αυτές είναι οι θυσίες που έπρεπε να γίνουνε για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ και στην ευρωζώνη και να συνεχιστεί η δανειοδότηση...
Αν εσύ πιστεύεις πως σε μια χώρα χρεοκοπημένη και με το νόμο θα έπρεπε να κυλάνε όλα κομπλέ τότε συγγνώμη....
Δυστυχώς πρέπει να κάνουμε θυσίες...αλλα το πρωτογενές πλεόνασμα αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμα μια ελπίδα...
Με το σύριζα είσαι καταδικασμένος ότι και να γίνει...δεν θα έχει φράγκο όχι για ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και το νερό θα σου κόψουνε...
1) Γιατί δεν μας είχε ενημερώσει το 2012 για τις (νέες) θυσίες στις οποίες είχε σκοπό να μας υποβάλλει; Και αντ' αυτού, μας έταζε "ένα άλλο μείγμα πολιτικής"; Μήπως επειδή μας θεωρούσε ανώριμους; Ζώα; Αν ναι, τότε γιατί να πιστέψω ότι δεν συνεχίζει να μας θεωρεί, και να μας ξανακοροϊδέψει "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ" (εννοείται)!
2) Γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε; Γιατί χρεοκόπησε η χώρα; Φύσηξε αγέρας και τα πήρε τα λεφτά μακριά; Προφανώς όχι! Που είναι -λοιπόν- οι ένοχοι; Δεν θέλω να μου πεις την γνώμη σου! Θέλω να μου πεις τον λόγο που 5 χρόνια μετά την έναρξη της κρίσης, δεν υπάρχει μια λογιστική ανάλυση του χρέους. Που είναι η λογιστική ανάλυση του χρέους; Από εκεί θα ξεκινήσουμε για την απόδοση ευθυνών!
3) Θυσίες; Μέχρι πότε; Τελειώνουν οι θυσίες μας;
Για ρίξε μια ματιά σε 2 συνεχόμενα posts που ανέβασα σε αυτό το thread (#3712 & #3713 σελ. 248] και θα βρεις την απάντηση στο κατά πόσο τελειώνουν οι θυσίες μας οσονούπω!
Καμιά ελπίδα δεν υπάρχει με αυτούς! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΩ!