι αγγλοι να την βγαζουν με το τιποτα?(δεν ειναι υποχρεωμενοι φυσικα να φιλοδωρησουν, νοοτροπια και ανοιχτοχερια κρινω απλα)
Τιμοκαταλογους βγαζουν στα δυο πιο κοινα διαδεδομενα νομισματα. Τι παει να πει αυτο?
Δεν μπορει να αλλαξει?
Οι τιμοκαταλογοι ειναι επισης γραμμενοι συνηθως μονο στα αγγλικα. Και? Τι θα γινει? Θα ειναι υποχρεωμενοι και οι ρωσοι που δεν ξερουν αγγλικα να...μαθουν επιτοπου την γλωσσα?
Εγω γιατι μαθαινω 3 χρονια ρωσικα? Για διασκεδαση?