Enginieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Η πορτογαλια βρε μαλακοπιτουρα λαδακη βγηκε απο το μνημονιο και ξεχρεωσε νωριτερα το ΔΝΤ!!!!!!!!τι νομισμα εχει;;;;
Οπως ειχε γινει και με τον Παπαδοπουλο αυτοι τον εβαλαν αυτοι τον εβγαλαν. Οποτε μην στηριζεσαι στους Αμερικανους δεν τους ενοχλει μια καταρευση στην Ελλαδα ισα ισα θα την ελεγχουν και ευκολοτερα γιατι θα φυγει και απο την κηδεμονια της Ευρωπης.
Μαγκιά και γερμανικες αποζημιωσεις με απλωμένο το χέρι δεν πάει....
"Ο κ. Τσίπρας από την πλευρά του είπε ότι δίνοντας τα στοιχεία που ζητούν τα τεχνικά κλιμάκια είναι σαν να παραδίδει μέρος της κυριαρχίας της χώρας. Η κ. Μέρκελ παρενέβη εκεί για να εξηγήσει στον Ελληνα πρωθυπουργό ότι ούτε σε αυτήν αρέσει που κάθε χρόνο έρχεται το ΔΝΤ στο Βερολίνο και μπαίνει σε υπουργεία για να μαζέψει στοιχεία, ώστε να συντάξει την ετήσια έκθεση γνωστή και ως «άρθρο 4» του Ταμείου, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Από εκείνη τη στιγμή, πηγές των Βρυξελλών περιγράφουν ότι ο τόνος του κ. Τσίπρα άλλαξε τελείως και άρχισε να χτίζεται εμπιστοσύνη και θετικό κλίμα στο τραπέζι."
Το σχέδιο ξένων τραπεζών σε ενδεχόμενο Grexit. Προβλέπεται υποτίμηση της δραχμής μέχρι 60%
6: Η ΕΚΤ δανείζει εκτάκτως την ΤτΕ ώστε να έχει συναλλαγματικά διαθέσιμα σε ευρώ.
Απο νομισματικη πολιτική δεν ξερεις και πολλα βλέπω...
Η ανατιμηση του ευρώ σε κανει φτωχοτερο αν εισαγεις τα καυσιμα ποιο φτηνα?
Σου δημιουργεί προβλημα μονο στις εξαγωγές σε τρίτες χωρες εκτός ευρώ.
Και οι υποτιμήσεις μήπως με την δραχμή μας έκαναν πλούσιους? για θυμισου τι γινοτανε με τις τιμές καυσίμων και αυτοκινητων τοτε που ήταν σχεδον ειδος πολυτελειας...
Είναι φανερό πως δεν κατάλαβες τίποτα από όσα έγραψα.
Ναι, OK.
Και εγώ είμαι αστροναύτης και έχω ένα αχόρταγο πουλί.
9: Ανταλλακτήρια θα δέχονται για συγκεκριμένη περίοδο τα ευρώ για μετατροπή σε δραχμές.
Πηγή: Καθημερινή
Ρε τυπε αν δεν υπαρχουν εταιρειες δε θα εργαζεται ο κοσμος και θα υπαρχουν και ανεργοι
Ρε τυπε αν δεν υπαρχουν εταιρειες δε θα εργαζεται ο κοσμος και θα υπαρχουν και ανεργοι
Ρε τύπε, έχει κολλήσει το μυαλό.
Ο άλλος νομίζει ότι άμα έχεις εθνικό νόμισμα και το υποτιμάς διαρκώς θα γίνεις πλούσιος.
Δεν καταλαβαίνει ότι αν ήταν έτσι η Αλβανία θα ήταν μία Ελβετία και η Ζιμπάμπουε το πιό πλούσιο κράτος του κόσμου.
Αυτο που ειναι φανερο ειναι οτι εισαι προσκολλημενος σε μοντελο οικονομικης πολιτικης που δεν οδηγει πουθενα(πουθενα καλα για την ακριβεια) αυτην την χωρα.
Οι τριτες χωρες εκτος ευρω θα επρεπε να ειναι ο βασικος στοχος αυτης της χωρας αλλα ...τι να λεμε τωρα.
Ναι, OK.
Και εγώ είμαι αστροναύτης και έχω ένα αχόρταγο πουλί.
οσοι κρυβουν σε σεντούκια ευρω
αυτο ειναι το σεναριο του συναινετικου διαζυγιου. Αν πας σε νεο νομισμα χωρις συναλλαγματικα διαθεσιμα για να κανεις μια μορφη δικου σου ERM απλα ο Σορος (η καποιος Σορος) θα σε κανει πουτανακι του σε μια βδομαδα, δε μιλαμε για 60% υποτιμηση, μιλαμε για 60% υποτιμηση την ημερα
Ναι, δεν θα υπάρχει καθόλου μαύρη αγορά συναλλάγματος.
Λες και δεν έχουμε ζήσει με δραχμές στην Ελλάδα ή δεν έχουμε πάει στην Κούβα.